Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz .bableWes #13797 üzenetére
re
a hupon olvastam hasonlót ugyanerről a jelenségről.
a hibát az okozza, hogy a gyárban fordítva szerelték be a kamerát.
2 megoldás van: megfordítod a kamerát
nem fordítod meg, hanem a gyári lemezről felrakod az eleve neki adott drivert.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
.bableWes
őstag
Sziasztok!
K53SV laposomban a webkamera fejjel lefele képet mutat. Mint megtudtam ez Asus betegség és egy egyszerű asus honlaprol leszedett driver orvosolja a problémát.
Leszedtem, kicsamogoltam de a telepítés nem indult el, hanem ezt [link] a hiba üzenetet dobja ki.
Próbálkoztam más driverekkel is de nem szuperál.
Win 7 ultimate 64 bites op. van a gépen.Köszönöm előre is!
Most kiderült, hogy vak létemre 32bitest akartam a 64bites op-ra rakni, de a 64bites verzioval is ugyan ez a problémám!
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
KáZsé Mestör
tag
Sziasztok!
ASUS F5VL hangkártya driver kellene win7-hez!
Az eddig próbáltak nem jók!
Minddel pattog a hang,ha kicsit is teker a winyó.
Zene lejátszásnál nem,de filmnézésnél már zavaró a gyakorisága.
Szóval ki milyen verziót használ,akinek ilyen van?Vagy sima F5V.
Jelenlegi verzióm:
6.1.7601.17514 -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet Asus U30 JC laptopon HDMI-n pass through-módban kiküldni TV felé digitálisan a hangot? Dolbi Digital, DTS, stb.. nekem állandóan csak sztereóban akarja küldeni.
Köszi előre isAMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
potkem
aktív tag
Üdv urak.
3 hónapja vettem egy K52 laptopot.
Gond eddig nem volt vele, igaz nem is sokat használom.
24/48 ban dolgozok, és csak munkahelyen van bekapcsolva.
Eddig akksi nélkül használtam, max néha ráraktam hogy fel legyen töltve.
Viszont idegesített a szünet a 2 zsanér között, így most végleg ráraktam.
Én akssit soha nem használok, de így hogy rajta van hogyan használjam?
Mire figyeljek oda?
Hogyan kell ezt rendeltetésszerűen használni?Köszi előre is.
-
legenda
válasz #76500480 #13788 üzenetére
amit írtál; lemerítettem megint 0%ra - abból gondoltam, hogy nem először merítetted le teljesen, ezáltal kikészült az akkumulátor...
a legbiztosabb az lenne, hogy próba oda és vissza; adott notiban másik akkumulátor, és adott akkumulátor másik notiban, így kiderülne, hogy melyik a hunyó...feri91; odaát válaszoltam; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
feri91
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy ASUS K53SC SX017D típusú laptopot.
A wifi drivert nem tudom feltelepíteni. Valaki találkozott már ilyennel?
Vagy tudja, hogyan lehet ezt megoldani?
http://pics.coldline.hu/pics/414705-20111220-vkIRiV.jpg -
Sanya
nagyúr
válasz cettlee #13789 üzenetére
sleep:
ilyenkor megy a gép, csak kevés áramot eszik.
te meg kiveszed alóla az aksit.ez a kevert módú sleep, ha csökken az aksi feszej, akkor feléled és lehibernálja magát. de nem úgy, hogy tudja a laptop, mikor veszed ki az aksit
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
cettlee
őstag
Üdv!
Asus Instant On funkcioval lenne problémám.Elvileg egyesiti a sleep és a hibernálás funkcio elönyeit, de azt atapasztaltam, hogy akksi eltávolitás utáni inditáskor olyan mintha elment volna az áram, tehát bootnál ott a lehetöség hogy csökkentett mód, normál modu inditás stb.
Instant On! calls in the best of both worlds of Zzzzzzz. It can always resume in just seconds like sleep mode but it will last far longer. The Eee PC 1025CE will be able to resume in 2-4 seconds for up to 21 days with the 6-cell battery, while the larger new N-series can do up to 15 days. Even then, if your battery does run out of juice or it’s removed in the mean time, the data isn’t lost like in the standard sleep mode as it’s also backed up to the hard drive for security.
Ez alapján a hibernálofájlbol kéne ujraélesztenie a gépet szerintem
-
legenda
válasz #76500480 #13786 üzenetére
a li-ion akkumulátorokat nem szabad nullára meríteni! persze amikor kikapcsol a noti, hogy lemerült az akkumulátor, akkor azért marad még benne némi tartalék - pont a teljes lemerítés ellen védekezve -, de ha sokáig erőlteti az ember a teljes lemerítgetést, akkor kicsinálja az akkumulátort...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Gépem szinte asztaligéppé változottl,telepről tud csak menni, mert az akksiját 3hónap alatt tölti fel. 2szer volt alaplap cseréje, és most minden rendben lenne csak ez az akkumlátor töltés...
lemerítettem megint 0%ra és ilyen adatokat ír az EVEREST
Feszültség
kb 10000mW
Töltés mértéke: 99-110mW O
Elhasználódás: 4% -> 2% ->...Emelett 100% töltöttségnél megmarad a narancssárga led, csak villog zöld-narancs-zöld-narancs
Valaki megtudja mondani a problémát? (találgatások, ötletek is jöhetnek)
K52JE
-
Narxis
nagyúr
válasz Kicsirics77 #13781 üzenetére
Kösz!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mickemoto
őstag
Tud valaki G53SX-hez ICC profilt?
köszönöm
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS K52-JE EX225D típusú gépem, és szeretnék benne memóriát cserélni (most 3GB van benne ez volt az alap) Mekkora memóriát érdemes belerakni (max 8gb ha jól rémlik)? Illetve milyen típusút (Mhz)? Ugrik a garancia ha cserélem a ramot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Narxis
nagyúr
Sziasztok!
Apukámnak kamionba kellene egy Asus notebookhoz amit filmnézésre használna inverter. Tudom, hogy egyszer már kérdeztem és valaki ajánlott egy 20 ezer Ft-osat, de annyit nem akar fizetni érte. Ez az olcsóbb jó lenne? Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok! Az normális, hogy a gépembe a GT540M vga 8x-os PCI Express módban fut ? kép nem 16x-os módba kéne lennie ?
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
enix23
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a k52-esemből időnként elég torz hangok jönnek ki, mind a hangszórójából, mind a kimenetéről. Zene hallgatásnál és filmnézésnél tűnt fel leginkább. Úgy vettem észre, hogy ha több komolyabb erőforrást igénylő program fut, akkor jön elő, és főleg a magas hangoknál torzít be. Valahogy úgy, hogy váltakozik a hangerő is, nem csak a minőség. Elég zavaró tud lenni és élvezhetetlen.
Egyébként win7 x86-ot használok.
Mit javasoltok? -
kelly7
aktív tag
-
Xanyi
tag
válasz kelly7 #13764 üzenetére
Szia!
Nemrég itt a fórumon is elpanaszkodtam, billentűzet kijárt a helyéről, billentyűzetet és komplett felső burkolatot cseréltek, majdnem egy hónapot volt szervízbe...
A hangszóró nálad is olyan hogy felemás ahogy írtam? Mert ha már hármunknál, akkor valszeg ez ilyen
Amúgy azt hogy érted hogy vicc? Tényleg nem szól túl jól, meg halk is. Nálad is? -
kelly7
aktív tag
Azt tudja valaki hogy mennyi egy akksi "normális" elhasználódása? 8 hónapos a K53-am és Aida szerint 5% az akku elhasználódása.
-
atti1848
senior tag
válasz csapviz #13762 üzenetére
Hali.
Én a core i3-as procisat választanám.az a +2 Gb RAM nemhinném,hogy sokat számítana és egyébként is egy core i3-s cpu túd annyit,mint egy amd x4-s proci.Szal nem kérdés,hogy a Asus X54HY-SO085D megfelelő.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
csapviz
csendes tag
Helló!
Laptop vásárlásra szántam el magam, de nem tudok dönteni, ebben kérném a segítségeteket. [link]
[link]
Erről a két laposról lenne szó. Az Asus X54HY-SO085D-ben Intel Core i3-2330M proci van, az Asus K53TA-SX149D-ben AMD A6-3400M Dual-Core. Szerintetek melyik proci az erősebb? S ti melyik gépet választanátok az összkép alapján? -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik K53-as szériát használnak:
Ha a balance-al játszok ide-oda a jobb és bal oldal között, akkor hallani hogy a két hangszórónak más hangja van. A bal elég normális, a jobb tompább hangon szól...
Volt szervízbe a gép más okból, jeleztem ezt is, kicserélték mindkét hangszórót, de ugyanolyan most is. Másnál is ilyen ez?
Előre is köszi! -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy ASUS F83SE-VX057D laptopom most lett 2 éves.Az a bajom vele,hogy már ujjonnan sem bírta az aksíja( 4400 mAh, 6 cella) tovább 1 óránál és elvileg 3 órát kellett volna bírnia.Már rég óta asztali gépnek használom csak néha próbálgatom az aksit.Most az aksi jó ha bírja 30 percet.Mikor lehúzom a töltőről még többet mint 1 órát mutat,majd 1-2 másodperc után már csak 34 percet és 100%-on van.Egy progival ellenőriztem,hogy az aksi 24%-os,elhasználódottság.
Mi lehet a gond?Mit tudok vele csinálni?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Peti20
tag
Sziasztok!
A hétvégén vennék egy ilyen tipusú notit: ASUS K53E-SX1110D
Mit mondtok erre a tipusra? 140.000 bruttóért megérné-e 2 év garival, vagy javasoltok helyette valami mást? Amúgy hölgynek kellene netezős megbízható notinak..:)
-
Menor
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy K73SV-t. Teljesen jól működik, meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám, hogy a touch-padot nem tudom rávenni,hogy vegye a multi-touch gesztusokat. Próbáltam a gyári driverrel, a synaptics honlapjáról lehúzott driverrel, minden esetben az a probléma,hogy maga a touch-pad megy jól, de multi-touch nem. A taskbaron megjelenik a synaptics mutatóeszköz kisikon de a pressure-graph, meg moodpad már nem indul el, azt írja, hogy nincs synaptics eszköz. Van valami jó ötletetek a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
G3
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna nekem még jobban megvizsgálni szerény összegért egy Asus K50AB laptopot? Eredetileg volt rajta XP aztán lett Vista amivel kifagyogatott aztán lett Win7 ami pár napig működött s aztán a gép meghalt: ha bekapcsolom nincs kép nem tölt be semmi, csak a ventik zúgását lehet hallani. A merevlemezt kivettem belőle megnéztem másik gépen, azzal nincs baj. A kijelzővel sem lehet gondolom, mert nem érte semmilyen komoly fizikai hatás. S ha rákötöttem egy külső monitort azon sem volt kép. Kipróbáltam biztosan jó memóriákkal, azzal sem működött. Sőt a saját memóriáit átettem másik gépbe ami működött jól velük. Ötlet?
G3
-
Sanya
nagyúr
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy Asus UL80VT laptopja és nagyon elkezdett neki lötyögni a kijelző körülbelül 10 centis kilengése van. Szerintetek a szervíz foglalkozik ezzel? Vagy mit lehet tenni?
-
Boeing737
tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, már mindent megpróbáltam. Asus X51L laptopom van (Intel dual-core T2370 64 bites procival, és Intel GMA X3100 videókártyával). 3 év után áttértem a Win 7 64 bit-es változatára, de sajnos ha olyan oldalt nézek neten, ahol flash animáció van, akkor egy idő után kiírja a gép, hogy a "a képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt" persze előtte villog is, meg majdnem lefagy. Sőt az első win 7-esemnél le is fagyott, utána feltelepítettem újra, de ugyanez a probléma. Megpróbáltam most 32 bites win7-tel, de ugyanaz. Legjobban pl a formula.hu oldal tudja "kiakasztani" a gépet.. Tehát beírom, majd 2-3 perc múlva tutira jön ez a képernyőillesztő nem válaszolt hibaüzenet.. és utána már egy wmv-t v. avi-t sem tudok megnyitni windows media player-rel, mert csak az 1. képkockát játssza le belőle Érdekes, mert pl a youtube oldalnál nincs ilyen probléma.. Sajnos nagyon zavaró a jelenség, kérlek segítsetek! Töltöttem le az intel oldaláról új vga drivert, de sajnos ugyanez a jelenség.. xp-s v. vistá-s drivert meg nem enged feltenni Az aero-t is kikapcsoltam már, az sem segített! Van még ötletetek? -
Blackraven
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy asus n55 notebookot, kb 2 óra használat után arrébb akartam rakni a mélynyomót, de nem figyeltem hogy a kábel mennyire rövid, és elég lendületesen megrántottam. Az alaplapról ennek hatására letörhetett félig az aljzat, mert ha beledugom a kábelt akkor tudom mozgatni, és csak ha sokat mozgatom ide-oda akkor szólal meg. A kérdésem, hogy ezzel garival csinálnak-e valamit, esetleg valami mást lehet-e vele csinálni?
-
k0c2k4
tag
Egy lehet hulye kerdesem lenne a K53SV tulajokhoz: masnak se sikerult usbrol bootolnia? biosban kerestem (igaz futolag csak) de nem talatam opciot a bekapcsolasara...
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
k0c2k4
tag
válasz pete_21 #13733 üzenetére
Nekem k53sv van (nagyabbol ugyanaz a konfig) AutoCad, PS-t hasznlok rajta rendszeresen, erre a celra (is) tokeletesen megfelel //3D-s tervezo progit nem nagyon probaltam rajta// ezzel a felhasznalasanal ~4 orat siman bir akkurol is.(PS-nel s gt540m-et hasznalva, 2 ora alatt ~80%rol ~20% maradt, AutoCad kb 20% ot evett meg ugyanenyi ido alatt)
1-2 jatek: edig barmien jatekot probaltam rajta futtot jol (Dirt 3, GTA 4, Rage med/high ; BF3, NFS - The Run low/med)"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
monosgeri21
tag
válasz monosgeri21 #13617 üzenetére
Valaki tud esetleg segíteni?
-
Peter_
tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és megtetszett ez a típus.
Lenne pár kérdésem:1.) Aki rendelt ebayen A8-3500m processzort annak rendben volt minden a vásárlással?
Ugye itt nem lehetnek kompatibilitási gondok (minden A8-3500m egyforma)?2.) A8 procival is tökéletesen működik a crossfire?
(úgy tudom az A8-ban 6620g van míg az A6-ban 6520g)
Ugye a dedikált 6650m és a 6620g közös működését 6740g2-nek hívják?
Csak mert erről elég combos értékek szerepelnek ebben a leírásban3.) Azt olvastam itt a fórumban, hogy az Asus notebookoknál lehetőség van arra, hogy otthon kicseréljem a winchestert és a memóriát. Az eredetit akár el is adhatom, vagy ha garanciára kell küldeni a gépet, akkor az eredeti alkatrészekkel szükséges elküldenem?
4.) 1*4gb vagy 2*2gb RAM modul van a 4gb memóriával árult változatokban?
Leginkább az SX051D érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz pete_21 #13733 üzenetére
HellO!
Nézzétek emg az u36sd-t is! Az anyaghasználat szintén jó, hardwer talán ugyanez van benne (ami elég arra amit írsz, sőt) és kicsit kisebb, de gondolom dolgozni meg játszani külső monitoron fog. Nekem u33-van, nagyon elégedett vagyok vele, bár ez a bambusz borítás miatt más tészta, mert pl. a touchpad hulladék, de fával van burkolva
Minden nap cipelem magammal, 5-6 órát jegyzetelek, nyomogatom, aztán este játék egy éve nyüstölöm és semmi baja, csak az akksi nem bírta, de cserélték hamar.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm laptopot szeretne venni, és az Asus U41 SV-t nézte ki. Fontos a jó anyaghasználat (minden nap hordozná a gépet). Amire kellene: 1-2 játék, Photoshop, AutoCAD, és 1-2 3D-s tervezőprogram menne rajta.
i5-ös, 4Gb ramos, GT540M videochip-es gép lenne.
Szeretném megkérdezni, hogy nektek mik a tapasztalataitok a géppel kapcsolatban? Megfelelne-e szerintetek az igényeknek a gép?
Köszönöm a válaszokat! -
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van egy ASUS F3sc tipusú gépem.Most ugy nézki lehalt a hálozati része csak akkor münködik a gép ha a winben letiltom a csatoló eszközt.Kérdésem az lenne,hogy javitható vagy alaplap cserés a dolog.Ha bevan kapcsolva fel sem áll az oprendszer,vagy ha bekapcsolom felállt oprendszernél azonnal kifagy a gép.
486-os a dossal gyorsabb,mint az Asus F3-as az XP-vel!!!!
-
adDis
csendes tag
Hihetetlen vagy, most akartam rád írni, hogy a tieddel mi van!
A miénk újra szar, hetek óta, kijött ugyanaz a probléma, csak 10x rosszabb állítólag...Akié a gép viszont már, egy leányzó, nem szeretné javíttatni, a pénzt akarja majd vissza, mert teli lett a töke vele, hogy ezzel a képzavarral éljek
Amúgy ha visszalapozol egyet vagy kettőt, pont a napokban írtam én is.
====
Tiszta hülye vagyok, nem is néztem kettővel feljebb, hogy írtál rám..
Ne haragudj, csak nők telefonálnak mellettem egy órája és képtelen vagyok figyelni[ Szerkesztve ]
-
japán
csendes tag
Sziasztok!
Sziv még valaki a K52JE szériával???? Bár már régi ügy ez sajna,valakinek jó lett a szervizelés után? -
japán
csendes tag
Szia adDis!
K52JE-t nekem is csinálták anno 2011.06.-hó ban! Nem lett tökéletes! Akku is 1óra 20 perc és vége lett,néha lefagyott,kb 2 hetente 1-szer,ha gépeltem vele a kurzor elugrott és ha nem figyeltem volna oda a szövegre akkor irtó nagy marhaságot irtam volna,mivel a kurzor beugrott 1 megkezdett mondat közepébe! Én hivtam akkor az Asus-t és mondták alaplap csere,mivel lehet az akku nem hibás,csupán a lap befolyásolja! Én mondtam nekik erre,nemrég jött vissza a FixDirekt KFT-töl/szerviz és alapot cseréltek benne! Legalábbis ez állt a szervizlapon! No most akkor mi is történt? Elgondolkoztam akkor a történeten! Szerintem a géped sosem lessz tökéletes! Vagy eladod! Vagy eggyütt élsz ezzel a problémával! Bár probáld meg visszaküldeni a szervizbe,hátha megcsinálják! De szerintem kizárt dolog,hogy ez a széria valakinek is jó lett! Mindenesetre kiváncsi vagyok hogyan alakul a Géped sorsa! Döntés a kezedben! Mindenestre feltétlen kiváncsi vagyok a válaszodra!!!!! Üdv: Japán -
alfa20
senior tag
Jövő héten érkezik az új notim: N55SF-SX169D
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
legenda
válasz ng0ofy #13724 üzenetére
butaság! amennyiben valami nincs külön garis matricával védve - ezt értettem alapesetnek -, úgy azt a fedlapot veszed le, amelyiket csak akarod, nem szól(hat)nak érte!
belenyúlok bárhová, gyakran tisztítok például légutat - belül, a kiáramlásra szolgáló nyílás és a venti között, amihez a ventit is kiveszem - ilyen notikban, ilyenkor a nagy fedlapot is leveszem, de sima ügy, mivel garis matrica sehol, többnyire csak a procira tesznek - a négy lefogató közül az egyikre -, máshová nem nagyon!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Melyik alapeseteben? (:
Ha megbontod a hátfalat már pofáznak, persze merevlemez csere/memória bővítés nem jár garancia vesztéssel. Tehát amikor van külön ajtó nekik, akkor bizony a garancia ugrik, ha olyan panelt szedsz le, amibe nem kellene belenyúlnod. Ha az egész alja lejön egybe akkor persze mehet a cserebere Viszont az asus K sorozatnál van külön ajtó memóriának és mrevlemeznek is, ha jól tudom, ezért az alapeset az a garanciavesztéses lesz.
Jobban jársz, ha megkérdezed egy e-mailben a supportot, két nap alatt válaszolnak
USB3.0: rádugsz egy külső merevlemezt, ami csak két USB2.0 csatlakozóról indul el, ha elindul az egy darabról, akkor az 3.0-ás. Nagyrészt
[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
hali! odd csereje caddyre garanciavesztessel jar?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
cocki
tag
válasz TheProb #13719 üzenetére
Üdv,
Teljesen korrekt érték én is e körül kaptam amikor lefuttattam a 06 3d markot mondjuk nekem 6 giga ram van benne, de ez nem tesz hozzá sokat.
Nem igazán tudom, hogy mire vetted de pl az sc2 az mw3 közepes beállításokkal egész jól elketyeg rajta.Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tegnap megvettem ezt a kicsikét és lenne pár kérdésem.
Futtattam rajta gyorsan 1 3d mark 06-ot, hogy összehasonlítsam az előző, asztali gépemmel.
11965 pontot kaptam rá, szerintetek ez korrekt vagy lehetne jobb is?
Bíztam benne, hogy jobb eredményt fog produkálni, mint a régi de sajnos nem jött össze még ezzel a vassal sem Az 12542pontot kapott
A rég gépem:
-C2D E6750@3440Mhz
-8800GT OC
-2GB RAMValamint, hogy akarok venni az ODD helyére egy caddy-t, nem tud vki olyan webshop-ot ahol emberi áron lehet kapni, esetleg itthon is?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ssean
csendes tag
üdv,
1 hete vásároltam egy ASUS K53SV-SX595D típusú laptopot.
Eddigi tapasztalatok:
Minden bűvészkedés nélkül felment rá windows 7 és a kapott telepítő lemez is minden gond nélkül tette a dolgát.
Barna színű, van USB 3.0, fényes kijelző. A billentyűk nyomáspontja megfelelő, a zsanérok problémamentesek. Alapjáraton (wifi+net+office07) nem lehet hallani a ventillátort. Játék közben már hallható, de nem zavaró. Az IceCool technológia működik. 1,5 óra fifa után is max kézmeleg volt a fedlap. Tapipadot nem használom, így nincs róla véleményem.
Az akksi 3-3,5 órát bír, ha nem játszok. Játékkal lecsökken max 1,5 órára. Kijelzője nagyon szép, picit túlszaturálja a piros színt, de simán megszokható.
Összességében eddig meg vagyok vele elégedve. Eddig egy HP8710p-m volt, de alaplapi vezérlője kimúlt 5 év után. Ezért vettem egy másik gépet és döntöttem az ASUS mellett.Kérdésekre szívesen válaszolok.
én
7 éves korom óta klasszikus gitározok. Ennélfogva ebben a témában (is) tudok segíteni!
-
zorgmania
csendes tag
válasz Napfénysüti #13534 üzenetére
-
adDis
csendes tag
Üdvözletem!
Elnézést, ha belerondítok a beszélgetés menetébe, és visszaolvasás nélkül egy réges-régi ügyet hoznék fel ismét, de nagyon gyorsan kell intézkednem!
.
Egy K52JE-EX232D -t vettünk idén január végén.Emlékeztek, a fagyásos széria!
Volt szervizben, utána írtam is ide, hogy megoldottnak tűnik a dolog, de most, egy fél év után megint előjött a probléma...Érdeklődni szeretnék Tőletek hogy lett-e ennek azóta valami végleges megoldása, mert nincs kedvem azt a kálváriát végigjárni, ami akkor volt, és most időm sincs visszaolvasgatni!
A megértéseteket köszönöm!
Remélem rám talál valaki, aki ezt megoldotta tutira...[ Szerkesztve ]
-
yoli666
tag
Sziasztok!
Megkérhetném, hogy akinek ASUS K53SV-SX835D típusú laptopja van és van Aida 64 teszteredménye az küldje már el vagy ide rakja már be, érdekelne a sebessége.
Valamint ezzel a VGA-val, de i5-2430M procival lehet kapni?
Esetleg hasonló árban jobb konfig? Vélemények, tapasztalatok is jöhetnek!Előre is nagyon köszönöm!
-
Narxis
nagyúr
válasz Narxis #13707 üzenetére
Közben kaptam e-mailt erről. 15ezer a helyi, globális nekem nem kell. Így majdnem 160ezer Ft-nál vagyok. Annyiért megkapom azt az aldis medion "erőgépet" alapból 3 év garanciával, 750GB-os HDD-vel, 4GB RAM-mal és eredeti 64bites Win 7-tel.
Kérdés az, hogy melyiket kell kevesebbszer szervizbe küldeni...sajnos a jelenlegi laptopom pont gar. lejárta után 3 hónappal lett chipset hibás és Asus volt...Medion pedig egy zsákbamacska.
Nehéz ügy.
-
Sobod87
tag
válasz Kicsirics77 #13702 üzenetére
NOD32 volt, de most tettem fel a Kaspersky-t, de nem talált semmit.
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Egy hónapja van egy K53TA-SX051D notim, eddig nem volt vele semmi baj, tényleg f*sza de tegnaptól ha böngészek (akár Firefox akár IE), illetve ha Word-be gépelek, olyan mintha lagolna hülye kifejezés, illetve hülye hasonlat, de ez írja le a legjobban. Valakinek valami ötlet, okosság.(Nyilván meg lehetne próbálni egy formázást, de azt szerintém elkerülni.)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest