- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy a GT7 csak PS4/5-ön elérhető. Itt az emberek döntő többsége a konzolhoz tartozó kontrollerrel ül le kicsit kikapcsolódni. A GT7 egy rendkívül nagy üzlet a PS életében, és a fejlesztők pontosan ezért is "hegyezik" ki az irányítást leginkább kontrollerre. Több ismerősöm is van aki nagyon azonos időket autózik kontrollerrel és kormánnyal is. PC-én fordított a helyzet. Aki ott kicsit komolyabb szimekkel próbálkozik, jellemzően kormánnyal teszi.
Mondom mindezt úgy, hogy PS5-ről tértem át PC-re. Hálás vagyok a Kunos csapatnak, hogy az AC/ACC-ét portolták PS-re, mert pontosan ez adta a legnagyobb löketet az áttéréshez. Meg tudom erősíteni, hogy a PS5-ös és a PC-és ACC között csaknem ég és föld a különbség.
Mindig is nagy GT rajongó voltam, természetesen mai napig fent van PS5-ön a játék. De amióta PC-ére váltottam eszembe nem jutott elindítani.
Messze vagyok egy E-sportolotól, de van kormányom. Ahogy előttem is megfogalmazták, leginkább örömautózni szeretek. Kikapcsol, szórakoztat és ez a lényeg. Ja és nem mellékesen de ha lassan is, időről-időre icipicit javulnak a köridők is a kedvenc pályákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest