Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
-
Garf.
tag
Ha egy garanciális laptopba, én otthon szerelek be optibayba SSD-t akkor a garancia ugrik?
-
szobbal
csendes tag
válasz
szpali #27586 üzenetére
Köszi! Akkor újabb szétszedés vár rám
Sajnos ennek a csodának full zárt az alja!
Ha esetleg Realtek-et veszek bele ami ugye nincs az Asus driver listái közt nagyobb az esély a nem működésre? vagy mivel ez egy PCI cucc mind1 mit veszek bele? Értem én hogy kompatibilitás csak ha már lehet játszani akkor a jobbat venném. -
Benir8
senior tag
válasz
Bkrisz9 #27583 üzenetére
Laptop előtt volt egy asztali gépem, abban i3+950+8GB rammal volt. Ezen is kevés volt a ramja, itt is beállítottam virtuális memóriára, de ugye nem szabad, hogy ssdnek sokat írjon. Ezért bővíteném rajta a laptopra 12GB-re, mert akkor biztosan nem fog gondot okozni. De te ha úgy láttod, hogy hülyeség lenne akkor vam esetleg van javaslatod vagy tipped azzal hogy mit kell állítanom bele vagy valami?
-
szpali
addikt
válasz
szobbal #27585 üzenetére
vedd le az alját és nézd meg azt, amiből az antenna madzagok mennek.
ha egy MAC address van rjata, akkor wifi only, ha két MAC (mint ezen a képen), akkor W+BT(Egyébként jó eséllyel 1 kártyán van mind2, mivel X550-ből bontott kártyát vettem a K75VJ laposomba)
-
szobbal
csendes tag
Kicsit visszakanyarodva a bluetooth-hoz. az X550ben valóban egy kártya a wifi és a bluetooth vagy külön találom meg. Rendelnék hozzá de nem akarok befürödni
-
Benir8
senior tag
válasz
Bkrisz9 #27583 üzenetére
Steamról megy a GTA V, más nem megy semmi a háttéren. Hogy ha ki kapcsolom a virtuális memóriát, hogy ne egyen meg az ssd-t akkor le fog állni a GTA V, ezért gondoltam, hogy kevés neki a 8GB ram is. Nem tudom mi oka ennek, hogy betelik olyan gyorsan, talán rosszul állítottam be a grafikát, pedig azon sincs nagyon magasan, csak megvan 30-40 fps-el.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Benir8 #27582 üzenetére
Hogy a rákba etetsz meg egy K501-ben annyi ramot? Nincs is olyan erős a gép (pontosabban a VGA), hogy annyira felhúzd a GTA-t, hogy ennyit egyen. Hasonló hardveren játszottam én is és rengeteg maradt még, nem fut sok minden a háttérben aminek nem muszáj? Hátha azok bezárásával megspóroljátok a bővítés összegét.
-
-
Benir8
senior tag
válasz
szabonagyur #27577 üzenetére
Igen 4GB ram van beleforrasztva, így 1 slotos 4GB ram is van benne, összesen 8GB-s, erre tennék bele 8 GB ramot, hogy 12 GB ram legyen. Tehát nem eladható a benne lévő 4GB ram?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Barátom vett egy ilyen ASUS K501LX-DM145D laptopot.
M.2-es ssd lesz kiválasztva a Samsung 850 EVO. Memóriát csak úgy tehetek bele ha ki lesz szedve a 4GB ram és helyére egy 8GB ramot tennék bele, memória topicba ss kérdeztem rá de nem kaptam választ arra hogy milyet tegyek rá? És ha ki lesz szedve a 4GB ram eladható tovább garanciásan vagy hogy? Melyik szervízbe ajánlott be vinni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
szpali
addikt
válasz
donceleger8 #27572 üzenetére
Ne aggódj, nekem 1 éve van 500-as UPC itthon, de csak most vettem a régi FastEthernet-es router helyett egy új routert, amivel már .ac wifi és GigabitLAN van.
Az .ac wifihez rendeltem egy intel 7260-as kártyát. Addig pedig amíg az megérkezik, LAN kábelen használom. Az .ac-t egyelőre csak Oneplus3-al tudtam teszteni, ami 220 max letöltést tudott.
Az erősebbik lapossal (ASUS K75VJ+850EVO) ezt ki is tudom ezt használni, de a régi i5-ös vaio-val (valami Kingston SSD) csak 200 körüli letöltés jön össze.Gigabites internet kapcsolatot egy eszközön csak úgy fogsz tudni maximálisan kihasználni, ha tisztán SSD alapú (a notebook HDD-k nem fogják stabilan ezt hozni azt az írási sebességet) a rendszer és gigabit LAN van kiépítve, mivel ~125 megabájt/sec adatot jelent ez a sebesség. Nekem az 500-as nettel a sony laposon 26megabájt/sec volt a maximum, amit az utorrent kiírt, ez kb ott van a 200mbit környékén, amit a speedtest is dobott. Az a gép kb ennyit tud. Az asussal meg nem torrentezek.
-
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Vettem nem nemrég egy asus x550l-t.
Az indtás nehézkes, akkuról néha indul el, illetve nélküle is a töltőt újra be kell dugnom, hogy elinduljon.
Néha simán indul. Ja, altatásból is csinálja néha ezt.
Illetve a hangbeállításokban az alapértelmezett 192000hz-en recsegni kezdett, ha 96000-re veszem, akkor nem recseg. Ez mitől lehet?
Köszi -
donceleger8
őstag
válasz
HoaryFox #27569 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de tudom hogy működik a torrent. Több mint 15 éve töltök le. Nem felvágni akarok ezzel, meg nem akarok nagyképűnek sem tűnni.
Csak azt szeretném tudni hogy mi kell ahhoz, hogy az ember kihasználhassa a gigabitet. Kár hogy ehhez nem adnak meg paramétereket a szolgáltatók, mert így több ember csalódhat. Persze ez új dolog Magyarországon, én naivan azt hittem csak beköttetem és már mehet is a száguldás. De nem. Most költhetek hw-re ha nagyobb sebesség szeretnék vagy egy új laptopot vehetek.
Amúgy érdekes dolgokat tapasztaltam. Az utorrrent legújabb verziója van telepítve, ez csak 25-30 mb/s tölt lefele. Telepítettem az utorrent 2.2.1 verzióját. Ugyanazt az anyagot indítottam el vele mint a másikkal, ez úgy néz ki korlátozás nélkül működne, eljut 70 mb/s ig is, de ekkor lefagy a program.
Van egy külső hdd-m egy sony 3.0 usb-vel, persze notin is van 3.0 usb. Megpróbáltam erre is leszedni a torrent anyagot, de 10 mb/s sebességnél megállt a dolog.
Tehát azt szeretném tudni, mi kell a gigabites hálózathoz. Ha SSD-re cserélném a hdd-t az elég lenne, vagy elképzelhető más korlát is? Nem akarok feleslegesen beruházni 60-70 ft-ba ha az nem oldaná meg a problémát. Ugyanakkor az sem tettszik hogy most többet fizetek havonta és nincs gyakorlati haszna. -
szabonagyur
félisten
válasz
donceleger8 #27570 üzenetére
Ahogy kolléga írta az sem mindegy, hogy milyen a másik oldal feltöltése, de a HDD-valószínűleg ennyit tud.
-
donceleger8
őstag
válasz
szabonagyur #27568 üzenetére
Szia. Hirtelen jött a kérdésem nem vagyok otthon, típust nem tudok mondani. De nem túl erős gép, kb 1 éves, 130ezer körüli volt. Core I3 proci, 4 GB RAM, 500 Gb HDD feltehetően 5200-as rpm.
-
HoaryFox
őstag
válasz
donceleger8 #27567 üzenetére
Nem csak az a lényeg, hogy te mennyivel tudsz letölteni, hanem hogy a másik oldalon (pl. egy p2p hálózat tagja vagy egy szerver) mennyivel tudnak feltölteni.
Ez olyan, mintha neked lenne egy 10 cm vastag csöved, amin tudod fogadni a "vizet"(=adatot), de ha az indulásnál meg csak 2 cm-es a cső, akkor csak annyival tudod fogadni a "vizet"
Szerk.: És igen, a HDD is lehet szűk keresztmetszet, egy SSD-vel jobban ki tudnád használni a hálózat adta sebességet, persze számolva a fokozott igénybevétellel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
donceleger8 #27567 üzenetére
Hello
Milyen gép milyen hardverrel, ezt nem ártana tudni.
-
donceleger8
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki a notim nem elég a gigabites hálózathoz. Telekomos Netmania 1000-es csomagot aktiváltak nálam, örültem mint majom a farkának, interneten speedtest 800-830 megabitet mért, igaz nem érte el a gigabitet, de így is 100 mb/s a letöltés. Aztán jött a fekete leves, utorrent nem hajlandó 20-30 mb/s sebességnél gyorsabban tölteni. Vélhetően a hdd a gyenge láncszem, nem elég jó az adat írásában. Milyen lehetőség van notebook esetében a gigabites hálózat kihasználásához?
-
HoaryFox
őstag
válasz
szobbal #27563 üzenetére
Ha gyárilag szerelték más gyártó BT moduljával, akkor 99%, hogy menni fog az is, ezt a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, hogy a gyártói drivereknél meg nézed, hogy van-e másmilyen driver.
Ha nincs, akkor lutri, és sok gondot és bosszúságot tud okozni, ha nem jó a másik, amit esetleg megveszel.
-
szobbal
csendes tag
Szaisztok!
Egy kérdés adott egy X550DP laptop egy Ralink/MediaTek Bluetooth-al Kérdés az hogy ki lehetne ezt cserélni bármi másra? Realtek vagy Broadcom vagy Qualcomm-ra??
-
törölt tag
válasz
szaboi6512 #27560 üzenetére
Szia,ez mi akart lenni?
Csak írtam hogy ott is megveheti.szpali ok.
-
törölt tag
válasz
szaboi6512 #27551 üzenetére
Szia, nyugodtan megveheted.
-
szpali
addikt
válasz
szaboi6512 #27556 üzenetére
Már megtettem, de még nem kaptam választ
-
szpali
addikt
válasz
szaboi6512 #27554 üzenetére
há' jó, de ebben 5tg gen CPU van, az enyém pedig csak 3rd
-
szpali
addikt
válasz
szaboi6512 #27551 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A G56JK-mra ráférne így 2 éves korában az első portalanítás. Youtube-on találtam videót N56VZ szétszedéshez, viszont a videón nem igazán látszik hogy a két alaplapi csatlakozó (bill és képernyő gondolom) pontosan hol van és hogy néz ki, és szeretnék előre felkészülni.
Valaki nem tud *56 szétszedési útmutatót képekkel, vagy tapasztalatból?
A videón lapos csavarhúzóval szedi le a csatikat, én nem szeretnék ilyen módszerekhez folyamodni... -
szaboi6512
őstag
válasz
szpali #27549 üzenetére
Szerintem simán, De én itt venném meg.
Én már cseréltem qualcomm kártyát intel ac- 7260-ra,igaz az 1 Samsung NP300E5C-S04HU Notebook lapos volt -
fuze
őstag
válasz
HoaryFox #27544 üzenetére
Így sem jó. High performance-on van és ugyanúgy szaggat. Ahogy bedugom a töltőt begyorsul egy másodperc alatt. Egyébként nem lehet, hogy neked i5-öd volt nekem meg i7 van és az enyém többet fogyaszt? Ezáltal nem szolgálja ki az akksi a processzorom fogyasztását. Ezt látom az egyetlen útnak ha neked meg jó volt.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Kérdeznék valaki nagyon okosat
Fejlesztettem az otthoni hálózatot, hogy ne csak 100mbit/s-ot tudjak kihasználni az 500as upc internetből. Most tök heppi, hogy gigabit LAN-on ki tudom használni, de kilátásba van egy intel 7260HMW kártya, ami már ac-s wifit is tud.
Vajon működne ez az én K75VJ laposomban? -
törölt tag
válasz
próbakocka #27547 üzenetére
Szia,menjél be számtech boltba,ott biztos lesz nekik,ha más nem bontott laposokból.
-
próbakocka
senior tag
Erre egyszerűen nem találok megoldást, kérlek segítsetek;
Zsírúj ASUS N752V-be beépítettem egy M.2-es SSD-t (amihez gyárilag nincs csavar), illetve a noti alján sincs tartalék sehol. (Most a takarólap egyszem csavarja tartja az ssd-t, az alját meg pár műanyag karom...)
Honnan a túróból lehetne (elvben) M2x4 csavart szerezni? Több maréknyi pc csavarom van itthon, olyan is ami a laptopvinyót fogja, de ez annál kisebb a felirat ellenére is... jó ha 1-es...Ha valakinek van racionális ötlete, kérem ne tartsa magában. Barkácsboltban sem lesz ilyen cucc, attól tartok. Valami gyors megoldás BME környezetében?
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz
HoaryFox #27541 üzenetére
Nincs fent a power4gear, mert nekem csak arra volt jó, hogy összebarmolja az akku profilokat. Ha fent van, akkor bedugva jó, de akksiról valami eszméletlen lassú. Hülye beállítás és nem lehet átvariálni a dolgait. A kiegyensúlyozott profil az ideális egy laptopnál szerintem.
Amúgy ez gáz egy rog géptől... (tudom, ez csak átfestett rog, mert van belőle n56jr is, de ha már gamer akkor legyen is az...)
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #27519 üzenetére
Adott egy új X556U laptop, amire szűz Wint szeretnék tenni a freeDOS helyett.
Win7 driver már nincs hozzá, Win7 telepítő el is hasal miatta.
Próbálnék egy Win10 10240 telepítőt, legelején elszáll kékhalállal: page fault in non paged areaMint kiderült, UEFInek nem tetszett a korábban Win7 telepítőnek partícionált pendrive (MBR+NTFS), csak akkor működik, ha Win10 telepítőnek van formázva (GPT+FAT32)
-> Nem elég felmásolni a W10 telepítő tartalmát egy korábbi telepítő pendrivera, hanem a komplett ISOt kell Rufusszal tükrözni a pendrivera.
-
fuze
őstag
Akkumulátorról szaggatnak a játékok. Asus g56jr. Mit kell beállítani az energiagazdálkodásban hogy jó legyen?
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
A szervízbe a billentyűzetet is cserélték, azóta alapból működik a touchpad viszont ha telepítve van az ASUS Smart Gesture akkor nem.
Próbáltam már többféle Smart Gesture verzióval, de ugyanaz.
Mi lehet a gond.
Köszi -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #27526 üzenetére
Szia,asztali nem kell,'mobilitás' is lényeges,ezenkívül.
-
törölt tag
Sziasztok,no beruházok egy szörnyetegre!
Ezzel aztán elleszek egypár évig remélem.
[link] -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Van egy asus gamer laptopom. Nvidia GeForce 950M típúsú videokartyával. A gondom az lenne, hogy amit eddig jol vitt játékot, az most becsíkozodik játék közben. (The division)
Szerintetek a videókártya adja fel a küzdelmet? Vagy valami más baj lesz?Köszi előre is.
Szerk.: Ez lenne a baj: [link]
Bocsi a minőségért telefonnal vettem fel hírtelen. -
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Van egy X550JX -XX131D típusú gépem. Miután elhoztam, észrevettem, hogy ha ki van kapcsolva, benne van az akksi, de nincs bedugva, alulról nagyon halk pittyegés hallatszik, de igazán csak akkor hallani, ha rátapasztom a fülem. Visszavittem a szervízbe, rátettek egy korábbi BIOS-t, mert állítólag kikapcsolt állapotba hajtotta a merevlemezt. Működésben előtte, utána sem tapasztaltam semmilyen hibát.
Most, ha benne van az akksi, ki van kapcsolva, de nincs bedugva, teljesen csendben van. Viszont ha nincs benne az akksi, be van dugva, és ki van kapcsolva, nagyon halk, folyamatos sípolást hallani. Lehet ezt azóta csinálja, hogy visszahoztam a szervízből, csak nem vettem észre, mert tényleg nagyon halk, szintén csak akkor hallani, ha odateszem a fülem a laptop aljára. Ez mitől lehet? Normális? Szeretném ezért is visszavinni, de most a következő 3-4 hétben nem igazán tudom nélkülözni a gépet, ezért szeretnék találni rá valami okot, hogy addig is, "megnyugodjak" emiatt.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Dhampir
félisten
válasz
dollarZ18 #27521 üzenetére
Bármitől kijöhetett. Minden gyártónak van pixel policy-ja, ami adott számú pixelhibát engedélyez.
A legbiztosabb, ha olyan boltból veszed pixelgaranciával a gépet, amely segítségével akár 1 halott subpixel esetében is kicserélik a panelt, vagy akár a gépet is.
Ettől függetlenül felhívhatod az Asus ügyfélszolgálatát.
Egyébként elég sok pixelhibás IPS-kijelzővel találkoztam különféle gyártók notijainál, és a te géped típusánál is, amikor egyet szemügyre vehettem. Ezek a panelek eléggé vackok.
-
dollarZ18
tag
Üdv! ~2 hónapja vásároltam asus rog g551jw gépet. Ma vettem észre 1 pixelhibát, képernyő közepe táján szürke pont az egyik pixel. Erre kiterjed a garancia? Mitől jöhetett elő? Eddig biztos, hogy nem volt ott, mert rögtön észre veszem az ilyet..
-
nyunyu
félisten
Adott egy új X556U laptop, amire szűz Wint szeretnék tenni a freeDOS helyett.
Win7 driver már nincs hozzá, Win7 telepítő el is hasal miatta.
Próbálnék egy Win10 10240 telepítőt, legelején elszáll kékhalállal: page fault in non paged area
Azóta szereztem egy Win10 Anniversary Update telepítőt, ez már QR kódot is ír, de ugyanaz a hiba.Van rá ötletek, hogy lehet rá Wint varázsolni?
-
szp1
addikt
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy N551JW notebook naprakészen frissített Win10 Pro-val. A probléma szinte minden grafikai illetve kiadványszerkesztő és tervező progi használata esetén random "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" hibát dob az "NTOSKRNL.EXE"-re hivatkozva. BIOS és driverek frissítve, power managementet néztem volna bios-ban, de a bios szegényes, abban szinte semmi sincs.
Vélemény?
-
HoaryFox
őstag
Állítólag lehet valamiféle kalibrálást végezni rajta.
Talání gy működik: lemeríted csontra az akksit, majd kikapcsolt gépnél kiveszed az akksit, beteszed és kikapcsolt állapotban feltöltöd. Ha feltölt, bekapcsolod a gépet, majd megint csontra meríted. Ha kikapcsolt a gép, csak dugd rá a töltőt, kapcsold be és nézd meg, hogy feltölti-e.
Ha hülyeségeket beszélek, nyugodtan üssetek le egy paddal, rég nincs már laptopom
-
GeneraL_XTX
veterán
Na megvolt a baj, nem volt v-sync beállítva a LOL-ban ezért fullra nyomatta 100%-os GPU kihasználtságon a 200fps-t 1080p-n.
bekapcsolt v-sync mellett csak 60-70 fok
-
szp1
addikt
Sziasztok
Adott egy Asus x200m netbook, 1,5 éves, W 8.1.
Egy hónapja az akkumulátor kezdett vacakolni, először nem ment 75% fölé a töltés, majd pár nap műlva már egyáltalán nem vette a töltést, csak hálózatról lehetett használni. AIDA szerint 50%-os volt az elhasználódás, de aztán már össze-vissza mutatott mindent az is. Egyáltalán nem volt hajlandó venni a delejt.
Kipróbáltam az ACPI eltávolítást és újraindítást, az sem segített.
Rendeltem bele új akksit és a boltban, ahol vettem, betetettem a szervizessel ( nem akartam megbontani persze otthon, meg elég kényes ügy a szalagkábelek miatt...)Hazahoztam, töltőre tettem - jelzi : csatlakoztatva, töltődik.
Csak éppen a töltés nem mozdul egy százalékot sem - maradt az 58%, ahogy hazahoztam.
Tehát az akksi új, a töltő (szerintem) jó, mégsem töltődik.
Valami ötlet, tapasztalat ilyennel?Előre is kösz!
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
bundaskutya #27499 üzenetére
Paszta csere után (gyári paszta már meg volt száradva kicsit, fültisztító pálcika+alkohol tényleg jó letakarítani a régit
),
Aida64 teszt progi 7 órán keresztül ment, hiba nélkül.
Majd játék közben úgyis kiderül, hogy jobb lett-e így...
(szervizben alaplapcserét írtak vissza, árat még nem kaptam rá) -
Bkrisz9
őstag
válasz
GeneraL_XTX #27509 üzenetére
Kicsi, vékony és játékra alkalmas gép nem létezik. Multimédiás felhasználásra szánt gép. Ha úgy tetszik akkor kb. azért van benne az a VGA mert az adatlapon jól mutat.
-
szaboi6512
őstag
válasz
GeneraL_XTX #27509 üzenetére
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szpali #27508 üzenetére
Hát értem én, de nekem kifejezetten kisméretű, könnyen hordozható, de játékra is használható lapos kellett ezért ezt választottam. Mondjuk széthajtva ebben az állapotban nincs, kéthetente használom játékra délutános héten a melóban, 4-5 óra/nap.
Hangosnak mondjuk nem hangos nézek valami segédprogit amivel variálható esetleg a venti fordulatszám.
De az is lehet hogy így marad hisz gari az van rá még másfél év
De ha valakinek van ilyennel tapasztalata az ne tartsa magában azért.
Esetleg arra van lehetőség valahogy (nem volt még dual gpu-s gépem) hogy mondjuk egy kevésbbé grafikaigényes játéknál (pl LoL) ne az nvidia gpu dolgozzon hanem a HD 520? Talán akkor kevésbbé lenne melege a drágának
-
szpali
addikt
válasz
GeneraL_XTX #27506 üzenetére
Arra próbálok utalni, hogy ez nem egy ROG (abból is van agyatlan konstrukció), ahogy a 940M sem egy kifejezetten játékra kihegyezett GPU.
Egy kb. macbook air méretű bódé soha nem fog úgy szellőzni, hogy az intenzív meleg hosszú távon ne legyen káros hatással a forrasztásokra, bizbaszokra, meg mütyür kis sz@rokra -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szpali #27505 üzenetére
Hat figyelj igy volt hirdetve, a honlapon is fent van h játékra alkalmas, ha nem erre (is) lenne tervezve minek bele dedikált gpu?
Mondjuk van meg rá bőven gari, meg a referencia radeonok is gyárilag 90+ felett mennek szoval lehet nem gáz, csak azert mégis kisebb hőfokokra számítottam, gondoltam csak van itt valskinek ilyen es elmondja h ez normális vagy csak az enyém xar?
-
szpali
addikt
válasz
GeneraL_XTX #27504 üzenetére
Jó kérdés...
Nem használsz intenzív játékra egy alapvetően nem játékra kialakítótt lapost?
¯\_(ツ)_/¯ -
David3
őstag
válasz
kelemer #27500 üzenetére
Szia, majdnem ugyanez a gépem van (X550VX-dm074d), szeptemberben vettem ennél egy kicsit drágábban, de én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele (egy Inspiron 3537-est váltott le). Gyors, a full HD matt kijelző nekem nagyon bejött, és nem melegszik túl (a legújabb Doom-ot nyüstöltem vele, és szép elviszi maxon is, igaz max. 20-30 perceket játszottam vele).
Neked kell eldöntened, hogy ér-e ennyit, ami persze attól függ, hogy mire használnád. Én nem csalódtam benne.
Típushibákról nem hallottam eddig, a hűtése szerintem megfelelő (ebben a kategóriában), viszont ahogy nézem, a sima HD kijelzőset nézted ki... én lehet keresnék egy full HD felbontásút...
Nézd meg ezt, ehhez adnak egeret meg táskát is, én ugyanezt vettem: [link] (laptopszalonnál is néztem, de ott egy 10-essel drágább, meg az üzletükben rám akartak sózni egy Lenovo-t, úgyhogy inkább máshol vettem gépet)
-
szpali
addikt
válasz
GeneraL_XTX #27501 üzenetére
szvsz hozzú távon nem fogja semelyik forrasztás meghálálni ezt a fajta törődést
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv urak!
nemrég vettem egy Asus zenbookot Ux303UB-t egy dedikált geforce 940M-el a fedélzetén.
Azért játék közben nem egy kicsit melegszik át a fémház, nem egy olyan kellemesen combra tehető fajta ha értitek mire gondolok
így hát gondoltam felrakom a gpu-z-t és monitoroztam egy jó 3/4-ed órás LOL meccset és hát amaximum GPU hőmérséklet 91 fok volt.
Aggódjak vajon e miatt szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged