Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Esik az eső...
-
IntelKiller7
veterán
Még mindig a McLaren 720 a legjobb autó sprint futamokra?
Annyira Porscheznek, de kb mindeki Mclarennel megy. -
Az mindig jo ha van olyan eredmény amit megjegyzett az ember hogy na az... Legyen egy 6 hely akár, ha látod a többiek tempóját és tudod kb hova várhatod magad és összejön akkor mindegy hogy első ötödik vagy tizedik a lényeg hogy küzdeni kellett érte.
Nekem egy lfm 3 helyem van egy futam közbe esosse való watkins glen. Kb 5-6 helyre jöttem fel talán egy béna időmérő után.
Majd a futam felénél leesett az eső, az utolsó negyedében már komolyan szakadt.
Én kint maradtam száraz gumin mert úgy láttam a box több veszteség időben mint a vizes gumi előnye a hátralévő körökre.Bejött a számítás 3 lettem és nem értek utol a vízesre váltók. Viszont az az utolsó etap, full vizes pályán kékre hűlt gyakorlatilag használhatatlan száraz gumikkal... Sose feleltem el.
-
peetyy
őstag
válasz
Bandit21 #7879 üzenetére
Sztem sokan (köztük én is), nem igazán profik.
Ezért, pl. én, nem is szeretném, még véletlenül sem elrontani mások szórakozását.
Setupolni sem tudok (meg nem is szeretnék ezzel szórakozni), meg gyorsnak sem mondanám magam.
LFM licensz is eléggé nyögvenyelős volt, 1.59 alá nem is tudtam egyáltalán bemenni Paul Ricardon.
Aztán kipróbáltam valamit, VR fel, jöttek is az 58-as idők egymásután, na így lett meg a teszt
Amúgy inkább körözgetek vagy egyedül offline-ban, vagy AI-k ellen.
Van hogy publikon indulgatok, de csak azért, mert vannak nálam is bénábbak
Ott inkább az óvatos tipus vagyok, inkább hagyom elmenni ha valaki gyorsabb, de nem akarom hogy engem szapuljon a végén
Legjobb helyezésem 6. volt a huszoninduló közül.
Mondjuk erre büszke vagyok -
válasz
IntelKiller7 #7875 üzenetére
Sajna pc-n se jobb én az első kanyart általában offolom, rajt után félre állok hulljon a fergese.
De azért vannak néha egész jó társaságok, legutóbb egy 30 fős kyalami futamon senki se volt kretén.
De volt már olyan spa is ahol egy barom már az időmérőn oda állt a kemmel végére és féktávon be úszott mindig elénk.
Versenyen meg ki ütött mondott hátulról aztán (Isten bizony így emlékszem hogy volt sárga zászló vagy sc pedig most hirtelen ha kérdezik azt mondanám acc be nincs) azzal szórakozott hogy az általa okozott baleset miatt lassan köröző autókba szállt bele 200-al újabb és újabb sárgát/Sc-t okozva.De azért ez ritka az első kanyarban ki szokott derülni ki a fő barom.
-
Épp tegnap agyaltam azon hogy beirok a kormányos topicba hogy basszus annyian vagyunk és mégis általában 4 fő már sok ha fent van. Pedig megy a szerver állandóan.
Én ma este akkor jövök mindenképp remélem 21 óra után ott leszek.
Gerisoft szerver és "peha" vagy "peha-admin" a kód.
Utovbival mennek a /restart /reset /next parancsok (meg még sok más)
Fp 1 órás Quali 20 perc talán és utána jön 3 verseny, egy nappal egy éjjel egy pedig ami este kezdődik és hajnalban van vége gyorsított idővel.
-
GalaHU
addikt
Holnap kivételesen megint tudunk este játszani, megy még a Biker szervere?
Mik az aktuális belépési adatok?
-
GalaHU
addikt
válasz
IntelKiller7 #7875 üzenetére
Most toltunk Zsozsával egy Publicot, az első kanyarban roncsderbi, olyan pasasokkl akiknek nem sikerült még Qualy időt se furni...
Aztán a törött autóval oda is lett a végsebesség...
-
IntelKiller7
veterán
Azert durva, hogy 70 feletti SA-s szervernel is mennyi kreten jar fel jatszani. 😵💫
-
válasz
IntelKiller7 #7869 üzenetére
Ha a rating multiplayer only akkor mehetsz 1000 kört is hiba nélkül single player-be, nem fog összejönni.
-
kzolee216
senior tag
válasz
IntelKiller7 #7869 üzenetére
Kapcsold be a HUD-nál a kijelzőt, amin látszodik menet közben a progress. Most fejből nem tudom a nevét, de ott kell lennie. Elég 3.5 tiszta kör. Én quick race alatt csináltam meg, hogy az SA pontom is gyarapodjon. 2 nap alatt mehettem lfm-re. Most már teleljesen maxos vok.
Megtaláltam:
Go to options, press HUD, set the Rating Practice Info setting to "Track Competence". -
IntelKiller7
veterán
A Track Medalokat csak singleplayerben lehet gyujteni?
Mi a leggyorsabb modja?
Multkor pl mentem 10 kort hiba nelkul, semmi csuszas, nem lassan. Megsem adott semmit. -
Örülök, annyi csalódás azért fog érni hogy a hotlap miatt a gumi kb végig optimum környékén van így en amit eddig ott tudtam az fp vagy online nem mindig jött össze.
Én eddig mindig lfm fp szerveren voltam a leggyorsabb mert ott optimum a pálya az idő is jó és a sok autó gumizza jobban mint a hotlap.De az itt az n24 en a legjobb dolog viszont hogy hotlapba törés nélkül elmész a közepéig ahogy akarsz aztán lehet nyomni. Ez a legjobb gyakorlás.
-
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #7824 üzenetére
Tegnap hotlap módban (törés kikapcs) körözgettem F296-tal. Végére ment a 2:15. Sikerült gyorsulni minden szektorban, de főleg az utolsóban. Így bátrabban lehetett feszegetni a határokat, mert nem az volt, hogy ropira törtem az autót, aztán mehettem felvezetőt és aztán éles kört és 10 perc múlva juthattam el a következő tanulandó kanyarig. Ez így jelentősen gyorsít a tanuláson.
Metásított agressive setuppal álom volt vezetni ezt a ferkát a mercihez képest (mondjuk lehet amiatt, mert a kormányszöget nem állítottam vissza 800-ról 640-re és talán emiatt volt furcsa az irányítása), és olyan helyeken megy el könnyedén, stabilan parkettával, ahol a mercivel bele kellett emelni, mert különben sok lett volna.
Kipróbálom 640-es kormányszöggel is majd az amg-t.
-
A racing Line nekem is új, elsőre nem értettem tegnap mitől narancs néha. Aztán offoltam de elfelejtettem confirm-et nyomni
Bementem egy kyalami public ba időmérő nélkül utolsó 10 helyről.
Feljottrm 3 nak (az első fix 41.500 körül ment az sok volt nekem sajna csak 42 közepe ment ) de confirm nélkül ott maradt a racing line
Rohadt idegesítő volt... -
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #7860 üzenetére
Racing line assisttal nem sok tapasztalat kell szerintem. Csak követni a vonalat és ha piros, akkor fékezni, különben meg parketta. Gondolom én, mert sosem használtam. Így nem tartom elképzelhetetlennek a 8:40-et.
Más pályán sem túl jó eredmény GT3-as autóval GT4-es köröket autózni, szóval annyira nem dobtam hátast ettől.
Persze nekemis először 9 feletti koridőim voltak (ha végig tudtam egyáltalán menni), aztán ahogy mentek a km-ek, úgy csökkent drasztikusan és gyorsan a köridő. 8:25 relatíve gyorsan meglett. Innét viszont már izzasztóbb volt 20 körülre lemenni (3. szektor gyakorlás kellene nagyon a 15-höz).
-
JulesTS
addikt
A Mekivel nekem is meggyűlt a bajom. Egy-két elkönnyülős résznél olyan volt mintha repülne, a visszaérkezésnél meg egyből keresztbe vágta magát. Próbáltam állítgatni, de csak rosszabb lett.
Nézd meg a 296-ot. Nekem az volt eddigi 3 autó közül a legjobb. Fri3d0lf Spa setupján faragtam kicsit. Biztos nem a leggyorsabb beállítás de lehet, hogy egy tesztet megér. Majd átküldöm, csak a hétvégi WTCR-ig pihentesd a könyököd.
Jobbulást! -
Ez relatív persze nem gyors de egy azt írta életében 3 kört ment összesen előtte és úgy ment 8:40 et.
Biker gondolom nem 3 hanem 300 körnél jár és úgy megy 8:40 korul.
Én egy hét alatt jutottam 8.20 közepébe.Ehhez képest a 3 kor után 8!40 gyors főleg a csikkal ami össze vissza narancs néha ott is ahol full padló a tempó.
-
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #7852 üzenetére
8:40 nem túl gyors. Fél percet kap, ami azt jelenti, hogy az igazi fékezős, kigyorsítós kanyarokban ott hagy 1-2mp-t, mert a csík színét követi. Hülyebiztos módi, amihez nem kell sem ffb, sem pályaismeret, csak a nyilat és a színét kell követni. Csak ez nem kompetitív (mondjuk lfm-en). Referenciaként 8:4x-es köröket gt4-es autókkal mennek.
-
biker
nagyúr
a tegnapi 1,5 óra nord meghozta a könyökfájást
-
JulesTS
addikt
F296-tal mentem két mért kört: 8:33.647
A körhintában majd szétszedte a kezem a DD1... -
biker
nagyúr
Kipróbáltam több autót, jó részével a flugplatzig nem jutok el.
a merci meg az m4 egész jó, de 8:40 alá nem ment
utána mentem 2 kört iracing porscheval, 8:45 szintén sok kis hibával, szerintem ott beljebb lennék -
válasz
Bandit21 #7852 üzenetére
Függ a kor is, ki mennyire vakmerő 1-2 kanyarba bemenni jó nagy sebességgel.
Amúgy te is sokat gyorsulnál, ha lenne egy jó monitorod magas frissítéssel, és alacsony késleltetéssel.Na de ha ezek mind megvannak, ami a bemeneti eszközöket érinti, akkor szerintem onnantól az emberi képesség függ, hogy megvan-e benne az adott kör, vagy nincs.
Ez ilyen vagy rá tudsz érezni, vagy nem kategória. Mennyire kifinomult a végtag, milyen ügyesen tudsz bánni a pedállal, és a kormánnyal, mennyire gyors a reflexed, és így tovább.
Nyilván elméleti része is van, hogyan veszek be egy adott kanyart, hogyan gyorsítok ki stb.Sok-sok gyakorlással javítható a köridő, de ott is elfogod érni egyszer a limitet, és nincs tovább.
Elég ha megnézed az F1-et, vagy bármely más sportot, hogy csapaton belül mennyi különbség van, vagy a Porsche Cup, ahol azonos autók vannak, hogy ott mekkora a difi az első meg az utolsó között. Vagy itt az ACC LFM Pro-ba, ahol sokan mennek ugyanolyan autóval, mégis futamon nagy eltérés van.Meg kell nézni, hogy hol vannak a határok, nyilván sok hibával jár az elején, de onnantól kezdve máshogy kezeled az autót, tudod hogy többet is ki lehet hozni belőle.
Akkor vagy gyors, amikor érzed, hogy eggyé váltál a kocsival, és csukott szemmel is végig tudsz menni az adott pályán. Ezt az érzést kell elérni.
"Egy hozzá nem értő gondolata..."
-
bnorci71
addikt
én elkezdtem úgy a Nordot, hogy legyen szamárvezetés, mondjuk azt hogy AC-be már mentem körbe tehát azért hellyel közzel képbe voltam. Kb 10 kör után kikapcsoltam és jobban ment. Én abba láttam a gondot ,hogy a csíkot figyeltem, hogy kanyarba ha már piros fék, de csak addig amíg zöld onnan gáz ,hogy narancs legyen. De lehet ez bejön valakinek.
-
Ezt az ufo nem ufo dolgot fejtsük már meg.
Azt eddig értem hogy Robby aki zongorázik és sokat gyakorol és feltehetően amúgy is ostehetseg jol megy mert az ujjai éreznek valami mást többet mint mondjuk én.
Felteszem ezért zongorázik mert ahhoz volt érzéke és a kettő összefügg. Feltehetően az összes végtagnal ilyen ezért a pedálokat is jobban kezeli.De kontrollerrel ha gyorsan lehet menni - márpedig szerintem a 8:40 gyors - akkor ott nincs ffb nincs pedál nincs kormány.es akkor borul az elmélet hogy az érzékeny/ edzett kéz hoz plusz tempot.
Vagy Franklin szeme ufo és mindenféle fizikai visszacsatolás nélküli tud gyors lenni csupán azzal ha látja a monitoron a megforgas első jeleit?
Vagy a racing Line ennyit számít itt (szerintem acc be az életbe nem mentem még ugy fogy be lett kapcsolva) hogy a 8:40 egy normál idő vele.
Mert ha ugy nézzük én nélküle mentem egy hét alatt 9:15 ből 8;24 be és az ufók meg előttem vannak 24 mp el tehát innen nézve meg a 8:40 semmi különös?
-
GalaHU
addikt
válasz
Bandit21 #7820 üzenetére
A BMW-vel én is falba ütköztem, 8:23,9 alá nem tudok vele sehogyan se menni. De átnyergeltem a Ferkára és egy nagyon konzervatív, biztonsági setuppal összejött a 8:21,5!
Viszont úgy érzem, hogy ebben már nekem 1-2mp-nél nincs több, akkor mindent el kellene vállalni és 25km-en tuti lesz valahol ahol nem adja ki...
De ha most kéne menni online, habozás nélkül az M4-et választanám, mert sokkal stabilabb, a 296-ot meg egy fuvallat megforgatja.
-
-
Franklin
addikt
Igen, a csík mutatja, ha fékezni kell, én igazából azt nézem. Persze van, hogy hülyeséget mutat, féket ír, ahol simán lehet még padlóval menni, vagy épp zöld, de fékezni kell, különben fal.
Csík nélkül vagy nem tudnám befejezni a versenyt, vagy 12 perces köridővel
A pályát 6-án vettem meg, 7-én mentem vele versenyen egy 8:40-et, azt a save-et el is mentettem, szívesen elküldöm bárkinek, sajnos a csíkot nem mutatja a visszajátszás, így úgy tűnik, mintha natúr mentem volna
-
Szerintem az acc ideál line nem mutat féket. De ha 8:50 alá megy kontrollerrel azzal tényleg YT sztár lehet valaki. (Nem vicc és nem irónia)
Ellenben annyit meg kell hagyni hogy a hirtelen rantos kanyar lehet könnyebb kontrollerrelDe alapvetően a gáz / fék adagolás miatt nem igazán tudom elképzelni hogy előnyös legyen a kormánnyal pedállal szemben
-
biker
nagyúr
válasz
Franklin #7828 üzenetére
Nekem azért hihetetlen. No nem az idő, hanem hogy valaki azt mondja, soha semmilyen játékban nem ment a nordon, és harmadik köre 9 perc alatt van bárhol. azzal hogy kontrollerrel vezet. ÉS azzal együtt, hogy novemberben vetted a játékot, és akkor még billentyűzetről nyomtad
De ha ez így mind igaz, hogy egy tök ismeretlen pályát így letolsz (176 kanyarral), akkor vegyél kormányt, riget, és irány a top split.
-
Franklin
addikt
Én abszolút nem vagyok profi, de Ferrarival, Jardier-féle beállításokkal (régebbi YT videója alapján), kontrollerrel, automata váltóval mentem 8:45-öt kb. a harmadik körömben, előtte soha nem mentem Nordon egyik játékban sem.
Az alap setupok sztem nagyon rosszak, az aggresszív is, azokkal sokszor faltól-falig mentem, ez a mostani olyan, mintha sínen menne az autó.
-
Azért nem lehet olyan homály az a n24 Neked ha benne marad 7 sec a két carousel közt és így mész 8.20 -at...
Két megoldás van a hátsó rész gyakorlására.
Hotlap módban nem törik az autó eleve így végig tolod az 1-2 szektort akkor is ha szar és utána jöhet a 3.
Vagy ugyanez kikapcsolt toressel free practicebeAzt mondjuk nem tudom biztosan de mintha karrier módban lehetne menteni futam közben is nem?
Ott kéne menteni az első döntött után és mindig load onnan.
De ez nem biztos. -
biker
nagyúr
"Azt díjaznám, hogy ilyen hosszú pályán lehetne csak bizonyos szektorokon menni és külön-külön jól begyakorolni azokat, dehát ez a pálya nehézsége."
Ez a játék fassága, iracingben van szektor gyakorlás, ki lehet jelölni a pályán bárhol kezdő és végpontot, és azok közt gyakorolni. Talán az egyetlen amiben ilyet láttam eddig
Amúgy én is ezzel küzdök, a félelmeim nem engedik, hogy padlón eltoljam egyes helyeken, és ha kanyaronként 0.2s marad benne, az a 170 kanyar után 6 perc
-
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #7820 üzenetére
Én sem mentem még sokat, de a 3. szektorban bukok rengeteget (2 carousel között). Első két szektorban 1.5-2s-et kapok az alieneketől, a 3-ban meg 7-et. Így vagyok 8:20 körül. Ha normálisan (ott is 1.5-2s-et kapva) meg tudnám csinálni a 3. szektort, akkor 8:15 körül tudnék kavirnyálni.
De irtózatosan getzi pálya, kis hiba és már a falban is van (jellemzően 200 feletti tempóval). Instant kill.
Emiatt van az, hogy sokszor el sem jutottam a 3. szektorig, ezért az első kettő már jól megy (hozzám képest), a 3-ban hagyok benne rengeteget, mert nem annyira ismerem. Majd videózok.
Azt díjaznám, hogy ilyen hosszú pályán lehetne csak bizonyos szektorokon menni és külön-külön jól begyakorolni azokat, dehát ez a pálya nehézsége.
Mercivel megyek, de a hymo setupokkal eléggé szenvedős, ideges, borszató könnyű eldobni a kvali setupokkal. Egyik race setup-ba nyúltam bele kicsit, így egy kb stabil valamit sikerült összehozni, ami biztos nem a leggyorsabb módi. Marad a gyakorlás. Esetleg kipróblom F296-tal is majd.
-
Üdv, közelítek a magam számára meghatározott elméleti határhoz. Még mindig az van hogy 2 naponta max 1 órát tudok oda ülni, de már kezd végre összeállni a pálya második fele is.
8:24.4 et mentem persze megint több kis hibás körrel. Annyit már elértem hogy ha nagyobb hiba összejön több akkor is 8.30 alatt maradok.Nem akarok össze kavarni dolgokat ezért továbbra is a 296 al megyek de valószínűleg egy orr motoros autó jobb lenne, egy Merci pl ahogy emlékeim szerint rezzenéstelenul átmegy minden bukkanon az jó lenne.
Amivel gyorsultam a multor a "vak " előre be kormányzás gyors kanyarokban elore.
Most pedig azzal hogy a lassú íveket elkezdtem merni szűken rázó mellett vagy rázó kövön (nem csak ott ahol a piros fehér kövön túl fehér kővel van kirakva) vagy akár azon túl venni.Így egy csomó kanyar padlós lett ami előtte a szélesebb ív miatt nem volt az.
Nyilván nem annak írom aki letöltötte és azonnal 8.30 alatt ment hanem az olyanoknak mint én akik azzal kezdik hogy tanuljak a pályát és 9:15-20 volt az első ismerkedos körük. Van remény. Nemrég azt írtam a jó kör 8::18-22 közt lesz nekem, a tegnapi 24.4 ha nem hibás akkor valahol 22 közepe lett volna, az így még nem viszem lejjebb a célt.
-
biker
nagyúr
Kipróbáltam nordot a meki evoval, régi nagy kedvencem. Az a helyzet hogy majdnem nagyon jó, de van egy rendkívül félelmetes viselkedése, ami más pályán nem jön elő.
Agresszív setup, fék hűtő 2-re mert 3-ason is képes volt 170fokra hűlni, első bumpstop 5-ről 20-ra legyen mozgástér, kb ennyi változtatva
lassú és közepes kanyarokban mint az álom, bár a T1-T2-re nem akar átfordulni a kocsi.
Viszont a gyors hosszú kanyarokban, 5. 6. padlós, tud egy olyat, hogy elkezd alulkormányzott lenni, és ha picit beleemelek a gázba vagy nyitok a kormányon hogy visszatapadjon, akkor picit befordul a segge, és átvált egy 4 kerék sodrásba, mintha egy kerék se lenne a földön vagy épp nem tapadna. és ha nem jól számolom ki hogy a külső ív széléig betapad, akkor korlát -
GalaHU
addikt
Tegnap végre volt időm játszani, egy patch letöltéssel kezdett. Ez belenyúlt egyébként a fizikába?
A megjelenéskori időmet alig tudtam faragni, igaz ott kétszer is jó szélárnyékom volt, de most üres pályán se férek 8:24 alá az M4-el…
Max 1-2mp van benne ha mindent kiadna, de olyan sosincs… -
mmdms
addikt
válasz
Bandit21 #7808 üzenetére
Nekem az auto kezelhetetlensege a bajom. Annyira magas az agressziv setup folyton csak driftelek, zero tapadas az egesz palyan, es nem is engedi 70 mmnel lejjebb allitani, 57-nel magasabban meg nem is hasznaltam sose az autot. Borzalom, ahogy a 20-as bumpstop range is elol, csak kovalyog a kocsi az uton. Emellett annyira kokemeny is csak lesek masok hogyan ropulnek a palyan, ha beleallok a seggebe elobb utobb a falba kerulok, hiaba forditom a kormanyt csak pattogok egyenesen a bena lengescsillapito fizikanak hala. Evvel nemtom mikor akarnak mar vmit kezdeni, de sose lattam meg a tvbe pattogo kocsikat.
tegnapelott gurultam danival egy kicsit, csak mar belefolyt a fejem a faceplatebe.Ma asszem lesz idom megint, jovok!
Dani gurul nissannal? -
Dani már este 7 től én inkább csak 9 után fent leszek a szerveren.
Nyugi én is eddig 1x találkoztam ezzel a pályával next Michelisz alatt 2020 körul (a shift 1 nyilván régebben volt)
Elsőre alig bírtam 8 alá menni de szép lassan lehet előbb 10 majd 5 mp eket gyorsulni.A végén meg majd jön a tized vadászat.
Amivel nekem most sok jött hogy nem egy bele emlős kanyar megy már padlóval úgy hogy hamarabb rantom ívre szűkebben és közelebb a rázó köhöz
Nemrég váltottam fov-ot sajna 16:9 vagyok és jelenelg nem látom a kocsi jobb oldalát.
Cserébe jobb a sebesség érzet. (Kisebb lett a fov) -
Tegnap már kezdtem jobban érezni magam így este sikerült egy 8:27:522
Mivel a gp része borzalmas lett és a 24h vonalon is van 3 hely ahol tudom benne maradt 0.5 ezért már nem gondolom hogy lehetetlenség 8:18-24 közt menni.A 8:10 alatti körök már elérhetetlenek de sok gyakorlással egy 10 vége 20 eleje benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max