- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Igen azt akartam de tippem szerint csak akkor megy ha két belsőbe vagy két külsőbe van. Én szívesen kipróbáltam volna, de pechemre amit vettem 8 gigásat ram ot az pont hibás volt így csak annyit értem el hogy benti ramot kitetettem, hogy tuti jó legyen.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Muerte
addikt
Olyat konkrétan még sosem próbáltam,de szerintem igen mennie kell.Ha csak kivül,vagy csak belül van 2db egy helyen úgy tuti hogy DC.Ha annyira számítana a külső és belső mind 4 slot az már quad chanelhez kellene,de tudomásom szerint nem tudja az a lap,pontosabban a proci sem,bár nem néztem utána ennyire
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
Én úgy tudom, hogy ezek a core i procik már nem foglalkoznak a dual channel-el! Szóval tök mindegy, hogy hova rakod a ramot meg akár 3db is lehet (szóval páratlan) a proci akkor a legjobb teljesítmény szerint kezeli őket! De ha rosszul tudom javítsatok ki!
Nekem így van! Egy a bill alatt gyárilag és vettem bele külön a külső slot-ba![ Szerkesztve ]
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Darth_Revan
veterán
Itt a 605.000Ft-os német G-Synces modell. BD meghajtót (és típusszámot) kivéve mindenben megegyezik a magyar MM oldalán levővel.
A német oldalon levőnél sincs nagy betűkkel hírdetve, hogy G-Sync lenne benne, mindössze a "különleges jellemzők" között van említve többek között a minden modellben levő "SonicMaster Technologie, Stealth inspiriertes Design, Overclocking Tools, Instant On, USB Charger+" tulajdonságok mellett. Míg a magyar oldalon ezek sincsenek felsorolva (pedig 100%, hogy ezek vannak benne), csak annyi, hogy "Beépített digitális tömbmikrofon".Most a nagy kérdés, hogy kb a legfontosabb jellemzőt (mint több más apró jellemzőt is) elfelejtették kiírni az adatok feltöltésénél vagy valóban nincs benne...
[ Szerkesztve ]
-
-Alvin-
tag
itt van youtube formaban
[link]De igazándiból nvidia pénzt akar, ami gsynces model az kb 200 euroval dragabb a licensz miatt.
Még megy a petíció írás, h plusz pénzért "lehessen venni modositott biost a "regi modellekre" mert ennyi a kulonbseg"Szoval barmi ilyen jellegu dolgot vki posztol megfenyegtik es rovid idon belul lekerul...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS terméket a promóciós időszakban.
G751JY promociós időszak: 2015/07/13 - 2015/12/31
+poén, hogy nem csak a korábban forgalmazott JY modellek vannak már listázva, mint a program résztvevői, hanem olyan modellek is, amik még nem léteznek
Jah és arra is kell figyelni, hogy ha meg is veszed a gépet, akkor NE 1 hónapon belül romoljon el, hanem minimum 31 nap után
Azért aki idén fog venni JY modellt, az nem enyhén jobban jár, mint a tavalyi vásárlók:
- G-Sync funkció (amire nlhányan azt mondják, hogy felesleges, de láttam már működés közben és igenis volt látható különbség V-Synchez képest még a bugos "nem hivatalos" G-Sync esetében is)
- prémium garancia értelmében ha 31 napon túl, de 1 éven belül romlik el a gép, akkor gyakorlatilag ingyen megkapod a 5-600.000 Ft-os gépet... ha csak nem kezdenek el ezzel kiskapuzni (mert azért 5-600.000 Ft-ot azért biztos nem jó szájízzel fizetne ki akármilyen gyártóról van szó), akkor ez azért igazán dúrva egy akció![ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Az működik minden Geforce kártyával szerelt gépen (kivéve ami Optimus-t használ).
Gyakorlatilag és kb semmi javulást nem láttam használat közben a V-Synchez képest, sőt több ponton még rosszabb volt, mert ugyanannyira akadozgatott a játék, mint a V-Sync-el, de mellé meg screen tearing is volt.Igazán érezhető javulást V-Sync/A-Sync/no-Vsync-hez képest én eddig még csak a G-Sync-et láttam csinálni..
-
-Alvin-
tag
Persze clevo laptop maradt, de proci nem bovitheto tekintve h nem lesz ujabb ebben a tokozasban, szal bovitheto de megse... Mxmem en is irtam... Bar sokszor az mxm kitek 700 800 dollartol indulnak ami picit draga szrtem, es usaban meg kapsz is euban ebayrol vammal es akkor az ara meg se eri.
Jo dolog a laptop bovithetoseg de igazandibol ha veszel ujat azert jobban jossz ki, nem minden esetben de megfontolando :-)
-
Jazz
Topikgazda
forum.
Meg is cáfoltam: az amazonon a listaára ugyan annyi mind a kettő terméknek. Nem értem miről beszélnek ezek odaát. [link], [link]A g-sync-es modellben búcsút lehet inteni az optimusnak.[link]. Ott nem fog működni. Bizonyos esetben jó, aksi üzemidő szempontjából rossz, ha olyan a helyzet ahol a cpu integralt magja is tudna dolgozni.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
NTonee
veterán
én is ezeken pislogtam. A belseje elég... furcsa ezzel az aszimmetrikus fekete-ezüst (szerintem csak a rossz kép miatt bézs) burkolattal, aztán még ott vannak a piros szélű billek. De a kijelző fedlap is érdekesnek tűnik. Tényleg narancs színben világít az a két csík, a ROG logó meg pirosan? Kicsit kínai design feeling. Persze élőben kell majd látni, nem ilyen suttyomban fotózott borzasztó felvételeken. Ezeket leszámítva nekem is tetszik. A Djatis által bedobott képeken kifejezetten jól néz ki.
(#4379) Jazz: elszomorító dolgok ezek. Óriási kiábrándulás volt nekem a G53 után, amikor cserélni akartam a gépet, hogy nincs egyetlen 15,6" méretű értelmes ROG gép sem. Pedig a G55 is milyen jó volt, KillHates G46-os masinájára a mai napig ugranék. Aztán beletörődtem, lesz akkor 17,3-as G750. Kollégám vett egyet, jó gép, nincs baja, de valahogy mégsem fogott meg. Aztán jött a G751 és amellett, hogy ez már egyáltalán nem tetszik, még a hibákat is olvasni... Végül Aw-t vettem.
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
Tény, hogy az iGPU nem hozott forradalmi javulást, de szolid javulást igen. A CPU rész hozza a szokásos apró javulást.
Avagy, minden a megszokottak szerint zajlott, mint az előző 2-3 generációnál. Visszalépésnek nem mondanám a Skylake-t. De Haswellről/Broadwellről nem éri meg váltani.
jupiiii
-
Darth_Revan
veterán
Azert semmikeppen sem visszalepes.
Itt egy video, ahol osszehasonlitjak a teljesitmenyt az elozo csucs cpu-kkal a kategoriaban: [link]
Van jatek ahol jelentektelen a kulonbseg es csak 2-3 fps-el fut jobban, de van ahol azert van jelentos kulonbseg...pl GTA5 5-10 fps-el jobban fut, a Witcher 3 meg 10-15 fps-el fut jobban.
En reszemrol megvarom a G752-t, hogy milyen lesz.
Addig sem fogok unatkozni, mert asztali gep teren tegnap a SkyLake meglett
Tegnapi zsakmany, hogy ne unatkozzak az uj ROG gepig:[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezek az új procik már kezelik a DDR4-es memóriákat,méghozzá 2133 MHz-est-ez kb. 30%-al gyorsabb a 1600-as DDR3-tól.
Állítólag kevésbé fog melegedni is-talán ezért kisebb a G752 hűtőnyílása.Majd kiderül.
Hogy élőben hogy is fog kinézni,több szín lesz-hátha nem is lesz az olyan vészes.Már írtam,engem az érdekel a legkevésbé.
Már van ASUS Bizalom Program,ne legyen rá szükség,de az is valami.
A G751 tetszett is,ez is igaz.Engem már csak a hivatalos magyar konfigok érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ez honnet van? merre talaltad?
pontosan melyik mit is takarhat?
VY :ez a fullos is lehet...
max 4k/980m/6820hk....
min FHD/980m/6700hqCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
na ez johir
akkor az elozo szeria meg marad forgalomban egy darabig a 752 el parhuzamosan..
szinte hasonlo tulajdonsagokkal csak 4th gen nem pedig 6th gen..
ez lesz "gazdasagos" kiszereles a regi designe-vel
mint most a 771 ??CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
rancfelvarott 51 es az 52-es kozott tenyleg nem sok a kulonbseg
csak a csomagolas, meg uj-proci, uj-ram, uj-alaplap...
gyorsabban hatekonyabban hasznalja az SSD-t?
ja varjuk meg a teszteket...en a valasztast artol fuggove teszem 50e a lelektani hatar
ugyanazon konfig eseten max 50e nel gondolok tobbet a 752-ert[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
persze hogy viccel
hisz ki adna 450-et erte?
mikor 350-400 kiloban mennek ezek a cuccok
és meg mennek az árak lejebb is!!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jazz
Topikgazda
Hogy félreértés ne legyen , én arra gondoltam, hogy:
Ugye csak viccelsz....(hogy képes lennél a jó kis 17"-osat lecserélni egy 13"-asra és low felbontáson kuksolni a kijelzőt).(#4763) vandor01: Honnan veszel ilyeneket embör? 500-tól indulnak az olyanok mint ami neki van, nem 400-tól. (és kérlek ne, ne linkelj szürkeimportos oldalt hogy "nem is 500 mert van már 480-ért is", se hivatalos oldalt hogy "nem igaz mert van már 495-ért is". )
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Új - MacBook Pro Retin(2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512 SSD, Magyar billentyűzet
- Mechrevo Kuangshi X / RTX 3080 Ti 16GB VRAM / i9 12900HK / 32GB + 1TB
- Macbook Pro 2016 Late 15" Retina (modell: A1707) - alaplap hibás!
- ASUS TUF Gaming FX505D Laptop eladó
- Macbook pro 13 (2017 modell) makulátlan állapotban, 8 gb ram, 8 órás aksi, retina kijelzős stb
- Lenovo Y540-15IRH i5-9300H GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest