- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Mai nappal én is beléptem a klubba. Most telepítem a gépet, remélem minden rendben lesz vele.
-
action294
csendes tag
Sziasztok! Tudna esetleg valaki segíteni azzal, hogy leírja a gariztatás leggyorsabb, leghatékonyabb módját lépésről lépésre? Nagyon hálás lennék.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kornel1000 #7595 üzenetére
Igen, én már akkor kicsúsztam a +1 év gar vásárlásból. Mondták is ha jól emlékszem szervizben.
-
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7592 üzenetére
esetleg egy linket ahol ár is van, mert én nem találtam
vagy itt lehet ezekre is? -
kisza25
félisten
Sziasztok g751-re létezik garancia kiterjesztés, vagy be kell érni 2évvel?
-
gerner1
nagyúr
válasz
DLIVEKING999 #7589 üzenetére
Régóta hírdette már az eladó, és a hivatalos-új ára sem éppen aprópéz + a szállítás. A honos, hivatalos szervízben pedig, még a munkadíj is felugrik a végösszeghez ....
-
DLIVEKING999
csendes tag
Én hardverapró vásároltam.
Pm rám és megadom az elérhetőséget a srácnak.
Úgy számolj ,hogy csak 1 évet kapsz rá és az sem biztos ,hogy legalább angol bill. lesz. A srác átmatricázza amit lehet tökéletesen használni. Csak sajnos fehér az írás. És alatta ki van satírozva a betű hogy át világítson a fehér matricán. Még mindig jobb ,mint ha egy umlautos a betűd lenne l.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DLIVEKING999 #7584 üzenetére
" Billentyütyü " .... - esetleg ....
-
Ricsxx
tag
válasz
DLIVEKING999 #7584 üzenetére
Ilyet hol lehet találni?Érdekelne.Lassan notebookot kéne vennem.
-
DLIVEKING999
csendes tag
Igen azt,de eddig nem volt semmi gond,vele és általában szerencsésnek mondhatom magam.
Igen nekem megért 120 ezer forintot. És úgy is fogom használni(proci korlátozás etc),hogy kihúzza egy pár évig.Bevállaltam. Eddig max annyi a gond vele,hogy Nyugat Balkánról jött valahonnan és nem eredeti magyar billentyűzete volt,szal le lett matricázva ,de nem tetszett ,mert nem úgy volt hirdetve ezért most ha minden igazt akkor jövőhéten már jönnek az eredeti a billentyűk stb és akkor minden király lesz.
Nem mintha nem vennék mellé egy TKL mechanikus billentyűzetet
Csak ,ha már szereztem egy gépet akkor nézzen már ki úgy ahogy kell.Már így is hőzöngenek az ismerőseim,hogy "te 380e forintért vettél laptopot.
"
Ha tudnák,hogy több,mint 500e az eredeti ára
^^
-
thomasa
senior tag
Persze akárhol vásárolhat. Hiszen "elvileg" szabad országban élünk.
De nyilván ha egy laktózérzékenyt megkérdeznek, mi a véleménye a tejről, mindig csak szidni fogja.
Kérlek akkor mondj egy megbízható helyet. Biztos vagyok benne, hogy fél órán belül jön valaki és beleveri a csúfot. -
Jazz
Topikgazda
-
thomasa
senior tag
válasz
DLIVEKING999 #7580 üzenetére
Csak a számla. Amin rajta van a S/N
-
thomasa
senior tag
válasz
DLIVEKING999 #7578 üzenetére
Ja bocsi, most néztem, hogy https://asuspromotions.com/hu/hu/pages/reliability/how-it-works csak 2015. július 13. és 2016. február 29. között.volt az akció.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DLIVEKING999 #7575 üzenetére
A #7569 tartalma nem illik a többi hsz. -aid közé :
... - "Be kell regisztrálni a gépet valahol mikor megkapom? Érdemes? "Ebből a többség, könnyedén következtethet arra, hogy még nincsen géped.
-
kozmy
őstag
válasz
DLIVEKING999 #7575 üzenetére
Ennyire itt nem reklámoznám, hogy milyen Wint használsz, ez nem vírús s nem win problem, hanem a le játszód okozza ezt.
-
DLIVEKING999
csendes tag
Üdv mindenkinek.A Vírus a gépen! topikban nem válaszolnak már vagy egy fél napja ezért megpróbálom itt hátha tud valaki segíteni.
Nekem egy viszonylag egyszerű problémám van.
A start menu állandóan felbukkan bizonyos időközönként.
Elkezdek nézni egy filmet és ez idő alatt legalább vagy 3 szor előjön.
Próbáltam utána nézni ,de semmi használhatót nem találtam.
NOD32 Antivírus 9 -et használok + Malwarebytes Antimalware Home trial 2.2.1.1043 (NEM TALÁLTAK SEMMIT)
A rendszer viszonylag friss kb 2 hetes.
Valaki tud segíteni nekem ebben? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Valaki esetleg meg tudná nekem nézni pontosan a G751JY gépbe a memória típusát?
Lehet inkább megvenném 8GB-al és majd bővítem én -
thomasa
senior tag
válasz
DLIVEKING999 #7569 üzenetére
A hűség programba, rajta lesznek a dobozon a részletek.
#Mikulásbá: A strandon láttam egy csávót aki belebrunyált a medencébe, akkor soha többet ne menjek arra a strandra?
-
DLIVEKING999
csendes tag
Be kell regisztrálni a gépet valahol mikor megkapom? Érdemes?
-
válasz
thomasa #7567 üzenetére
sajnos nem bullshit,meg az sem,hogy megbontogatták a gépet és úgy bővítettek memóriát vagy a gyárit gagyira cserélték,stb.a máskaszervíz már a S/N szám bediktálásakor elhajtotta az embert,és lehetne sorolni durva húzásokat.
Lehet azóta odakoppintottak nekik,esetleg vesztettek pár pert.
Anno ezeknek nagy visszhangja volt,meg lehet keresni. -
Digidroid
aktív tag
Én is ott vettem, nincs vele semmi gond, teljes körű hazai garancia van rá, a szerviz gond nélkül bevette.
Viszont vásárláskor, vagy közvetlen utána erősen javasolt a kijelző leellenőrzése.
De ha esetleg kételkednél ellenőrizheted a dobozát, lesznek rajta a hazai forgalmazóra utaló matricák
Viszont a számlán szerepelni kell a bolti bővítés nyomának, ami szerintem nem ér plusz 50-55 ezer Ft-t (256GB SSD + 8GB RAM maximum 35 ezer Ft ha esetleg te is meg tudod magadnak oldani)
Én inkább ezeket javasolnámASUS G751JY - 435990 Ft vagy ASUS G751JY - 439990 Ft nem tudom van e a kettő között érdemi különbség, a boltban talán megmondják, arra viszont ügyelj, hogy g-sync-es legyen -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Egy ilyen notit néztem ki magamnak, szerintetek érdemes e vele foglalkozni?
http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-g751-ar/asus-g751jy-21841-eladoTöbbnyire játékra lenne ( MMO, FPS),illetve letöltés és filmnézésre lenne még használva.
-
válasz
DLIVEKING999 #7559 üzenetére
Divisionnal nekem is 90 fok fölé ment.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7561 üzenetére
Remélem segített a tippem
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7554 üzenetére
362-est használok éppen. Ezzel nincs gondom.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
Mikulásbá #7558 üzenetére
Szerintem fölös
Eddig is meg voltam nélküle. Bár egy 5 öst még megérne ,de többet nem adnék érte.
Meg most nincs kedvem minden elölről kezdeni felrakni stb.Egy 7 volt mire olyan állapotba hoztam a rendszert,hogy az nekem megfeleljen.
Sok meló,jogsi,asszony stb. nincs időm mostanában. Igazából csak teszteltem mindent,egy pár óra division belefért és ennyi.Viszont azt vettem észre,hogy a division nagyon eszi a procit(90c+).A GTA5 BF4 egyik sem ette úgy mint az.
Szal most lekorlátoztam a procit 3.1(turbo max).Eddig minden jól megy.
-
válasz
DLIVEKING999 #7557 üzenetére
Ilyen gép mellett nem tellett már?Még ha itt az aprón 6-8 ezerért is.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
Pocok256 #7552 üzenetére
Ha minden igaz akkor a tapi pad volt a bűnös ,mert egérrel használtam a gépet.
Ki kellett kapcsolni a tapi padot.Egyelőre nem kell a win 10. Majd ha indokolt lesz a váltás ,meg majd ha nem jön támogatás a 8 hoz akkor.
Egyelőre nem akarok szenvedni azzal ,hogy kikapcsolgatom az automatikus frissítéseket stb.Egyébként sem eredeti a win.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Pocok256 #7555 üzenetére
Egyetértek, bár ez még nem derült ki az érintettről.... Ugyanakkor, ha mégis helytálló lenne, akkor mindez maradéktalanul igaz (lehetne) akkor is, ha win10 -et használ(na).
Az is elképzelhető, hogy sector hibás a hdd-je, és egy időben közeli defragmentálás után, hibás területre került át ez+az. Nem Ő lenne az első a történelemben, akit ilyesmi cumiztat, de lehet virus okozta "összekócolás" is, stb. Szóval, user error -tól kezdve sokminden. Ezért is igen képlékeny, az ilyesmi ..... -
Pocok256
veterán
válasz
DLIVEKING999 #7551 üzenetére
Fel kell tenni a win 10 et és nem kell rá ilyen sz*rokat felrakni mint a Classic shell.
-
DLIVEKING999
csendes tag
Nekem néha feljön indokolatlanul a start menü és nem tudom mitől.
Classic Shel van fent.
Valaki tud esetleg valamit rá?
A géphez lehet kapni normális notebook párnát? Lehet ,hogy majd csak ágyból lesz lehetőségem használni.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7549 üzenetére
Ez a lecsukás-felnyitás elsötétülés hiba nálam is volt, de vga driver csere után megoldódott.
-
action294
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7528 üzenetére
Szia! Kijelző képfrissítési rátáján állítottál? BIOS gyári?
-
válasz
smallmer #7519 üzenetére
A múltkor nekem egy olyan wifi probléma lépett fel, hogy rámentem a munkahelyi wifimre ami mindig is működött, de most azt írta ki, hogy nincs internet kapcsolat és kis sára felkiáltójel volt ott. tehát a gépen nem ment róla az internet közben a többi eszközön ment. a megoldás a wifi driver újratelepítése volt, de már a driver letörlése és a gép újraindítása után újra működött. érdekes, hogy fogja magát és bebugol a wifi driver.
-
válasz
DLIVEKING999 #7545 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
válasz
DLIVEKING999 #7543 üzenetére
shadowplay gombot hogyan lehet kikapcsolni? velem is előfordult már többször is, hogy véletlenül arra nyomtam rá esc helyett.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
Bjorngolf #7542 üzenetére
Szerintem érdemes,de inkább , 380 körül gondolkozz.
Most van egy elég jó hirdetés az h aprón,szerintem megtalálod.A többi g szériás asus szerintem hulla,legalábbis a kis méretű kijelző miatt és,hogy nincs normális hűtésük.
Ha ennyi pénzed van akkor érdemes még hozzádobni 30 at és lesz egy fullos notid.
Volt G551-em is és ez a típus fényévekkel jobb.Előjáróban csak annyit ,hogy az új 752 szériát szerintem nem éri meg megvenni.
A különbség max annyi,hogy ddr4 es a memória,meg máshova rakták a kiegészítő billentyűket,a többi elhanyagolható szvsz.Inkább használtan vegyél 751jy-t G-syncest.
A shadowplay gomb tényleg szart helyen van a 751-esen ,de ne izgulj ki lehet kapcsolni ,hogy ne induljon el arra a gombra. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Bocsi hogy ide írok, csak érdeklődnék h esetleg tudnátok e tanácsot adni, hogy érdemes e gondolkozzak Asus G szeriaban.
A keretösszegem max 320-350 e ft. Játék és fényképszerkesztésre szeretném. Amivel játszanék: Fall Out 4, Far Cry Primal, GTA V stb.
Köszönöm a segítséget
Szép estét -
Digidroid
aktív tag
-
Kis érdekesség a DDR3 és DDR4 közötti különbségre : [link]
A másik humoros eset-van hirdetve egy NVMe SSD-m,amire jelentkezett egy srác,hogy érdekelné,de kell még 1-2 nap.Írtam,oké,ha döntött,szóljon.(már üzleteltünk régebben,nincs okom feltételezni,hogy ne mondjon igazat)
2 nap múlva írt,hogy tárgytalan,egy haverja új G752VW gépébe szánták,de már a második gépnél tartanak,ami GPU hibával másnap ment vissza a feladónak!
Harmadjára már más gépet néztek.No comment! -
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap (29-én) leadtam a gépem az fixdirect-nél javításra, az oldaluk szerint:
Javítás leírása: Lcd rendelve
Javítás befejezve: Nincs adat
Visszaadás dátuma: Nincs adat
Közben az mail címemre kaptam egy levelet a GLS-től miszerint, Ezúton értesítjük, hogy a FixDirect Kft. csomago(ka)t készített össze Önnek...... Természetesen a kiszállítás a következő munkanapon 8 és 17 óra között(na ezért utálom az ilyen csomagkiszállítós dolgokat most várhatok itthon egész nap, ha személyesen mennék érte 30-40-perc oda illetve vissza, természetesen a számomra legalkalmasabb időpontban)
Létezik ilyen, hogy már el is készült volna?Frissítés: Most meg az ASUS Magyarorszag-tól is kaptam egy levelet miszerint: Értesítjük, hogy az Ön készülékét a mai napon bevételezték, és várhatóan 2-20 napon belül elkészül.
Na most akkor mi van -
Jazz
Topikgazda
válasz
Bizalom gari: vásárlást követő 30-naptól 1 évig terjedő időszakban érvényes, ha beregisztráltad a vásárlást követő 15 napon belül. Ha ebben az időszakban hibásodik meg, visszakapod a gép árát, plusz a gépet is javítva. [link]
Azt mondom ennek nézz utána, vagy kérdezd meg (szerintem) hogy mi van az ászf-ben. [link]
(#7530) kornel1000: én is valami ilyesmire emélkeztem.
(#7531) thomasa: én is letakarom ha tehetem, sőt, még le is csukom.
-
kornel1000
tag
válasz
Harmadik javítás után kérheted a géped cseréjét. Ha jól tudom minden egyes javításnál, a gépnek egy fő alkatrészét kell hogy cseréljék. Az Asus bizalom programról pedig szerintem már lecsúsztál ,mivel a vásárlást követő 15 napon belül kellett volna regisztrálni a programba.
-
->Raizen<-
veterán
Bizalom gari feltételeit nem tudom,ahogy azt se hányszor kell gariztatni, hogy ujat adjanak, kb 7-9 munkanap amig bent van a gép. Egy darabig még használom, aztán lépek 2017 januárjában, de lehet előbb megunom, vagy még történhet bármi, olvastam valakinek gpu hibás lett és többet nem adott képet.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7523 üzenetére
Én megpróbálnám kicseréltetni egy újra. Nézd meg mi van a szerződésben, mennyi gariztatási idő vagy alkalom után jár (lehet kérvényezni) új gépre való cserét. a végtelenségig te sem járhatsz vissza, neked is használni kell a gépet.
(Amúgy az Asus bizalom gari időn már túal vagy?)
-
Mennyire árt ennek a laptopnak a ki-be nyitogatás?
Vagy, ha tehetem, akkor inkább hagyjam nyitva, vagy nem számít neki? Azért nem hagynám mindig nyitva mert akkor meg megy a por a billentyűzetre, nem mintha így nem lenne mindig poros. -
->Raizen<-
veterán
Ez így van. Előjött egy probléma a frissen felújított gépemnél. Egy idő után bekapcsolás után azt csinálta hogy nem adott képet, hallottam hogy bejött a win. Ha lecsuktam a gépet majd kinyitottam, volt kép. Arra gondoltam hogy akkor gari lejárta előtt beadom majd szervizbe mert ez nem normális működés.
Úgy jóval ritkábban csinálja ezt, ha egyszerűen lehajtom a gépet és elmegy aludni. Nyitás után viszont akkor pár másodpercig egy kocka alakú nagyjából 5 centis képhiba van a képen, ami szivárványos árnyalatban tündököl, az egér kurzor körül, majd el is tűnik. Ja amikor nem ad képet bekapcs után akkor a rog logó se látszik postolás közben, semmi , csak a fekete háttérvilágítás megy. -
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7493 üzenetére
Ez olyan hogy ki min szocializálódott. Van akinek világ életében erős gépe volt. Neki mondjuk 60fps a minimum, alatta zavaróan szaggattónak nevezi. És a max neki az hogy tényleg abszolút minden a maxon, akkor is ha semmi értelme. Ha 128x-os anti aliasing elérhető lenne, akkor azt is bekapcsolná, mert ez a valós max.
A másik tábor meg low-end pc-n nevelkedett. Folyton kompromisszumokat kötött, mindent kikapcsolt ami felesleges, pl. árnyék ki, viszont a textúrát és a felbontást felhúzta hogy szép legyen. Game consol-ban fabrikált különböző trükkökkel hogy játszható legyen a játék. A szeme hozzászokott a 5-15 fps-hez is, megtanult azon játszani. Ha 25-öt elérte boldog volt, a 40-ről meg csak álmodott.
Ezek után ha a "csak" 4-es AA-val megy 16x helyett, és ultra high árnyék helyett "csak" high-al, és 16x anizotróp szűrés helyett "csak" 4x-al, és minden más maxon....nos neki ez is a "full high" kategória, és 40 fps helyett van mondjuk 60-a. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Most kivételesen én jöttem segíteni azoknak akik úgy szívnak a wifivel mint én. Azt hiszem meg van a megoldás.
Szóval mint tudjátok nagyon sokat szívtam a wifi beállításával, állandóan ugrált a sebesség és volt hogy nagyon belassult a wifi. Nagyon nagyon nagyon sokat kutakodtam, mindenhol idióta beállításokat írtak. Többször is újraraktam a windowst, gyári asus drivert raktam fel, de semmi.
Ma este kipattant az agyamból, hogy mi van ha a windows szépen csendben frissíti a drivert, úgy hogy észre se veszem. Ekkor a win10 csoportba kértem segítséget, hogy mivel tudom kikapcsolni az automata updatet egy hardverhez, kaptam is egyből választ. Leírom, hogy pontosan mit is kell csinálni ha valakinek nem működik a wifi.1.lépés : wushowhide.cab alkalmazás letöltése : [link]
2.lépés: a programok közül az intel proset/wireless szoftver uninstall, minden beállítás törlésével együtt
3.lépés: eszközkezelő/ wifi kártya / tulajdonságok / illesztőprogram és itt alul az eltávolítás -> pipáld ki hogy törölje az eszköz illesztőprogramját.
4.lépés: wushowhide.cab futtatása, kikeresed a wifi kártyát és hide update
5.lépés: az asus ildaláról letöltött drivert feltepít és láss csodát minden szép és jó.kábellel és wifivel is 15 megával töltök úgyhogy brutális lett. megérte a 2 hát szívást, idegeskedést.
szerintem érdemes lenne rögzített bejegyzések közé raknikeresőszavak: lassú wifi, 7260ac, instabil wifi, lassú internet, lassú letöltés
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
wanted5 #7515 üzenetére
Jaj bocsánat
Belefeledkeztem a tervezésbe.Az lenne a kérdés,ha az emberünk szétszedi és belerakja a gyári magyar bill-t akkor nem fogom elveszteni a garanciát?(1év)
Szerintem én is meg tudnám csinálni,de muszáj ,hogy nyoma legyen a gari miatt.
Lenne még egy
otebook párnát szeretnék,de lehetőleg ilyen hatalmas kivitelben,hogy a noti is ráférjen és egy qck m egérpad is,vagy esetleg egy kisebb. Lehet ilyet kapni? Akár olyan is érdekelne ami befér a nomad hátizsákba és felfújható a párnázott része,hogy minél kevesebb helyet foglaljon.
Azért kell,mert ha el kell mennem ,akkor a munkámból kifolyólag kb egy tábori ágynyi hely lesz és azon fekszek,szal se asztal ,se semmi olyan hely ahol nyugodtan lehetne használni viszonylag kényelmesen.
-
wanted5
őstag
válasz
DLIVEKING999 #7514 üzenetére
igen, és mi a kérdés?
-
DLIVEKING999
csendes tag
Lenne egy olyan problémám,hogy vettem egy gépet aprón,de nem magyar billentyűzetes(eredeti),holott úgy volt feltüntetve. Gyakorlatilag valami nyugat balkáni eredetű refurb gép.Attól függetlenül tökéletesen szuperál ,csak hát le vannak matricázva a billentyűk kb 10 db.
Beszéltem a sráccal és,azt mondta,hogy xy összegért rendel eredeti magyar hozzá való billentyűzetet.
Amit elküld én pedig visszaküldöm neki a másikat,ha találok ,egy embert(boltot) aki átszereli és számlát is az elvégzett munkáról.Igazából nem akkora,gond,mert tervezek egy Ozone Strike Battle venni,amit majd vala,hogy úgy próbálok megoldani,hogy a billentyűk fölött helyezkedjen el. Bár még nem tudom,hogy hogy fog menni,de valami alátámasztással lesz megoldva.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
foxxmulder #7511 üzenetére
Gyakorlatilag beismerte,hogy bénázott,de szart rá amikor tesztelte a gépet. Ergo ,csak sejteni lehet,hogy milyen "munka" folyik ott.
-
foxxmulder
csendes tag
válasz
Mikulásbá #7509 üzenetére
beszéltem a szervizes kollégával aki javította a gépet, azt mondta, hogy előfordulhat a szalagkábel húzódott ki összeszerelésnél...ami a legbosszantóbb hogy ezt nem vette észre amikor bekapcsolta? hiszen rögtön kellet volna világítania a billentyűzetnek
most küldhetem vissza, fasza -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7506 üzenetére
Egy körökre osztott xcom2 játéknál sem hiszem, hogy kellenek a reflexek...
-
válasz
foxxmulder #7508 üzenetére
A BIOS-ban nézz szét,lehet ott van valami elállítva,kikapcsolva.
-
foxxmulder
csendes tag
válasz
Mikulásbá #7507 üzenetére
igen,és nem telepítettem újra se a windowst. Mielőtt szervizbe ment, még működött. Azért gondolom, hogy vmi gáz van,mert amikor először nem világított (mert nem volt telepítve minden program) akkor bekapcsoláskor világított addig, amíg bootolt. Most egyáltalán nem világít
-
válasz
foxxmulder #7505 üzenetére
ATK Package fenn van?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
wanted5 #7504 üzenetére
Ahhoz képest jól tartja magát, amúgy szerintem egy notebook sosem a kompromisszum mentes játékról szólt.
Arra ott a méregdrága pc. Az meg hogy kinek mi a játszható szint embere válogatja. 20-30 fps-el toltam a black and white 1-2t meg a swine-t ezek voltam az utolsó ilyen jellegű játékok amikkel játszottam ide nem kellettek nagyon a reflexek. Egy shooternél már más a helyet, multiba az ember butít is a grafikán meg trükköz hogy minél több legyen az fps. Erről a témáról lehetne napokig beszélni.Én pl az új doom miatt váltottam g751-re amúgy a gtx 860m is kielégítette az igényeimet, és mivel nincs pénzem 10-20 ezres játékokra, régebbi eredeti játékaimmal ütöm el az időt.. Nagyon megvenném az új tomb raidert is de hát várni kell a leárazásra. Arra is panaszkodott pocok kapitány hogy nem megy jól.
-
foxxmulder
csendes tag
hali,
Mikulásbá tanácsa után ma visszakaptam a laptopot szervizből. Cserélték a cpu ventit. Viszont nem kapcsol be a billentyűzet háttérvilágítása (Fn+F4). Összeszerelésnél elronthattak vmit? -
wanted5
őstag
egyébként nem tudom mit kell ezen meglepődni, a 980m "lassan" már a 2 éves konstrukció lesz, csoda lenne ha a legújabb játékok minden überbrutálextraultra 4k grafikán 120 fps-sel futnának
-
Pocok256
veterán
válasz
thomasa #7502 üzenetére
Engem is hidegen hagy és én is leszoktam venni a 16 os szűrést 8 ra és máris jó. De itt most arról volt szó, hogy képes e kompromisszumok nélkül futtatni minden mai AAA+ címet. A válasz nem és a jövőben még inkább így lesz. Ennyit állítottam és ezt próbáltátok megcáfolni. (ami nem jött össze mert a tények tények maradnak.)
-
thomasa
senior tag
-
Nem kellene ezt itt gyerekek.Itt a nagy többség nem kezdő,akit jobban érdekel,hogy a kiszemelt játéka hogyan fog menni,utánanéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Overwatch 2
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest