Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smallmer

őstag

Sziasztok,

Most kivételesen én jöttem segíteni azoknak akik úgy szívnak a wifivel mint én. Azt hiszem meg van a megoldás.
    Szóval mint tudjátok nagyon sokat szívtam a wifi beállításával, állandóan ugrált a sebesség és volt hogy nagyon belassult a wifi. Nagyon nagyon nagyon sokat kutakodtam, mindenhol idióta beállításokat írtak. Többször is újraraktam a windowst, gyári asus drivert raktam fel, de semmi.
    Ma este kipattant az agyamból, hogy mi van ha a windows szépen csendben frissíti a drivert, úgy hogy észre se veszem. Ekkor a win10 csoportba kértem segítséget, hogy mivel tudom kikapcsolni az automata updatet egy hardverhez, kaptam is egyből választ. Leírom, hogy pontosan mit is kell csinálni ha valakinek nem működik a wifi.

1.lépés : wushowhide.cab alkalmazás letöltése : [link]
    2.lépés: a programok közül az intel proset/wireless szoftver uninstall, minden beállítás törlésével együtt
    3.lépés: eszközkezelő/ wifi kártya / tulajdonságok / illesztőprogram és itt alul az eltávolítás -> pipáld ki hogy törölje az eszköz illesztőprogramját.
    4.lépés: wushowhide.cab futtatása, kikeresed a wifi kártyát és hide update
    5.lépés: az asus ildaláról letöltött drivert feltepít és láss csodát minden szép és jó.

kábellel és wifivel is 15 megával töltök úgyhogy brutális lett. megérte a 2 hát szívást, idegeskedést.
    szerintem érdemes lenne rögzített bejegyzések közé rakni

keresőszavak: lassú wifi, 7260ac, instabil wifi, lassú internet, lassú letöltés

Új hozzászólás Aktív témák