- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7147 üzenetére
Kikapcsolt állapotban a legalább 3 óra töltés meg volt?
-
kozmy
őstag
válasz ->Raizen<- #7151 üzenetére
Nézd már meg a kijelződet mikor be kapcsolid hogy neked is foltos?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7151 üzenetére
Ja,akkor nem érdekes,azt hittem új.
-
kozmy
őstag
válasz ->Raizen<- #7154 üzenetére
Egy picitsem?
-
kozmy
őstag
válasz ->Raizen<- #7158 üzenetére
Miről beszélsz ember? Senki nem beszélt aról, hogy bármi is sz@r
-
kozmy
őstag
válasz ->Raizen<- #7160 üzenetére
Na ez szuper használd egészséggel sokáig
-
SkyS1gn
félisten
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7166 üzenetére
Nincs fenn a Nvidia drivere?Viccelsz,ugye?
-
Darth_Revan
veterán
válasz ->Raizen<- #7168 üzenetére
1) linkeld a gepet amit pontosan vettel (vagy nezd meg a pontos tipusszamot ami ra van irva)
2) probalj biosban csinalni egy gyari beallitas visszaallitast+driver ujratelepitest -
Darth_Revan
veterán
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7183 üzenetére
annyira engem sem izgat a g-sync, megvagyok nélküle is. én is nemrég vettem az enyémet.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7186 üzenetére
Tudom próbáltam is már a moddolt driverral ,de sok változást nem vettem észre.
Hallottam róla, hogy lehet, de külföldre több hétre nem küldeném ki.
Meg én is úgy vagyok vele, hogy ennyit megért amennyiért megvettem, g-sync miatt se nagyon adnék már rá plusz 30-40e-t, nekem így is jó, mindent simán visz, nincs vele bajom. Majd max 1-2 év múlva lecserélem, de ki tudja mi lesz még. addig[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7190 üzenetére
Ezek régi gémek, nem kihívás neki.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7190 üzenetére
Bizony, van ereje bőven! Én is 860m-ről váltottam Lenovo Y50-70 gépről. Nem bántam meg. 1-2 évig elleszek vele.
-
Matt9270
csendes újonc
válasz ->Raizen<- #7192 üzenetére
a bf4 még a régi notimon is maxon ment szerintem kalandozz el az utóbbi fél évben megjelent játékok felé ott fogsz igazán meglepődni
[ Szerkesztve ]
ASUS G752VT
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7194 üzenetére
itt van egy fórum a profilokról, kijelző kalibrációról, most találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz ->Raizen<- #7192 üzenetére
Lodd csak be a Rise of the Tomb Raidert mindent (kiveve AA, mert az mar tenyleg sok lenne) maxra tolva
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7199 üzenetére
Az enyém 3.6GHz-ig szokta turbozni magát.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7201 üzenetére
Pont azért nem próbáltam még.
-
Pocok256
veterán
Ne is mond Witcher 3 után kb az összes játék annyira f*s grafikájúnak tűnik és gagyinak, hogy az valami borzasztó
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Matt9270
csendes újonc
Hát igen a Witcher 3 amikor először megláttam... kész... DE most a Rise of the Tomb Raider mindent visz, az a játék valami olyan durván néz ki hogy beszarás, a legszebb játék amivel valaha játszottam, mondjuk igen maxon már azért 40fps alá is esik a drága de G-Syncel nem gáz
Mindenképp érdemes kipróbálni
ASUS G752VT
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7218 üzenetére
Így van ez rendjén gratula a cikkhez.
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7226 üzenetére
A driverek közt van egy WinFlash nevű program,azzal gyerekjáték.
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7237 üzenetére
Én jó fél év után vittem el, annyira még nem voltak koszosak, én azt mondom olyan 8 -10 havonta megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7240 üzenetére
Jó hát Cs go alatt az egész gép malmozik
Évente az már sok, viszont fél évente meg gyakori, köztes út a járható itt szerintem, de ugye függ attól is mennyire hajtod és mennyit használod. Én gépem átlagosan 24 órából 18 at megy, abból átlagosan 8 órát 100% ra hajtva így nálam kb félévente takarítás van beütemezve, de ha valaki nem ennyire vadul használja akkor bőven elég a 8-10 hónap is
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7313 üzenetére
Szervíz.
Mivel csináltad a frissítést?Ja látom BIOS alól.Én mindig a WinFlash-t használtam,szerintem megbízhatóbb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7315 üzenetére
Keress már rá itt,volt aki ugyanígy járt azt hiszem.
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7315 üzenetére
Jó pénzért meg, mert ez nem garanciális hiba.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7313 üzenetére
Az gáz. Én ezért is nem piszkálom a bios-t. Nekem a 206-os van fent, működik vele minden rendesen. Alvó módból is visszatér. Neked hányas volt előtte?
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7324 üzenetére
az enyém is 3-4 hónapos még csak.
És most mi lesz a gépeddel?[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7318 üzenetére
A bios frissítésnél ott van, hogy "use own risk" és a szervizben is van olyan tétel az árlistán, hogy bios frissítés, akkor az miért van? A szervizesek is olvassák ezt a topicot, egyből meglesz, hogy ez a te géped
-
vandor01
őstag
válasz ->Raizen<- #7329 üzenetére
3 csaj?
tudtam, hogy asust kellett volna venem nem pedig acert...
mindjart szetb....m a biosom[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7329 üzenetére
Én csak felkészítettelek, mi várható, bocs, ha ezt kárörvendésnek vetted, ha visszaolvasol, nem te vagy az egyetlen aki így járt. Ez puszta felelőtlenség. A Bios frissítés mióta a user feladata? Ha elrontod van eszközöd visszacsinálni? NINCS. Ennyi.
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7333 üzenetére
Így van, ne legyen igazam, ha jó fejek, ingyen megcsinálják.
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #7400 üzenetére
Nem cserélek.Van egy kis ultrabook,az marad,hordozni biciklin a nagyot necces.
-
vandor01
őstag
válasz ->Raizen<- #7405 üzenetére
hol? merre? kinél? milyent?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7412 üzenetére
Grat hozzá aztán vigyázz rá
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #7412 üzenetére
Na, szuper
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7446 üzenetére
Whehehe
Az apple cuccokra úgy tekints ,hogy csak a saját márkás termékekkel fognak 100% működni.
Lenovo Legion 5i Pro 2022, I7-12700H, 16 GB DDR5, RTX 3070TI 8GB, 1TB M2:Samsung PM9A1, 2TB WD BLACK SN850.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7453 üzenetére
De ott nem tudok semmilyen szellőző részről. :/
Minden esetre szétnyitottam,de eddig nincs semmi gond vele.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5i Pro 2022, I7-12700H, 16 GB DDR5, RTX 3070TI 8GB, 1TB M2:Samsung PM9A1, 2TB WD BLACK SN850.
-
Jazz
Topikgazda
válasz ->Raizen<- #7485 üzenetére
Lásd [link] neki a 40fps "játszhatatlan" érték.
Az összetojja magát kategória nálam is az 5-10 fps. 25 jó. 40 tökély. (ha nem egy cs-ről beszélünk persze)
free your mind
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7493 üzenetére
Futtasd már ultran az Xcom 2 öt is kérlek.... Értem én, hogy bele vagy esve a gépbe és egyik szavaddal a másikat ütöd, de az ide jövő vásárlókat nem kéne félre vezetni. Ez a kártya a mostani csúcs játékokat már csak kompromisszumok mellett képes futtatni megfelelő sebességgel...
Az hogy neked az 5 fps meg a 20 fps megfelelő az a te dolgod, de minden teszter honlap és az emberek 99,999% a nak nem felel meg a szaggatás és a diavetítés így értelemszerűen az amit mondasz "Szó sincs arról hogy a 980m-et bármi megfogná" hazugság és a leendő vásárlók tudatos megtévesztése.
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7499 üzenetére
Te írtad:
"Szó sincs arról hogy a 980m-et bármi megfogná"
Értem szóval azzal hogy hazudtál előző postba (hisz most meg beismerted, hogy a játékok 99% a megy csak maxon... arról nem is beszélve, hogy azok a játékok nem mennek maxon amik újak...) és ha nem hívom fel a figyelmedet rá akkor az a hazugság továbbra is ott marad azzal nem tévesztesz meg senkit. Értem...Szerk.:
Megvagyok elégedve a géppel mert kiszolgál, de a tények makacs dolgok nem kezdek el hazudozni valamiről csak azért mert birtoklom azt a tárgyat. A tény pedig, hogy a legújabb húzó címek már sok esetben gondot okoznak ennek a gépnek, és ez teljesen független atótl, hoyg megvagoyk e elégedve a géppel vagy nem. Ez tény és kész.Szerk2:
Szóval egy gamer gépnél a gamer felhasználási kör szerinted ritka. Amúgy meg még mindig nem arról van szó, hogy én hogy használom a gépet és hogy nem, hanem arról, hogy mi a tény és mi nem ...[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7506 üzenetére
Egy körökre osztott xcom2 játéknál sem hiszem, hogy kellenek a reflexek...
-
Jazz
Topikgazda
válasz ->Raizen<- #7493 üzenetére
Ez olyan hogy ki min szocializálódott. Van akinek világ életében erős gépe volt. Neki mondjuk 60fps a minimum, alatta zavaróan szaggattónak nevezi. És a max neki az hogy tényleg abszolút minden a maxon, akkor is ha semmi értelme. Ha 128x-os anti aliasing elérhető lenne, akkor azt is bekapcsolná, mert ez a valós max.
A másik tábor meg low-end pc-n nevelkedett. Folyton kompromisszumokat kötött, mindent kikapcsolt ami felesleges, pl. árnyék ki, viszont a textúrát és a felbontást felhúzta hogy szép legyen. Game consol-ban fabrikált különböző trükkökkel hogy játszható legyen a játék. A szeme hozzászokott a 5-15 fps-hez is, megtanult azon játszani. Ha 25-öt elérte boldog volt, a 40-ről meg csak álmodott.
Ezek után ha a "csak" 4-es AA-val megy 16x helyett, és ultra high árnyék helyett "csak" high-al, és 16x anizotróp szűrés helyett "csak" 4x-al, és minden más maxon....nos neki ez is a "full high" kategória, és 40 fps helyett van mondjuk 60-a.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
Topikgazda
válasz ->Raizen<- #7523 üzenetére
Én megpróbálnám kicseréltetni egy újra. Nézd meg mi van a szerződésben, mennyi gariztatási idő vagy alkalom után jár (lehet kérvényezni) új gépre való cserét. a végtelenségig te sem járhatsz vissza, neked is használni kell a gépet.
(Amúgy az Asus bizalom gari időn már túal vagy?)
free your mind
-
kornel1000
tag
válasz ->Raizen<- #7528 üzenetére
Harmadik javítás után kérheted a géped cseréjét. Ha jól tudom minden egyes javításnál, a gépnek egy fő alkatrészét kell hogy cseréljék. Az Asus bizalom programról pedig szerintem már lecsúsztál ,mivel a vásárlást követő 15 napon belül kellett volna regisztrálni a programba.
-
Jazz
Topikgazda
Bizalom gari: vásárlást követő 30-naptól 1 évig terjedő időszakban érvényes, ha beregisztráltad a vásárlást követő 15 napon belül. Ha ebben az időszakban hibásodik meg, visszakapod a gép árát, plusz a gépet is javítva. [link]
Azt mondom ennek nézz utána, vagy kérdezd meg (szerintem) hogy mi van az ászf-ben. [link]
(#7530) kornel1000: én is valami ilyesmire emélkeztem.
(#7531) thomasa: én is letakarom ha tehetem, sőt, még le is csukom.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
action294
csendes tag
Szia! Kijelző képfrissítési rátáján állítottál? BIOS gyári?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kupon kunyeráló
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új lenovo thinkpad T14 gen 3 Gyári magyar nyelvű világítós billentyűzet
- HP EliteBook 830 G8 Notebook Ezüst (13.3" / Intel i5-1135G7 / 16GB / 256GB SSD / Win 11 Pro)
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Igényes HP EliteBook 840 G8:11-Generációs-QuadCore i5-14"FHD,IPS-16G DDR4-256G SSD-Világitó Billents
- Apple MacBook Air M1 8/256GB, új állapotú, kiegészítőkkel
- Eredeti HP Laptop töltő 19.5V 45W /Probook Elitebook G sorozat Envy/
- HP ProBook X360 11 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- 130-150w Gyári laptop töltök
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest