- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #9719 üzenetére
Legujjabb van fennt mindig.
-
xyvz2
tag
válasz
->Raizen<- #8044 üzenetére
Hali. Mit takar hogy kijelző + wifi? 2 mondatban...bocs ha már írtad de nem olvastam vissza...
-
válasz
->Raizen<- #8010 üzenetére
-
válasz
->Raizen<- #8007 üzenetére
Nálam régebbi játékokkal hibátlan az új driver.
-
válasz
.
-
válasz
melyik verzió ami most stabil? mert frissítenék már én is.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #8004 üzenetére
SAMSUNG XP941 MZHPU256HCGL-00000 M.2 256GB
Ez a típus.
Az a baj,hogy ,ha hivatalosan el küldeném a gépet akkor 1 de inkább 2 hét lenne ,egy sima újrapasztázás.
Viszont ,ha várok akkor meg lehet,hogy fölöslegesen terhelem le. (jelenleg 3.0 Ghz -50 mV) -
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7994 üzenetére
Nekem ,ha nincs lekorlátozva a proci akkor Pl Gta5 alatt is simán felmegy 90c ig.
2 hónapja van meg kb. -
martinkahhw
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7994 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7991 üzenetére
Most ha azt mondom 3 évente takarítottam ki, biztos furán nézel, pedig így van. Ezek már olyan paszta keverékek, amik nem száradnak be, mint a tualatin idejében.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7989 üzenetére
Első "gamer" notim egy MSI volt 2007-ben, még megvan, semmi baja...
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7975 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7973 üzenetére
Ment az összefoglalóba.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #7862 üzenetére
So the solution: A megoldáshoz:
1) Right click your wireless Icon, bottom left of Winows 10 taskbar (or 7, 8, 8.1)
Jobb egér klick a vezeték nélküli ikonra
2) Select "Open Network and Sharing Center"
A hálózat és megosztás központot kiválasztani.
3) Select "Change adapter settings", found on the left
Kiválasztani az adapter beállításokat megtalálod balra.
4) Right click your wireless connection and select "Properities" (ensure you are doing this on the faulty wireless card and not ethernet or a different wireless adapter if you have more than one)
Jobb click a vezeték nélküli kapcsolatnál és a tulajdonságokat kell kiválasztani
5) Select "Configure"
Kiválasztani a beállítást
6) Select the "Advanced" tab and change these settings from the defualt to the ones I have indicated
Kiválasztani a speciális fület és változtasd meg ezeket az értékeket az alapértelmezettről:- 802.11n channel Width for 2.4Ghz conenctions to 20mhz ONLY (Defualt is Auto)
20 mhz csatorna szélesség egyedül csak ezt, az alap az auto
- Prefered Band 2.4Ghz (Defualt is Auto)
Preferált 2,4 ghz, az alap auto
- Roaming Agressiveness 1. Lowest (Defualt is 3. Medium)
A barangolás intenzitása legalacsonyabbra, az alap 3, közepes.
- Wireless mode 802.11b/g (Defualt is 802.11a/b/g)
Vezetéknélküli mód 802.11b/g Ez a legfontosabb beállításFinally, to eliminate any issues from Windows 10 itself, make sure to disable P2P updates in your wifi settings. Open the Xbox app and sign in, go to settings and disable Game DVR. Open wifi settings and disable auto connecting to wireless hotspots. And finally, if you are not using any bluetooth devices, turn off bluetooth in Windows 10 settings so the wireless card has less interference to deal with.
Végül minden probléma elhárítása érdekében legyél biztos abban hogy deaktiválod a p2p frissítéseket a wifi beállításaidban. Az xbox appot meg kell nyitni be kell jelentkezni, és a beállításokban ki kell kapcsolni a game dvr-t. Nyisd meg a wifi beállításokat és lődd ki a vezetéknélküli nyilvános hozzáférési helyeket. És a bluetooth-ot is lődd le mert interferálhat a wifi kártyával.
Volt még egy probléma ami néha előjött, bekapcsolás után fekete képernyő, és csak a háttérvilágítás ment. Ez a hiba csak arra javult ha teljesen lemerítettem az akksit 1%-ot állítottam be a kritikus töltöttségre az energiagazdálkodási beállításokban, ezek után már be se lehetett kapcsolni és itt jött a lényeg, 4 percig nyomva tartottam a bekapcsoló gombot majd viszadugtam a töltőt a laptopba és bekapcsoltam. Azóta a gép hibátlan. Gondolom alaplap csere miatt volt valami statikus feltöltődés valahol, amit megoldott a bekapcs gomb nyomvatartása, és az akksi lemerítése.
-
L4mie
veterán
válasz
->Raizen<- #7969 üzenetére
ohh ez fincsi -.-'
mondjuk Bétát csak akkor, ha fontos javítást ígér.
-
válasz
->Raizen<- #7969 üzenetére
Bétáról nem is volt szó,azt én sem szoktam feltenni.Csak végleges kiadást.
Igaz,volt már egy-két érdekes anomália,azért nem mindennaposak ezek.ha valami gebasz van,megy vissza a régebbi,ennyi.Majd ha javították,frissítek megint. -
válasz
->Raizen<- #7966 üzenetére
Nálam már az új ketyeg.
Régebbi kártyákat?Nem 980M van a G751JY gépedben?Az nem annyira régi. -
L4mie
veterán
válasz
->Raizen<- #7966 üzenetére
A driver téglásítja a régebbi kártyákat........kifejtenéd bővebben? kezdjek el félni egy driver felrakásától?
nem firmware-re gondolsz véletlenül?
speciel úgy állok hozzá, hogy ha látom értelmét felrakni mert a fejlesztések érdekesek, vagy javulást ígérnek az általam játszott játékokkal felrakom, aztán ha fagy, vagy hibát eredményez visszateszem a régit, de olyant még nem hallottam, hogy egy driver használhatatlanná tett egy vga-t....
-
PPeti1986
tag
válasz
->Raizen<- #7954 üzenetére
reménykedtem abban, hogy 4870HQ procis alaplapot kapok, de maradt a 4860HQ.
-
thomasa
senior tag
válasz
Ez egy hihetetlenül faintos írás, de az elején nem vetted észre, hogy véletlenül angolra váltottál, és onnantól teljesen elveszítettem a fonalat
-
válasz
Mehet az összefoglalóba is.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7846 üzenetére
Darky és Miku.: mi a realtek driver verziószáma amit használtok? (Eszközelő....).
Egy printscreen-t tudnátok küldeni az összefoglalóban írt(pattogó hangszóró téma) regisrty helyéről? Vagy csak a bináris értékeket bemondani (5db van)
(Köszi) -
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7815 üzenetére
Nekem se tetszik a vastag alsó káva.
(#7817) Cris99:
Én spec. pont a külső miatt se venném. Sőt, adnék inkább többet egy 751-ért.(#7816) Mikulásbá:
Ez így van. Nekem amúgy a 751 súlyával sincs semmi bajom. Aki nem bír el 4 kilót (nem rád gondolok, te más miatt viszel ultrabook-ot melóhelyre, ahogy írtad is)....nem mondom hogy ássa el magát, de szedjen vitamint és álljon neki edzeni.
. Valamikor az ősidőkben 15kilós hátitáskával mentünk általános oskolába km-eket gyalogolva. Akkor nehogy már egy felnőtt embernek 4kg megterhelő legyen. Még ha a feje fölé tartja akkor se.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #7804 üzenetére
Nekem nincs meg, de ezért pénzt se adnék az tuti, csúcs asztali kártyákon 720p meg hogy 50nél többet nemtud meg ilyenek... pff.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7800 üzenetére
Nyilván nem szó szerint. -.- Mi az hogy "lesz ez még jobb is". Nincs kész a game, demo, vagy patch-ekkel később?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #7797 üzenetére
Pedig ultra fos lett a PC port...
-
Cattle_Decap
tag
válasz
->Raizen<- #7790 üzenetére
Van a ket CPU kozott lenyeges kulonbseg?
A Windowsos temaban koszi a segitseget. Miert vegyek W7 Pro keyt W10 helyett? Az arkulonbseg kb. 5 euro.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
Fotorealisztikus játék és nincs vér? wtf. [link]
-
baro32
aktív tag
válasz
Igen szépen , nekem a g750jz gtx880m-en MEDIUM-beállítás egy két dolog ULTRA-ban.
Ha minden ULTRÁN akkor már forgásnál stb. már nem folyamatos a játék de szerintem MEDIUMON is szép. -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7790 üzenetére
Vonaton? Leütnek, és ellopják, ha más nem, a kalauz
-
Cattle_Decap
tag
válasz
->Raizen<- #7782 üzenetére
Honnan tudod melyik model? Nem latom kiirva ott.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7757 üzenetére
Az intel extreme utility-t használom,azon belül advanced settings és core /core voltage offset -30mV.
Csak ennyit kell csinálni? -
válasz
->Raizen<- #7757 üzenetére
nekem -80mv-ig volt. az már sok lehetett? lehet azért fagyasztotta le a gépem? de mindjárt kipróbálom -60-al csak már félek tőle, hogy kikapcsol megint.
Core-t és Cache-t -60mv-re tettem úgy jó? vagy még másnál is kell valamit állítani? -
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7739 üzenetére
Úgy van bekötve a CPU hőcső hogy egy ág el van ágaztava a GPU-ra is.
Ennek az a lényege, hogy egy picit a GPU-t is mindig hűtse, ha alig van használva, de valemennyire még is van. (Windows 3D effekt, vagy hardware decoder HD film....).
És közben elég csak egy ventinek mennie. -
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #7739 üzenetére
Francot, lekapcsol mind2 venti ha eléggé lehül, nekem csinálta már, ilyesztő de egyben cool feature.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7728 üzenetére
Nem valószínű,szerintem valamelyik okos csak le akarta húzni.
Én azt mondom,hogy a Gsync nem ér ennyit. Persze jó lenne ,de 40 ezer
Akkor már elgondolkozok egy komolyabb gsynces monitoron(jó tudom,hogy 200 felett kell keresni ,de akkor is) -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7726 üzenetére
De G-synces lett, azt akart
-
PPeti1986
tag
válasz
->Raizen<- #7720 üzenetére
Kaptam előzetes árajánlatot 39e + áfa
-
gerner1
nagyúr
válasz
->Raizen<- #7720 üzenetére
34-35e +Céfa a G-sync bővítés, önmagában. Korábban linkelte valaki a részére küldött hivatalos választ (visszakereshető) . Ez alulról karcolja a 60-at. Nekem ennyit nem ér, pedig a tőlünk nyugatra alkalmazott 95-110 Euro -s díjat, még bevállaltam volna én is....
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7715 üzenetére
Az nem elég ,ha csak a max órajelet húzod lejjebb?
-
válasz
->Raizen<- #7715 üzenetére
pedig én is azt használom, olyan sokkal nem vettem lejjebb.
-
válasz
->Raizen<- #7707 üzenetére
te milyen programot használsz az alulfeszeléshez? én most az intel utility extreme-vel húztam lejjebb, de játék közben megint kifagyasztotta az egész gépet, nem tudom mi baja lehet. :S peddig jó dolog mert nem melegedett annyira gép.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7692 üzenetére
Nincs rá pénze.
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7690 üzenetére
van ott g772 is
thx a képeket
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7679 üzenetére
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7643 üzenetére
Na belestem én is ha csak AFK van és nem mozgok játszok normálisan akkor kb 75 fokos a cpu mert a cpu load max 45% ha mászkálok és játszok normálisan akkor átlagosan 70% körül lesz a cpu kihasználtság és a hőmérséklet is 80-90 fok között fog ugrálni. Ez lehet a méréseink közötti eltérés oka. Tippre te csak belőtted a játékot majd ránéztél 1 óra múlva nem ?
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7657 üzenetére
pont hofy multinál a low adja a legjobban
öltöny + hátizsák elég cinkkül néz ki
+garival meg már +100eFt -
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7652 üzenetére
3 dolog van ami ellene szól:
1., 2év gari,
2., 17,3" és nekem naponta hurcolni is kellene
3., +75eFt,
a prociban nekem elég a 4 magos i5, legalább nem fűt annyira, csak FPS-t játszom LOW-on, arra meg elég a VGA is -
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7649 üzenetére
Szerinted 2 havonta nem szedtem ripityara és pasztaztattam újra gap padoztam újra?
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7646 üzenetére
Enyém is hidd el ;-)
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7644 üzenetére
Az a baj akkor az egész internet hazudik és csak neked van csoda géped ?
De ha akarod hazaérek és tolhatok egy tesztet
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7640 üzenetére
Mondjuk crysis 3 esetében mariot is futtathatnál kb ugyanazt kapod
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #7639 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #7637 üzenetére
Én ujrapasztáznám MX4-el tuti hozna 5-10C fokot, ha könnyen leszedhető lenne, de teljesen nem robbanthatom szét a gépet mert kell. Ha csak a hárulját kéne lekapni.
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7635 üzenetére
Nálam witcherben bőven.
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7624 üzenetére
Akkor most már csak az a kérdésem ha anynira jó hőfokokat generál a gép és soha nem melegszik túl és nem veszi le a turbot akkor miért is feszelted alul és miért is tiltottad le a turbot ?
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7622 üzenetére
Akkor most jön a kifogás.txt aztán mikor a divison megsüti a gépet és te magad szépen alulfeszeled és maximalizálod / letiltod a turbot biztos azért van mert nem melegszik a gép
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7614 üzenetére
Példa értékűtől olyan messze van int makó jeruzsálemtől, de ezt már ezerszer leírtam és meg is kértelek rá, hogy ne ferdíts... Az a noti ami képtelen lehűteni magát maximum terhelésnél az egy hulladék főleg gamer vonalon. Itt pedig ez a helyzet.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7612 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Köszönöm! 😊
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7612 üzenetére
gta5, bf4 alatt nem terhelődik ennyire?
-
Xeon7
aktív tag
válasz
->Raizen<- #7600 üzenetére
G751JY + raktam bele egy 120-s Samsung SSD-t rendszernek.
Ma tesztelgetem majd, hogy mit tud a masina.
Még gondilkodom, hogy +8gb memoriát is rakok be.Melyik tipus ajánlott a rambol? -
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #7592 üzenetére
esetleg egy linket ahol ár is van, mert én nem találtam
vagy itt lehet ezekre is? -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7561 üzenetére
Remélem segített a tippem
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7554 üzenetére
362-est használok éppen. Ezzel nincs gondom.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7549 üzenetére
Ez a lecsukás-felnyitás elsötétülés hiba nálam is volt, de vga driver csere után megoldódott.
-
action294
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7528 üzenetére
Szia! Kijelző képfrissítési rátáján állítottál? BIOS gyári?
-
Jazz
Topikgazda
válasz
Bizalom gari: vásárlást követő 30-naptól 1 évig terjedő időszakban érvényes, ha beregisztráltad a vásárlást követő 15 napon belül. Ha ebben az időszakban hibásodik meg, visszakapod a gép árát, plusz a gépet is javítva. [link]
Azt mondom ennek nézz utána, vagy kérdezd meg (szerintem) hogy mi van az ászf-ben. [link]
(#7530) kornel1000: én is valami ilyesmire emélkeztem.
(#7531) thomasa: én is letakarom ha tehetem, sőt, még le is csukom.
-
kornel1000
tag
válasz
Harmadik javítás után kérheted a géped cseréjét. Ha jól tudom minden egyes javításnál, a gépnek egy fő alkatrészét kell hogy cseréljék. Az Asus bizalom programról pedig szerintem már lecsúsztál ,mivel a vásárlást követő 15 napon belül kellett volna regisztrálni a programba.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7523 üzenetére
Én megpróbálnám kicseréltetni egy újra. Nézd meg mi van a szerződésben, mennyi gariztatási idő vagy alkalom után jár (lehet kérvényezni) új gépre való cserét. a végtelenségig te sem járhatsz vissza, neked is használni kell a gépet.
(Amúgy az Asus bizalom gari időn már túal vagy?)
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7493 üzenetére
Ez olyan hogy ki min szocializálódott. Van akinek világ életében erős gépe volt. Neki mondjuk 60fps a minimum, alatta zavaróan szaggattónak nevezi. És a max neki az hogy tényleg abszolút minden a maxon, akkor is ha semmi értelme. Ha 128x-os anti aliasing elérhető lenne, akkor azt is bekapcsolná, mert ez a valós max.
A másik tábor meg low-end pc-n nevelkedett. Folyton kompromisszumokat kötött, mindent kikapcsolt ami felesleges, pl. árnyék ki, viszont a textúrát és a felbontást felhúzta hogy szép legyen. Game consol-ban fabrikált különböző trükkökkel hogy játszható legyen a játék. A szeme hozzászokott a 5-15 fps-hez is, megtanult azon játszani. Ha 25-öt elérte boldog volt, a 40-ről meg csak álmodott.
Ezek után ha a "csak" 4-es AA-val megy 16x helyett, és ultra high árnyék helyett "csak" high-al, és 16x anizotróp szűrés helyett "csak" 4x-al, és minden más maxon....nos neki ez is a "full high" kategória, és 40 fps helyett van mondjuk 60-a. -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7506 üzenetére
Egy körökre osztott xcom2 játéknál sem hiszem, hogy kellenek a reflexek...
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7499 üzenetére
Te írtad:
"Szó sincs arról hogy a 980m-et bármi megfogná"
Értem szóval azzal hogy hazudtál előző postba (hisz most meg beismerted, hogy a játékok 99% a megy csak maxon... arról nem is beszélve, hogy azok a játékok nem mennek maxon amik újak...) és ha nem hívom fel a figyelmedet rá akkor az a hazugság továbbra is ott marad azzal nem tévesztesz meg senkit. Értem...Szerk.:
Megvagyok elégedve a géppel mert kiszolgál, de a tények makacs dolgok nem kezdek el hazudozni valamiről csak azért mert birtoklom azt a tárgyat. A tény pedig, hogy a legújabb húzó címek már sok esetben gondot okoznak ennek a gépnek, és ez teljesen független atótl, hoyg megvagoyk e elégedve a géppel vagy nem. Ez tény és kész.Szerk2:
Szóval egy gamer gépnél a gamer felhasználási kör szerinted ritka. Amúgy meg még mindig nem arról van szó, hogy én hogy használom a gépet és hogy nem, hanem arról, hogy mi a tény és mi nem ... -
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7493 üzenetére
Futtasd már ultran az Xcom 2 öt is kérlek.... Értem én, hogy bele vagy esve a gépbe és egyik szavaddal a másikat ütöd, de az ide jövő vásárlókat nem kéne félre vezetni. Ez a kártya a mostani csúcs játékokat már csak kompromisszumok mellett képes futtatni megfelelő sebességgel...
Az hogy neked az 5 fps meg a 20 fps megfelelő az a te dolgod, de minden teszter honlap és az emberek 99,999% a nak nem felel meg a szaggatás és a diavetítés így értelemszerűen az amit mondasz "Szó sincs arról hogy a 980m-et bármi megfogná" hazugság és a leendő vásárlók tudatos megtévesztése.
-
Jazz
Topikgazda
válasz
->Raizen<- #7485 üzenetére
Lásd [link] neki a 40fps "játszhatatlan" érték.
Az összetojja magát kategória nálam is az 5-10 fps. 25 jó. 40 tökély. (ha nem egy cs-ről beszélünk persze)
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7453 üzenetére
De ott nem tudok semmilyen szellőző részről. :/
Minden esetre szétnyitottam,de eddig nincs semmi gond vele.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7446 üzenetére
Whehehe
Az apple cuccokra úgy tekints ,hogy csak a saját márkás termékekkel fognak 100% működni.
-
válasz
->Raizen<- #7412 üzenetére
Na, szuper
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7412 üzenetére
Grat hozzá aztán vigyázz rá
-
vandor01
senior tag
válasz
->Raizen<- #7405 üzenetére
hol? merre? kinél? milyent?
-
válasz
->Raizen<- #7400 üzenetére
Nem cserélek.Van egy kis ultrabook,az marad,hordozni biciklin a nagyot necces.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7333 üzenetére
Így van, ne legyen igazam, ha jó fejek, ingyen megcsinálják.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7329 üzenetére
Én csak felkészítettelek, mi várható, bocs, ha ezt kárörvendésnek vetted, ha visszaolvasol, nem te vagy az egyetlen aki így járt. Ez puszta felelőtlenség. A Bios frissítés mióta a user feladata? Ha elrontod van eszközöd visszacsinálni? NINCS. Ennyi.
-
vandor01
senior tag
válasz
->Raizen<- #7329 üzenetére
3 csaj?
tudtam, hogy asust kellett volna venem nem pedig acert...
mindjart szetb....m a biosom -
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7318 üzenetére
A bios frissítésnél ott van, hogy "use own risk" és a szervizben is van olyan tétel az árlistán, hogy bios frissítés, akkor az miért van? A szervizesek is olvassák ezt a topicot, egyből meglesz, hogy ez a te géped
-
válasz
->Raizen<- #7324 üzenetére
az enyém is 3-4 hónapos még csak.
És most mi lesz a gépeddel? -
válasz
->Raizen<- #7313 üzenetére
Az gáz.
Én ezért is nem piszkálom a bios-t. Nekem a 206-os van fent, működik vele minden rendesen. Alvó módból is visszatér. Neked hányas volt előtte?
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7315 üzenetére
Jó pénzért meg, mert ez nem garanciális hiba.
-
válasz
->Raizen<- #7315 üzenetére
Keress már rá itt,volt aki ugyanígy járt azt hiszem.
-
válasz
->Raizen<- #7313 üzenetére
Szervíz.
Mivel csináltad a frissítést?Ja látom BIOS alól.Én mindig a WinFlash-t használtam,szerintem megbízhatóbb. -
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7240 üzenetére
Jó hát Cs go alatt az egész gép malmozik
Évente az már sok, viszont fél évente meg gyakori, köztes út a járható itt szerintem, de ugye függ attól is mennyire hajtod és mennyit használod. Én gépem átlagosan 24 órából 18 at megy, abból átlagosan 8 órát 100% ra hajtva így nálam kb félévente takarítás van beütemezve, de ha valaki nem ennyire vadul használja akkor bőven elég a 8-10 hónap is
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #7237 üzenetére
Én jó fél év után vittem el, annyira még nem voltak koszosak, én azt mondom olyan 8 -10 havonta megéri.
-
válasz
->Raizen<- #7226 üzenetére
A driverek közt van egy WinFlash nevű program,azzal gyerekjáték.
-
thomasa
senior tag
válasz
->Raizen<- #7218 üzenetére
Így van ez rendjén
gratula a cikkhez.
-
Matt9270
csendes újonc
válasz
->Raizen<- #7201 üzenetére
Hát igen a Witcher 3 amikor először megláttam... kész... DE most a Rise of the Tomb Raider mindent visz, az a játék valami olyan durván néz ki hogy beszarás, a legszebb játék amivel valaha játszottam, mondjuk igen maxon már azért 40fps alá is esik a drága de G-Syncel nem gáz
Mindenképp érdemes kipróbálni
-
Pocok256
veterán
válasz
Ne is mond Witcher 3 után kb az összes játék annyira f*s grafikájúnak tűnik és gagyinak, hogy az valami borzasztó
-
válasz
Pont azért nem próbáltam még.
-
válasz
->Raizen<- #7199 üzenetére
Az enyém 3.6GHz-ig szokta turbozni magát.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
->Raizen<- #7192 üzenetére
Lodd csak be a Rise of the Tomb Raidert mindent (kiveve AA, mert az mar tenyleg sok lenne) maxra tolva
-
válasz
->Raizen<- #7194 üzenetére
itt van egy fórum a profilokról, kijelző kalibrációról, most találtam.
-
Matt9270
csendes újonc
válasz
->Raizen<- #7192 üzenetére
a bf4 még a régi notimon is maxon ment
szerintem kalandozz el az utóbbi fél évben megjelent játékok felé
ott fogsz igazán meglepődni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- MSI Cyborg 15 A12V
- Eladó Asus Eee Pc 1011PX
- Új HP 14 Pavilion X360 FHD IPS Touch 2in1 i5-1335U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu Lifebook U757 Core i7 6600U 16 GB DDR4 500 GB M.2 japán gyártású 15" ultrabook
- Lenovo X240 Notebook i5 vPro, 240GB SSD, 8GB RAM, Win11 Telepített! Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest