- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vaku topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
válasz TheProb #13719 üzenetére
Üdv,
Teljesen korrekt érték én is e körül kaptam amikor lefuttattam a 06 3d markot mondjuk nekem 6 giga ram van benne, de ez nem tesz hozzá sokat.
Nem igazán tudom, hogy mire vetted de pl az sc2 az mw3 közepes beállításokkal egész jól elketyeg rajta.Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Használ itt valaki itt n55sf-t MW3, hogy tudja futtatni élvezhető felbontásban és minőségben vagy nem kimondottan fekszik neki?
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
cocki
tag
válasz Schuby #13552 üzenetére
Üdv,
Nekem nem pont ilyen van de hasonló n55 i5 porcival. Elég jól teljesít a bár mondjuk én kimondottan játékra vettem. SC2 közepes részletességgel egész jól viszi full felbontásban komoly fps-sel még nem izzasztottam de tervbe van.
Én az iponban vettem a dobozban melyben adták volt a notebook egy táska meg egy egér, úgyhogy nem is volt rossz első blikkre.
A kialakítása megfelelő az illesztések jók mondjuk akinek nem tetszik a fehér szín az nem fogja komálni. A beépített hangfalak a kiegészítő mélynyomóval együtt szépen szólnak csak max hangerőn recsegnek egy kicsit, de amúgy egész korrekt hangjuk van.Összességében meg vagyok vele elégedve.
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ASUS vivobook 2 hónaposan i5/16gb/512ssd/win11-el eladó/csere/beszámítás
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
- Eladó Razer Blade Base (early 2021) RZ09-0369
- Laptop bontás: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba
- LENEVO IdeaPad S145 (2020) + laptop táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest