- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
Topikgazda
-
plukacs7
aktív tag
Pld ebben?
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8012895028
BCP3: 00000000BF800000
BCP4: 0000000000000124
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\061017-9438-01.dmp -
dugo_
veterán
A telepítést követő 5 perc után többet látnod se kell.
http://www.classicshell.net -
Pocok256
veterán
Annak idején a betárcsázós net is király volt sőt a nokia 3310 is nem is értem miért nem azt használunk vagy kirláyl monochrome monitorra is lehetne kötni a asus g751 et mert az tuti
Olyan szinten kiégek az ilyen emberektől már bocs ... akik direkt kicsesznek magukkal és még büszkék is rá
Vesznek egy gépet aminek tényleges ereje csak win 10 esetén jön ki és akkor rárak egy win 7 et és büszkén lobogtatja a szegénységi bizonyítványát.... Nekem is van rengeteg idiotaságom meg hibám és rossz berögződéseim, de legalább azokat próbálom titkolni
-
-
-
SkyS1gn
félisten
Azzal is fos, felraktam az Asus-ost, ugyan úgy kidobja ezt az üzenetet mikor indul, de itt még azt se látom hogy ez is beállított-e egy -40mV-ot csak úgy mikor elindul.
Éjszakára itthagytam a gépet letöltés miatt erre ma reggel látom a login képernyő van, a letöltés meg megszakadt valamikor szóval hasztalan volt az egész.MIÉRT NINCS EGY RESET GOMB SEM?
-
SkyS1gn
félisten
Én is hasonlóra gondoltam, hogy a hő visszaverődéstől véd, vagy valami hőálló cucc.
Arrébb kellett raknom kicsit mert gyárilag elég bénán rakták rá egyik sarkán szinte rálógott a gpu-ra.
Köszi a felvilágosítást.
(#9290) gerner1
Hát a paszta nem kívántaos helyre kerülését nem nagyon akadályozza meg, már amikor legelőször szedtem szét akkor is be volt így folyva alá elég rendesen
Na lövök valami játékot hogy most jobb lett-e. 2. szétszedésre már videó sem kellett, legközelebb bekötött szemmel is menni fog
-
gerner1
nagyúr
Én úgy tudom, hogy a gyártás során, a forrasztási, és más hőterheléssel járó folyamatoknál fellépő hatásoktól védi azt, amire ráteszik. Ez egy hőálló, hőszigetelő tulajdonságú anyag.
Szvsz a chipre helyezett hűtőborda általi hőt nem hagyja visszaterhelődni, illetve valamelyest gátolja a magfelületre helyezett hővezetőpaszta nem kívánt helyre kerülését.
Egyetétertek abban, hogy nem olcsó, és abban is, hogy nem ok nélkül van ott. -
xyvz2
tag
Azt meg hogy???
Nem tudnál véletlenül, 1 letőtikés linket küldeni arról a verziórol amit te használsz. Nekem csak a procit szabályozza a vga-t nem, -vagy igen
...de hogy külön nállam nem lehet állítani az tutkó...megköszönném ha föltennéd vhová a te verziód, vagy 1 linket tudnál küldeni ha van rá időkapacitásod, sokat segítenél
THX!
-
SkyS1gn
félisten
-
xyvz2
tag
...olyan számokat írsz hogy a szemem
...tegnap 33%cpu kihasználtságnál (vírus keresés futott csak) volt 60 fokos volt...kb 22 fokos szobában...100%-ra emelve, - ami nálam nemtom mé csak 3200
- úgy volt 50 fok... akkor asszem BF1 ezés közben kész is lenne a tükörtoji...na holnap nvidia telepítés után meglesem, de nem jó az előérzetem
-
gerner1
nagyúr
Ez most az után ennyi, hogy a RAMokat kivetted a bill. alól ? Vagy, attól függetlenül, az alsó burkolat kifurkálásával lett ennyi? Kéne némi infó, mert még ott tartok, hogy kifurkáltad, hogy alulról tudjon levegőt szívni. Erről legutóbb kiderült, hogy nem teljesen jó, mert kevés levegőt szív a két hangszóró között (ezt magyarázza, hogy korábban írtad, hogy kivetted a RAMokat ) és neked is melegszik szépen.
Most, akkor mi lett a megoldásod, hogy ismét ilyen alacsonyak az értékeid? Újrapasztáztad? Visszacserélted az alsó burkolatot arra a sértetlen tartalék db-ra, amit írtál korábban, hogy van.. Esetleg ezek kombinációja, vagy valami harmadik verzsön ?
-
xyvz2
tag
Hali. Fölraktam ezt a fan izét...max amit ki tudok hozni az a 3200-as fordulat. Nem tom Chris99 hogy tudta 3500-on pörgetni...
.Van a progiban 1 gyári G751JY profil, azzal is 3200 a max , meg leszedtem 1 másik G751JY profilt azzal is 3200 a max...Mondjuk a beállításokat nem menti el, ill nem értem hogy miért nem írja ki az asztalon a ford. számot csak a hőfokot...elég primitív progi vagy a másik...én vagyok
oszt jól nem nem tudok kezelni 1egy két soros progit...modjuk bruttó 20 másodpercet szántam rá....
na majd youtube-on megnézem...
Kozmy: Van 1 csúszka, ami ha a végére van húzva akkor AUTO a beállítás, ha 1 kicsit visszahúzod a csuszkát akkor "veszed el" az AUTO beállítást, és akkor lessz 100% a ford. Jószar leírás mi...de szar a progi is... nem tom mé nem 1 pipa van :AUTO, ha meg nincs a pipa betéve akkor lehetne a potin állítani a sebességet...oszt lehet-lehet csak 20 sec az 20 sec
-
SkyS1gn
félisten
Én már nemtudom mivan mert van a BF1-be is ilyen 100% cpu pörgetés bug. Ami miatt lehet a gpu usage beesés és a cpu limit majd lagg. de a .70 driverrel ez elviselhetetlen, tényleg játszhatatlan. a .63al nem jön elő mindíg. visszarakom lehet az azelöttit egy próbára.
Nv most igen meg van kavarodva driver ügyileg.
-
SkyS1gn
félisten
Simán konzolból is le tudom szabályozni, le is van 75-re mivel 75Hz-es a panel. V-syncet soha, input lag meg shuttering.
Játék alatt 3300-ra megy fel ami kb a gyári.. ugyan úgy 95C Throttling és FPS drop..... hát ez gyalázatos
(#8975) xyvz2 Felment annyira asztalon, aztán visszább vett. Fura. A lényeg hogy eddig semmi sem orvosolta a tulmelegedést. Asust nemértem miért ilyen falábú hogy alig pörgeti a ventit.
Látszik is hogy már nem megy 3.4-et csak 3.2 meg 3.3.Ghz
-
SkyS1gn
félisten
-
gerner1
nagyúr
"Furkálás urán volt ez ..."
No, pont ezért kértem volna a #8872 hszban a tesztet. A "miért is" pontosítását pedig a #8875 -ben leírtam. Ezek szerint, a furkálás nem hozott előrelépést .... Nálam is 32GB van, de még nem csináltam meg a szellőzés modosítást, és eddig nem volt egyszer sem throttling, pedig én is nyomtam a nyáron <35°C feletti környezeti körülmények mellett.... -
gerner1
nagyúr
Köszönöm. Tudnál csinálni egy kis tesztet ?
Arról volna szó, hogy mondjuk 1 órát nyomatsz, valami érdemi terhelést kifejtő game -t. Majd, AIDA -val megnézed a hőmérsékleteket, és csinálsz egy screenshoot -ot amelyen látszik pölö a "Lapkakészlet" hőmérséklete is. A RAM modulok hőmérsékleteit is jó volna tudni, de nem tudom, hogy azt egyeltalán méri-e valami (én nem találtam ilyet, de lehet, hogy nincs is ilyen sensor) ... Ezek mellé írd meg légyszi, hogy az az 1 óra nyúzás, az melyik game volt, illetve, hogy egyébként (az 1 órányi terheléssel egyidőben) abban a szobában mennyi a hőmérséklet.Előre is köszönöm!
-
Muerte
addikt
Nem tévedsz,nincs ilyen DDR3 notebook memória hogy "corsair dominator vegance"
Az elérhető leggyorsabb jelenleg az Corsair Vengeance 2133MHz CL11,nekem is olyan van a gépben,DDR4 meg persze hogy nem megy a 751-ben... A gyoraságról meg annyit,hogy jah látni a különbséget az Aida-ban (ami egyébként nagyban függ proci órajeltől is),de a hétköznapi használatban egyáltalán nem észrevehető a különbség egy 1600-as CL9-es RAM-hoz képest.A ram upgrade téma kb. a kidobott pénz az ablakon kategória. -
xyvz2
tag
A proci befogatásról nincs véletlenül képed, hogy mit hol keresek ha át akarom pasztázni a gari után...? Vagy lehet a képen rajta van, sőt biztos, amit beillesztettél... de nem látom hogy az hol vagy mi fogja...pedig már millió PC-t összeraktam, szétszedtem, tuningoltam, moddingoltam, de notiba analfabétagammamegaláma vagyok....
-
-
gerner1
nagyúr
Nekem is ennyi van, 1866 -os, szintén beszerzési áron. Én úgy vettem észre, hogy kevesebbet töltöget a gép, gyakorlatilag bármely (legalább is, a többség által is ismert címek esetében) game alatt.
A 8 , szerintem is kevés. 16 mindenképpen ajánlott, és akkor már aktív a dual-channel is ....
-
->Raizen<-
veterán
Első benyomások: Kaptam egy általam hibátlannak vélt gépet. Jó a billentyűzet, kényelmes gépelni rajta, nem melegszik a wsad régiónál, talán még halkabb is mint az előző laptopom volt, a kijelző bomba formában van, a teljesítmény lehengerlő, régen voltam bármivel is ennyire elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest