- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Micro Four Thirds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogy a francba lehetett egy ennyire **** azaz rossz hngszórót belerakni a g751-be? Fél éve filmet nem tudok megnézni anélkül hogy ne kerregne végig.
-
Pocok256
veterán
válasz
Mikulásbá #8886 üzenetére
Nálam sem rendez össze vissza semmit, meg hát amúgy sem tűnne fel
-
xyvz2
tag
válasz
Mikulásbá #8880 üzenetére
Ezt a driver mizériát én sem értem 2 héten belül 3.? 4.? már nem számolom ( ok jött a battlefield 1 az 1, 2 elbaxták a startmenü leállítását 2. 3 kijavították a start menüt, 4 ? vagyis nem 2.- nál javították...vagyis...őőő
de hogy ki..szott k...a anyukééé nem tudják 2016-ban még megcsinálni hogy driverfrissítés után ne kócolja össze az asztali ikonokat
...asztali pc + rog 751, az 6 driver vagy 8 picsa tudja már, az 6-8 ikonpakolgatás 2 hét alatt...ez 1 új játék az nvidiától?
-
Újra próbálkozok : ha van valakinek egy fölösleges 8 GB/1600 MHz/1.35V-os RAM-ja,adnék érte egy játékot.
A többit privátban. -
Megint jött egy új Geforce driver!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mikulásbá #8878 üzenetére
Mind1 rakom ujra az egész gépet mert megőrjít a hangerő változás is....
csak elöbb meg mintha telóról nyomatva is változott volna a hangerő a hangszóróval, lehet behalózom vagy tényleg a hangszóró a szar... Creative T6100 2.1-ben használva.
Mind1 egy ujrarakás sose rossz csak mindent felrakni ujra.
-
SkyS1gn
félisten
Az gáz ha csak a mélnyomóból szól a zene?
-
gerner1
nagyúr
Én is lefuttatnám ugyan azt a tesztet, úgy, hogy minden körülményt azonosra állítok. Így lesznek hozzávetőlegesen közelítő adataim, hogy a gép többi komponense mennyivel melegszik jobban. Azt gondolom, hogy az ASUS nem véletlenül tervezte úgy a levegő áramlás útjat, ahogy az alapesetben van.
Nekem nem az a cél, hogy az ilyen modding -ot elgáncsoljam. Éppen ellenkezőleg. Én is gondolkodom, hogy lemásolom azt, amit a link -elt oldalon látni, és berakok egy 5,5cm -es hangszóró rácsot. Most éppen volna lehetőség egy alsó teknőt vennem, szintén tartalékba. Ugynakkor nem vagyok biztos abban, hogy a RAM -ok, és az alaplapi chipset -nek is megfelelőek. Szeretném alaposan körbejárni a dolgot. Azon is gondolkodom, hogy veszek egy G752VY vapor hűtést, és a kellő átalakításokkal berakom a G751JY -ba. Ugyan nem ezt, de hasonlót, korábbi notimnál már megcsináltam, hogy beraktam azonos típusból, még 1 gázcsövet a radiátorral, és az is sokat javult.
Nem a plussz húzás lehetősége a fő cél, hanem az általánosan csendesebb üzemelés. -
gerner1
nagyúr
Köszönöm. Tudnál csinálni egy kis tesztet ?
Arról volna szó, hogy mondjuk 1 órát nyomatsz, valami érdemi terhelést kifejtő game -t. Majd, AIDA -val megnézed a hőmérsékleteket, és csinálsz egy screenshoot -ot amelyen látszik pölö a "Lapkakészlet" hőmérséklete is. A RAM modulok hőmérsékleteit is jó volna tudni, de nem tudom, hogy azt egyeltalán méri-e valami (én nem találtam ilyet, de lehet, hogy nincs is ilyen sensor) ... Ezek mellé írd meg légyszi, hogy az az 1 óra nyúzás, az melyik game volt, illetve, hogy egyébként (az 1 órányi terheléssel egyidőben) abban a szobában mennyi a hőmérséklet.Előre is köszönöm!
-
SkyS1gn
félisten
Valahogy belehet állítani a shadowplayt hogy bal fennti bill lenyomásakor az utolsó 5percet rögzítse nem?Megvan.
-
RAM és SSD oké,de nem ennyi felárral,te magadnak sokkal olcsóbban tudod majd bővíteni.
Én is hirdettem a G751JY gépemet,de archiváltam.Bőven elég még nekem ez játékokra-is,pláne hogy maga a gép tökéletes.
Talán tavasszal átgondolom a cserét,addig meglátjuk milyen visszajelzések lesznek a G752VS-ről. -
baro32
aktív tag
válasz
Mikulásbá #8857 üzenetére
Végre egy jó hír mert én várom és szomorúan nézegettem hogy még csak a Radiumban lehetne kapni ott is nagyon drága még :
Asus G752VS
678 530,00 Ft
SKU: G752VS-BA214D
Processzor: Intel Core i7-6700HQ
Kijelző: 1920 x 1080
Memória: 8 GB RAM
Merevlemez: 1000 GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 1070
Operációs rendszer: FreeDosTudom innen nem vásárolunk
csak éppen itt elérhető lenne már a türelmetleneknek.
Gamer kiszerelésben pedig:
Asus G752VS Gaming
881 390,00 Ft
SKU: G752VS-BA183T
Processzor: Intel Core i7-6700HQ
Kijelző: 1920 x 1080
Memória: 16 GB RAM
Merevlemez: 1000 GB | 7200RPM | SATA | -,
512 GB | - | SSD | -
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 1070
Operációs rendszer: Windows 10Mert valjuk be a 16gb Ram meg a gyors SSD meg már szinte muszáj már egy ilyen jó gépbe
Nem sietném el a váltást mert egyenlőre még elég jól muzsikál a G750jz-m is eljátszogatok vele még.
Biztosan nem válnék meg tőlle ~250ezerért (mert látom az aprón ennyiért hirdetgetik őket) annyit bőven megér nekem ishiszen tökéletes.
-
Aki várja az Asus ROG G752VS gépet,olyan 700 ezer lesz az alapgép(i7-6700HQ-8 GB RAM-1 TB HDD-GTX 1070-Win 10)
Úgy döntöttem,még marad nekem a G751JY,amire használom bőven elég. -
straightedge
tag
válasz
gerner1 #8854 üzenetére
Hogyan lehet leellenőrizni? van rá valami progi? Eszközkezelő nem mutat semmit.
Remélem van valami megoldás mert elég kellemetlen, hogy most ez miatt szaggat a gép minden teljesítményből levesz 20%-ot.Innen a chipseten és a gamecenter meg ilyen hülyeségeken kívül és a bioson kívül majdnem mindent felraktam.
-
gerner1
nagyúr
válasz
straightedge #8853 üzenetére
Sok olyan driver, amit a winfos rak fel a rendszer telepítéskor (és gyakran később is..) nem jó.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
straightedge #8851 üzenetére
Eszközkezelőben, esetleg látsz olyan sort, amelynél azt írja, hogy "Ismeretlen eszköz" ?
-
straightedge
tag
válasz
kornel1000 #8843 üzenetére
Köszönöm sikerült vele életre kelteni így már máris jobb a hangzás nem dobozhangú az egész.
Viszont olyan problémám van, hogy eddig 3-4%on votl a cpu terhelés. Most 20%-on van úgy hogy semmi sem fut a háttérben. Feladatkezelőben megnéztem hogy system eszik 20%-ot (nloskml.exe), nem lehet bezárni. Elvileg a háttér folyamatokért felelős, de a háttérben semmi sem fut, sok fórumozás után úgy voltam akkor megint újrateszem. Töröltem a lemezt így 0-ról raktam fel a windowst. Direkt nem engedélyeztem neki a netet, hogy semmi ne fusson elindult és újra 21%-on volt a system, mi a teendő? Minden külföldi fórumban leírtakat megcsináltam már. Összes drivert feltettem a gamecenter meg iylen hülyeségeken kívül meg a chipstetet sem, hogy a trim működjön rendesen.
-
rizso
addikt
Kösz srácok, akkor most már csak az a kérdés, hogy mi okozhatja ezt. Korábban nem csinálta, talán pár hete kezdte el, hogy lefrissül, és össze-vissza vannak az ikonok az asztalon.
-
rizso
addikt
Urak!
Geforce driver ahányszor frissül, szétcseszi az ikonok elhelyezését/elrendezését. Mindenkinél ezt csinálja?
-
kornel1000
tag
válasz
straightedge #8840 üzenetére
Innen le tudod tölteni: https://rog.asus.com/forum/showthread.php?88250-Sonic-Studio-problem-G752VY&highlight=sonic+studio
Második hozzászólás végén van a link.
-
xyvz2
tag
válasz
Ezt találtam az Asus oldalán:
"Sonic Studio II nem rendelkezik önálló telepítővel, ez automatikusan telepítésre kerül a Realtek audio driver. Ha Sonic Studio II nem telepíti a Realtek audio driver, akkor a rendszer / laptop nem támogatja azt." -
xyvz2
tag
válasz
Bocs nem értem, nem szól a mélynyomó a saját audió software-vel? Akkor a Sonic Studió II - vel mé fog
-
straightedge
tag
válasz
straightedge #8839 üzenetére
Időközben megoldottam, satát RAIDról AHCI-re kellett állítani.
Felraktam az új win-t minden okés kivétel a hang a mélynyomó nem szól és a Sonic Studio II -t sehonnan nem tudom felrakni rá, kéne segítség mert így nagyon retek a hang, előre köszönöm!
-
straightedge
tag
Szeretném újratenni a laptopot mert haldoklik a rendszer 3 hét után. Kiírtam eredeti win10-et pendrivra, elindítanám a telepítést de nem látja az ssd-t a gépben csak a hdd-t ilyenkor mi a teendő?
-
thomasa
senior tag
válasz
gurubefree #8833 üzenetére
várból sz@rt
-
lajxko
tag
Ki volt az aki kilyukasztgatta a G751JY alját fúróval a jobb szellőzés érdekében?
Valahol láttam itt a több ezer hozzászólás között, de most sehogy se találom. -
gerner1
nagyúr
válasz
gurubefree #8831 üzenetére
-
gurubefree
senior tag
válasz
bandras54 #8832 üzenetére
Elegem lett abbol , hogy heroin arert fos minoseget kap az ember . A laptop arabol epitek egy hasznalhato asztalit ( olyat amihez en valogatom ossze a dolgokat ) + kijott meg egy Lenovo T430 potyogni .
Asus Maximus VIII. Hero
Intel i5 6600k
Corsair H100i V2
Corsair 16GB Ram
SSD , HDD
NZXT H440
Palit Super JetStream GTX1080
EVGA Supernova 650W -
bandras54
aktív tag
válasz
gurubefree #8831 üzenetére
Mi történt, h PC lett a vége?
-
Bomc
aktív tag
Pedig van a 752be
-
kozmy
őstag
Meg jegyezném a G751-752-be nincs semmi féle csatorna ahol ki tudná fújni a hűtő bordán elakadt össze gyült port. Azt manuálisan lehet eltávítani, ahoz meg szét kell szedni sajna.
-
SkyS1gn
félisten
-
smallmer
őstag
Srácok, arra senkinek nincsen ötlete, hogy hová vihetném kitakarítani a gépet ahol nem barmolják szét? media marktban vásárolt kb fél éves gép
-
xyvz2
tag
-
xyvz2
tag
Új NVidia Driver
-
Pocok256
veterán
válasz
kornel1000 #8812 üzenetére
Hát akkor neked mákod volt nekem egyik lenovo gépemnél volt biosba uyganúgy a kód és előretelpített windows járt hozzá. Majd mikor legyalultam és fel akartam rakni egy msdnaa verziosat az nem ment fel mert nem tetszett neki a kód ami biosba van. Mikor toolal akartam letölteni akkor meg kiirta, hoyg toolal nem lehet letölteni mert ehhez a kódhoz fizikai dvd jár. Mikor irtam a lenovonak, hogy hol a dvd azt írták, hogy írjak az MS nek és kérjem tőlük mert nekik ehhez semmi közük az Ms meg az írta, hogy a gyártónak kell szolgáltatnia a telepítő dvd t nem nekik.
Szóvall
-
Pocok256
veterán
válasz
kornel1000 #8809 üzenetére
Feltéve ha a kulcshoz való win 10 megvan neki ... Mert ugye virágbolti verzio az msndaa...
-
kornel1000
tag
válasz
straightedge #8807 üzenetére
Húzd újra , Windows kulcsod Bios-ba van integrálva. Így automatikusan aktivált lesz a friss Windows 10.
-
straightedge
tag
SÜRGŐS!
Tegnap óta random fagy a rendszer. Böngésző 3 tabbal és vlc filmnézésnél jelentkezett most az előbb megint. A film beszaggatott leállítottam bezártam, de az egeret nem tudtam megmozdítani annyira belassult cpu 7%-on volt ramból volt még 60% szabadon, lemez sem terhelődött.Estleg ha újra akarom telepíteni, hogyan tudom használni a licencét? Mert ugye eredeti winf*os van a gépen.
Szerk.: tegnap előtt este rakott fel frissítéseket most néztem meg, és tegnap reggel óta szar az egész, az miatt lehet esetleg?
-
SkyS1gn
félisten
Mostanában nem veszi vissza a gpu órajeleket a gép, sokkal hamarabb lemerül most pl 1.5 óra filmet nem bírt mert 1038on teker a gpu. Ha meg működik a saving akkor meg játék alatt nem maxolja ki és 900vmennyin megy csak.
Mi lehet a bibi?
-
Bomc
aktív tag
Itt nem lehet kikapcsolni, csak beállítani azt hogy az akksi merülésnél hány % alatt ne adjon áramot az usb... na ez feltettem 99%-ra
hiszen ha teljesen fel van töltve és megy még pár percet a gép akkor is merül az akksi néhány %-ot
-
xyvz2
tag
Ja mükszik kikapcs és kikapcs után nem világít a klav, azaz no szufla benne
-
xyvz2
tag
Ha "csak bedugod" és nem megy a gép, akkor is világít? Most kipróbáltam, kikapcsolt gépnél: 4 usb, a charging portba bedugom bekapcs nélkül is világít a klav, a másik 3 nál nem...de az kapcsolható softveresen!... már nem tom hol, de ki és be lehet kapcsolni,ha jól tévedek
most nem jut eszembe hol, de láttam az biztos, remélem nem írok hülyeséget de asszem van hozzá 1 driver és abban...most nem tudom megnézni mert asztali pc-zek, délután meglesem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- MSI Cyborg 15 A12V
- Eladó Asus Eee Pc 1011PX
- Új HP 14 Pavilion X360 FHD IPS Touch 2in1 i5-1335U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu Lifebook U757 Core i7 6600U 16 GB DDR4 500 GB M.2 japán gyártású 15" ultrabook
- Lenovo X240 Notebook i5 vPro, 240GB SSD, 8GB RAM, Win11 Telepített! Laptop
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest