Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetyy
őstag
Hihetelen ez a Jardier.
Idömérőn megy éppen Nordon, és 1. helyezett.Szerk.
Na jó, 2. lett -
csucsu52
aktív tag
Kár, hogy nincs reakció PH!-n, pedig fenti utolsó 2 kapna
-
Géjza
őstag
válasz
zsozsa74 #7786 üzenetére
Track Titan (hymo) setupok mellé jár az app, amin keresztül folyamatosan látod, hogy az adott autóval, adott pályán a track titanon legjobb köridővel rendelkező pilótához képest (jellemzően alien, aki az adott autó mestere) folyamatosan mennyi a lemaradásod, hogy nő kanyarról kanyarra a delta, hol vagy kb pariban vele és hol buksz sokat.
Ez sokkal részletesebb infót ad, mint pusztán a köridket összehasonlítani. De egy built-in lista valóban nem lenne rossz (lfm-en is asszem tudod nézni, hogy melyik pályán mik a top köridők - de talán a változatos körülmények miatt nem tudod, hogy 10 fokban vagy 40 fokban futották).
-
fatal`
titán
-
-
válasz
zsozsa74 #7778 üzenetére
Üdv,
Azért nem listázza a valid idők közt mert a honlap alatt a gumi és a fék optimális végig és eleve 10 l benzinnel mész egy olyan pályán ahol 13 l megy el egy körön.Hotlap közbe a gumi se kopik és minden új kor elején optimális minden hőmérséklet.
A Time attack listát akkor látod ha mész egy kört rajta. Onnantól nem a top 10 et látod hanem a körülötted lévőket a listán.
-
zsozsa74
őstag
Vajon a hotlap időmet miért nem menti el a játék a 24hNür-ön? Pedig futottam érvényes köröket, merthogy lett szellemautóm is. Mentem érvényest kört 3 féle kocsival is és nem menti el a statok közé....
Amúgy azt sem értem, hogy egy hotlap esetén miért lehetséges változtatni a "track statuson". Tehát lehet optimal, green, fast. Akkor, hogy lehet összemérni időket, ha valaki fast-on futja, a másik meg csak optimalon? Egyébként nincs semmiféle leaderbordja vagy Time Trial listája a szimnek? A special events-nél is csak az első 10-et lehet megnézni?
-
válasz
Bandit21 #7770 üzenetére
Napi 6-10 órát nem játszom, így nem tudom a választ, max kevesebbet eszel, és kicsit le fogsz fogyni
Viszont én nem tartom magam nagyon gyorsnak, csak azt, aki gyorsabb nálam.Nincs amúgy semmi titok: gyakorlás, jól beállított rig setup, és egy jó hardver. És persze még több gyakorlás
-
-
Kellett kijönni ennek a rohadt pályának.
Olyan mint a csípős szósz. Ha eszem faj ha nem akkor meg kéne.
Mindenesetre köszi Laby tegnap már épp kezdtem volna 8:30 alá benézni ezzel a rohadt pattogós 296-al de fel vakon nem ment igazán.Erre csináljam egybe 24 órát? Szerintem hamarabb kapok agyvérzést az idegtol.
Amúgy nem semmi nem tudom hogy lehet kibírni, én Le Mans nézésbe is bele alszom ha ki is találom néha hogy éjszaka fent maradok rá.
Az egyenesben végülis van idő egy kis éves ivás pisilésre is akár de azért na...
-
Laby
őstag
válasz
RobbyJr #7764 üzenetére
Hát azért az ember nem hal meg csak azért, mert 24 óráig nem alszik. Az ilyen esetekben gondolom több időről volt szó, vagy hosszú ideje tartó kialvatlanságról, 40 doboz energiaitalról, kaja megvonás...stb. Nem egyszeri 24 órás bevetésről.
Semmi pénzért nem vállalnád be?
Egy 997-es GT3 Porsche áráért én szívesen. -
Laby
őstag
Az megvan hogy az LFM 24 órás Nordschleife-n az összetett 3. helyen a csávókám egyedül nyomta végig?
Elvileg volt stream is, tehát nem offline helycserével több pilótáztak.
Bandit most hogy gyorsul az időd, úgy is kerestél új motivációt... -
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy kell beállítani, hogyha Ai ellen megyek akkor ne számolja az SA-t? -
biker
nagyúr
válasz
bnorci71 #7749 üzenetére
Kipróbáltam, sajna a pálya, vagy a frissítésben valami cpu limitet dob, a dlss-el alig több pár fps-el csak kisebb gpu terheléssel
dlss nélkül 80-90% azzal 60-70%
ez volt a wrc sokáig.
a dízrl bmw-vel (amit utálok amúgy, de autószerű) agressive setup +10mm hasmagasság elől hátul, +10 click a bumpstop range, -1 brake duct és szárny, ezzel legalább leér a kerék az útra. 8:48 az időm de csak két kört mentem, fáj a fejem és megy a paris-roubaix a eurosporton -
v2
senior tag
Ez egy vicc, még egy-két ilyen csuda frissítés és a máriokart szint meg is van. Jól látható a minőség hiánya és az LMU megjelenése az online játékosok számán.
-
v2
senior tag
EZ EGY AKKORA RAKÁS SZAR, HOGY AZ ELKÉPESZTŐ
Az LMU hogy áll vr ügyileg?
-
bnorci71
addikt
nekem is 3440x1440 Epic-be a felskálázást vagy mit kapcsoltam be máshoz nem nyúltam egy R5 3500X szolgál ki egy 6700XT-t
na F1 vége indul a fűnyíró
Hülye vagyok a setuphoz de mi van ha a kirugózást csillapítja az ember jobban, tehát hogy leérkezés után ne tudjon az autó felpattanni. Tudom ennek hátránya lesz hogy esetleg emeli az autó a kerekét.
-
Pattogós Ferrarival 296 sima agresszív setup duct zárva 1-1 el hátsó szárny kisebbre véve 1 el.
Szereztem pár setupot de olyan ideges tőle az autó hogy azokkal körbe se érek. (Pedig jók gáz elvétele az eleje betapad segge konnyul ha megtanulnek vele menni sokkal gyorsabb lenne a hinta részeken .Bocs srácok nem írok ma jobb szemre kb vak lettem.
(Országba máshol is van ilyen rohadalom vírus?) -
bnorci71
addikt
válasz
JulesTS #7741 üzenetére
remélem
"tutorialt" kikapcsoltam tényleg semmi értelme és csak ront a dolgon
biker
nekem az átlag 100 amit a VGA hoz a driverbe, amikor oda tudtam pillantani 140fps-t láttamBandit21
hát a héten nekem is tegnap volt az első alkalom, hogy el tudtam ülni de legalább egybe 3-4órát nyomtam -
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #7731 üzenetére
Na csak sikerült egy 9:21 mért kör, szóval még nem kel aggódni senkinek
volt utána egy 9:11is de azt elvette pályaelhagyásért.
Tényleg figyeltétek milyen szép margaréták nőnek a pálya mellett
1óra után kapcsoltam ki a ideal line-t nem is tudom minek volt csak ront a helyzeten mert arra figyeltem ép ne legyen narancs, a pálya nem mondom hogy 100%-ra megvan mert van még ahol a teligázasba belefékezek mert azt gondolom más kanyar jön meg a pálya elején a csiki-csukiba marad szerintem sok meg a hegyről lefelé az félelmetes nekem és szerintem ott is sokat lehetne hozniDe AC 60óra ACC 8óra után szerintem nem rossz
-
Misha aki már életében több száz, vagy akár ezer kört ment élőben a Nordon, azt mondta, hogy teljes mértékben ilyen a pálya a valóságban is, ráadásul ő motion riggel ment végig rajta, és meg volt elégedve. Szóval ez ilyen pattogós, csak az ACC az autók felfüggesztését nem jól modellezte le sajnos.
-
peetyy
őstag
1.5 órája indult a 24 órás Nordschleife futam.
Vajon indult magyar csapat? -
biker
nagyúr
Kipróbáltam, 488 evo-val első kör 9:03 második 8:53, de pattog mint a fene, 296-al el is dobtam 3x a legelején már, borzalmasan dobálósra csinálták
-
bnorci71
addikt
válasz
Bandit21 #7717 üzenetére
még nem kell aggódnod, 1,5óra után nem tudtam egy tiszta kört menni
Mi az a verda/setup ami könnyen terelhető?
911 GT3 próbálkoztam, de valljuk meg nem egy kezesbárány
Most váltottam Lexusra tetszik ahogy üvölt
Nürburgringen a Nissant meg valamelyik Mercit kipróbáltam, de nem tetszett a hangjuk viselkedésük nem volt rossz. -
biker
nagyúr
cdkeysen 9.99USD a nord ACC a 12.99€ helyett
-
macy
addikt
-
egerj
tag
Sziasztok!
Felszámolom a szimulátoromat, és eladó lett a pedálom: egy G25 loadcell moddal:
https://hardverapro.hu/apro/logitec_g25_loadcell_moddolt_pedal_leo_bodnar_kabe/friss.html
-
biker
nagyúr
Bocsi fiúk, valami hibás ebben a szerver app frissítésben, elindítás után 30mp-el leáll. az app fut, a szervert állítja le. minden pályán, nem csak nordon
-
Az az utolsó szektor, legnehezebb része a pályának, a sok lejtős kanyar, meg ott nagyon szépen el lehet nyírni a gumikat. Két döntött kanyart meg szigorúan belülről nagy tempóval, csak hát könnyű le sodródni róla.
Hallgass a feleségedre, menj új kört, majd ő vigyáz addig a kicsikre
-
Én ezt látom magamtól is kicsikent is
csak megcsinálni nem sikerül még.
De alapvetően türelmetlen vagyok nyilván a többi pálya se 20-30 kor után lett meg.
Amikor kijött 9.22 aztán 9.15 aztán 8.59 8.55 8:45 végül most 8:35
Egy percet javítottam majdnem.
Igaz az elején még gurultam a tuti padló részén is.
Rohadadlom egy ördög lakat ez a pálya de épp ezért jó.Feleségem nem érti...
Menj új kört.
Bakker a felvezető ha vágom is 2 perc hogy újra kezdjem a gp-t újabb 2 és utána még 3-4 mire el jutok oda ahol az előbb el dobtam.
-
Hogy legyen on topic is.
Tegnap a szokásos 1800-1900 szerver helyett max 8-900 ment csak.
Biker Gerisoft szerverét se láttam futni.
Valami egyedi hiba volt? Nem tudjátok?Már tul későn ültem oda és 2 próba után hagytam a Nord-ot, bementem valami Hring Publicra de ott meg olyan hülyék voltak hogy inkább kiléptem onnan is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!