- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Frissíteni szerettem volna a biost, de nem sikerült.
3 pendrive-al is próbáltam, az összes winyom root-jába bemásoltam, de semmi.
Amikor rámegyek az advanced/install falsh megjelenik egy ablak benne két téglalappal (majdnem ilyen). -
scream
veterán
válasz
BigBlackDog #3297 üzenetére
Nálam is jelentkezett ...
Felraktam legújabb MVP-t a leírás alapján és most megy bár LoL-nál rendesen bugol ...
-
BigBlackDog
veterán
Úgy tűnik kezd lejárni a Virtu MVP 30 napos liszenc. Így csináltam még anno, eddig működött is.
Valami ötlet, hogy Z68 alatt is működjön az mvp? Elég sokat dob az fps-en. -
balpis
őstag
Ezzel a lappal találkozott már valaki? Mikor jelent meg?
Ha nem Etron USB3 lenne rajta - bár nem tudom, mára javult-e a kompatibilitása -, akkor egész jó kis költséghatákony lapnak nézne ki... -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
BigBlackDog #3291 üzenetére
Én is közben utána jártam, hogy mi a fene is jön ki azon a 4 dróton, és sima egyszerű hang. Szal' én is a jack megoldásra jutottam.
Nem akarok hangkarira költeni. Amire kell, arra tökéletes az int. is. A pci-audio-val én is találkoztam már, és az is csúszott.
Köszi a gyors választ.
Továbbra sem értem, hogy miért nem fért el az a szerencsétlen 4 pin a lapon, de én nem is vagyok mérnök... -
BigBlackDog
veterán
válasz
ZeUS2140 #3290 üzenetére
1. Asszem létezik olyan kábel, aminek egyik vége audió kábel, másik vége jack csatlakozó. Ha nem találnál, forrasztani sem egy bonyolult dolog, esetleg megkérhetsz valakit, aki ezzel foglalkozik (aprón vannak egyéni "kábelgyártással" is foglalkozó emberek)
2. Az én kártyámnál van egy olyan opció PVR2-ben, hogy PCI audió. Ilyenkor PCI sínen küldi a hangjelet a kártya, nem kell kábel. (Így csúszik egy kicsit a hang ugyan)
3. (ezt választottam anno én is) Veszel használtan egy Audigy 2 ZS, vagy egy Asus Xonart és rákötöd erre. Relatív nem egy nagy összeg, de jóval szebben szólnak, mint az alaplapi + van rajtuk audió csatlakozó.
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Z68 Extreme3 Gen3 deszkám és a régi gépből egy analóg pci-os Leadtek tuner-em.
Be szerettem volna rakni a gépbe, de nem kis meglepetésemre nincs rajta audió kábelnek az ajzata. Mondom nem lehetek ennyire vak, előkaptam a könyvét és valóban nincs rajta.Ez a baromság hogy jött, vagy van valami más megoldás a problémára? Sajnos a tuner-em nem külső kábellel csatlakozik a line-in ajzatba, hanem audió-kábellel.
Ha valakinek van ötlete előre is köszönöm.
Üdv! -
balpis
őstag
válasz
BigBlackDog #3287 üzenetére
Ja, alapvetően nem is gen3-at hanem ext3-at kellett volna írnom, egy félregépelés volt. bocs.
A gyengécske pro3-mal is kevesebben panaszkodtak, az ext4-ről is kevesebbet hallani.
Leginkább az ext3 USB problémái meg bios furcsaságai hagytak bennem nyomot.
Hogy még az első verzió vagy a gen3, azt valójában már nem is tudtam követni - de mivel nem akartam cserélni a pro3-at, ezért nagyon nem is mélyedtem el a kérdésben. -
balpis
őstag
válasz
hermanyi #3285 üzenetére
A 2-es és 1-es asszonynak milyen HDD-je van?
Egyébként a topikot egy éve olvasgatva nekem is az jött le, hogy a gen3-as lappal sokkal inkább van probléma, mint a többivel... De lehet, abból van a legtöbb - legjobb ár/érték arányúnak tűnő lap volt sokáig -, s ez az oka.
-
hermanyi
addikt
válasz
Wind-Storm #3284 üzenetére
3 as asszonynak van egy öreg 2-es és néha az is rá van kötve de azzal is pöpecül működik
De az én lapom nem geneshál istennek
-
hermanyi
addikt
válasz
Wind-Storm #3278 üzenetére
Na kíváncsiságból kihúztam az egeret és bedugtam az usb3 ba és nálam hibátlanul működik.
USB3 ba pedig amióta megvan a gép egy külső HDD van csatlakoztatva és az első hónapban volt vele gondom,hogy hol felismerte hol nem .de az első driverfrissítéssel meg is oldották a problémámat . -
Wind-Storm
őstag
válasz
jaffa 2843 #3281 üzenetére
Akkor is a visszafele kompatibilitási módjának köze nem kéne, hogy legyen az USB 3.0-hoz
De hát ez van akkor... -
válasz
Wind-Storm #3280 üzenetére
Persze, mennie kell, de akkor sem szabad ott használni. Pl polling rate-et sem lehet állítani.
USB3 portot csak USB3-as eszközzel érdemes használni. -
Wind-Storm
őstag
válasz
jaffa 2843 #3279 üzenetére
Attól még visszafelé kompatibilis a port és illene normálisan működnie benne, egyéb esetben meg se „mozdulna" ha bedugom...
-
válasz
Wind-Storm #3278 üzenetére
Egeret nem USB3-ban kell használni.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Killer01 #3277 üzenetére
A fapados ventivezérlést én leszarom spéci, az olyan bénán működhet ahogy akar... felőlem az összes venticsatlakozó el is tűnhetne az alaplapról.
Nem BIOS hibára gondolok.. Neked normális ha bedugod egy egered az egyik USB3 portba és minden második másodpercben használhatod..?
Vagy nem tud kikapcsolni vagy bebootolni a géped mert bedugtad valamely USB adaptered? Ugyan már... -
Killer01
őstag
válasz
Wind-Storm #3275 üzenetére
Ez nem bios hiba, így működik....ez van
Kompromisszumot mindig kell kötni, jó példa erre a ventivezérlés "fapadossága" az Abit-hoz képest. Mondjuk ezt megoldottam, lecseréltem a TX3 gyári ventijét egy Noctua-ra, 800-as fordulaton hozza azt a hűtési teljesítményt amit a gyári 1600-on....
-
válasz
Wind-Storm #3275 üzenetére
Nem tudom, nekem a Fatal1tyn működött a visszarakás minden gond nélkül.
Igaz boot során írt ki hibaüzenetet, de amúgy ment rendesen.
Most pl nekem még is csak a 2.10 van fent, és hogy visszatettem a gyári biost a VGA-ra azóta az is megy fainul.Valamit biztosan kitalálnak.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Killer01 #3266 üzenetére
Az ivy-s bios update-ig nem voltak jellemzők a hibák.
áh...
[link] neked is voltak szépen gondjaid az USB-vel, másoknak is a dedikált kártyájukkal meg vannak is a mai napig.. és még nekem sem maradt ki a jóból USB3 terén sem, sem sima 2.0-nál.
(#3263) Shkiz0
Arra gondoltam, bár nem is téged kellett volna kérdeznem, hogy vajon ezt a mikrokódos dolgot javítani fogják egy még Ivy-t nem támogató biosban vagy abból újabb verziót hoznak létre, hogy downgrade-elni lehessen?
-
hermanyi
addikt
Nekem volt asus megdöglött volt gigabyte megdöglött volt több msi szintén megdöglött ,asrockal eddig az ég világon semmi bajom ,ezzel nem azt akarom mondani,hogy asrock a legjobb ,de nekem bevált megbízható és ebben a felszereltségben a legolcsóbb is volt anno.
Amúgy mint minden gyártónak vannak jobban rosszabbul sikerült lapjai ,és ha nincs szerencséd még fél selejtet is kifoghatsz magadnak (szerintem én azokat fogtam ki a felsoroltak közül) De ugye van a garancia és tudom kellemetlen de azért van ,hogy javítsák cseréljék . -
BigBlackDog
veterán
Kopp-koropp lekopog. Eddig nálam nem jelentkezett semmi hiba (na jó, a proci a bios szerint 26 GHz-en megy) a biossal kapcsolatban. Viszont az esata-s dolog (már kikapcsolt, esatara dugott eszköz is megbénítja az egeremet) zavaró, bár kéthavonta egyszer, ha használom. De következő lap nálam is Asus lesz jelenlegi állás szerint.
-
mekex
tag
válasz
BigBlackDog #3265 üzenetére
Én váltottam Asrock-ról Asus-ra a szar minőség miatt.
Ebben az életben több Asrock termékem nem lesz. -
Killer01
őstag
válasz
BigBlackDog #3265 üzenetére
Az ivy-s bios update-ig nem voltak jellemzők a hibák. Egy jó ideje az Asrock elég népszerű lett a piacon, sokat fejlődött és a konkurensekhez képest sokkal jobb áron kínál jól felszerelt és megbízható deszkákat.
-
válasz
Wind-Storm #3261 üzenetére
Nagyon sok a bug a biosban.
Azóta kicsit olvasgattam, és mindenkinek akinek 6950@70 van annak fenn áll az hogy update után nem ad képet. Amint visszatolod a gyári 1408 shader-es biost a vga-ra úgy megy normálisan. Illetve amit még észrevettem hogy a szorzót hiába állítom be hogy 40x nem fog 4GHz-en menni. Az "All core" -t át kell állítani, úgy hogy mind a 4 magot külön külön tudd beállítani, és akkor működik csak rendesen.(#3262) pincehely
Melyik bios?
-
pincehely
addikt
Olyat tapasztalt már valaki, hogy nem tudja húzni a szorzózár-mentes processzorát?
Nem tudom 38-nál feljebb emelni a szorzót!
A ramokat meg nem tudom 1333 mhz fölé emelni! -
mekex
tag
Nem lehet jól visszatenni az 1.30-ast.
"There is an area containing INTEL code that is not updated with the old bios, and so there are out of sync after flashing the old bios."
A BIOS-nak van egy olyan területe, melyen Intel mikrokód van. Ezt a területet felülírja az új UEFI, viszont a régi UEFI érintetlenül hagyja ezt a részt.
Éppenséggel vissza lehet tenni a régi UEFI-t, de az Intel kód viszont az újabb marad, ami nem egy jó állapot.
-
Sziasztok.
Nem tudom mennyire figyelitek de jöttek ki új biosok a P67 és Z68-as lapokhoz.
Elvileg erre az Ivy Bridge miatt volt szükség.
De fel ne tegyétek, ha nem akartok szopni
Szép meg jó meg minden, csak rengeteg embernek nem hajlandó utána adni képet, csak az alaplapi VGA-val. Főleg 6950-es tulajok erősítették meg ezt, és most én is tapasztaltam.
De NV oldalon is van hasonló panasz. Ennek okát egyelőre nem tudni, legalábbis én még nem találtam meg, de érdekes mindenesetre
Nekem is megy vissza a régi 1.30-as. -
gjoni78
csendes tag
Sziasztok mindenkinek nagyon meg köszönöm annak az illetőnek aki tudna nekem segíteni mert én meg tetem mindent és nem jártam sikerrel Packard Bell laptopot vetem és Windows XP akarok telepíteni rá mert nekem az kellene és nem találok hozzá Drivereket Típusa pontosan
acakar Bell EasyNote TK Sorozat szám:LX-BRLOC-005 Minden Driver kellene ami hozzá való de kimondottan XP -hez 32 bit vagy ha csak videó driver van az is jó lenne AMD Radeon HD 6650M 1GB elöre is köszönöm szíves segítségeteket E-mail ban várom a választ E-mail cim: otvos7809@gmail.com
SÜRGŐS LENNE !!!!!!!!!!!! -
gjoni78
csendes tag
Sziasztok mindenkinek nagyon meg köszönöm annak az illetőnek aki tudna nekem segíteni mert én meg tetem mindent és nem jártam sikerrel Packard Bell laptopot vetem és Windows XP akarok telepíteni rá mert nekem az kellene és nem találok hozzá Drivereket Típusa pontosan
acakar Bell EasyNote TK Sorozat szám:LX-BRLOC-005 Minden Driver kellene ami hozzá való de kimondottan XP -hez 32 bit vagy ha csak videó driver van az is jó lenne AMD Radeon HD 6650M 1GB elöre is köszönöm szíves segítségeteket E-mail ban várom a választ E-mail cim: otvos7809@gmail.com
SÜRGŐS LENNE !!!!!!!!!!!! -
pincehely
addikt
válasz
BigBlackDog #3252 üzenetére
Nem, nem áramtalanítok. Nincs a gépben semmilyen extra kiegészítő.
Most beléptem biosban, és nem jár az óra!
Ha beállítom egy értékre, akkor az úgy is marad!
Mindjárt nézek egy Youtube videót, hogy ott lent a bal alsó sarokban frissül-e az idő!Szerk.: [link]
Itt a videó elején látszik, hogy megy az óra!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
pincehely #3251 üzenetére
Én nem tapasztaltam még (bár a frissítés óta vagy be van kapcsolva, vagy S3-as készenlétben van). Kikapcsoláskor áramtalanítasz is?
Kipróbáltam áramtalanítva, kikapcsolva nem jelentkezett a hiba nálam. Ideiglenesen ki tudnád küszöbölni, hogy bekapcsolod az automatikus időszinkronizációt.
Tartósabb megoldás: helyedben kiszednék minden extra kieget, kártyát a gépből, kipróbálnám úgy is. Ha még mindig csinálná, akkor vissza gariba (rájöttem, hogy még biztos van rá, mivel a lap csak kb. 3/4 éves). -
pincehely
addikt
válasz
BigBlackDog #3250 üzenetére
Windows 8-at használok!
De mintha az új bios frissítés óta lenne ez a galiba!
-
BigBlackDog
veterán
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
A probléma a következő: adott egy Asrock Extreme 3 Gen 3 lap.
Azt vettem észre, hogy amíg a gép kikaplcsolt/hibernált/alvó állapotban van nem telik számára az idő.
Tudom ez így viccesen hangzik, de azt akarom ezzel mondani, hogy ha 15:30-kor kikapcsolom a gépet 1 órára, akkor még mindig 15:30-at mutat az óra a Biosban, ha bekapcsolom.
Természetesen ezt az oprendszer is leköveti.
Elegem van, hogy minden indításkor be kell állítanom az időt, vagy egész napok vesznek el!
Mi lehet ennek az oka?
Elem biztos nem, mert a beállítások szépen megmaradnak, ma kivettem próbaképp, akkor meg elvesztek.
Ötlet?
[ Szerk -
whitehand
senior tag
Eladó ASRock Extreme 4
- dobozában minden tartozékával
- 2011 Jun végi vásárlásu tehát még több mint 1 év garanciával
- hibátlan
- kitünő tuningpotenciál
- Z68 chipsettjelenleg is használatban egy 2500Kval (CPU nem eladó)
eladás oka cserélni szeretném
beszámitás nincs!
27990 - -
Wind-Storm
őstag
válasz
BigBlackDog #3245 üzenetére
Ennél a lapnál ezt nem csodálom
de ötletem nincs sajnos
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Wind-Storm #3244 üzenetére
Ezt én is így gondoltam. Viszont az USB egerem meghal, ha esatara teszek valamit. Egyszerűen nem értem. Régi lapnál (Asus P5B) nem volt ilyen.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
BigBlackDog #3243 üzenetére
Szerintem ott fizikailag egy busz van és azért nem használhatod egyidejűleg az e-satát meg az egyik sata3-at.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Pickle Rick #3242 üzenetére
38-as szorzó minden magra, "per core" beállításokkal. Összes sallang (speedstep, turbo boost, energiatakarékos beállítások) kikapcsolva. És bumm! így lett a rekord. Bezzeg egy Asus lappal a feléig sem jutottam volna
De még mindig nem jöttem rá, hogy miért blokkolja a Logitech M705-ös egeremet az esata-ra dugott sharkoon dokkoló, ha nincs bekapcsolva sem.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
BigBlackDog #3241 üzenetére
Ezt milyen bug? Te vagy az első aki megdöntötte a 10Ghz-es álomhatárt.
-
BigBlackDog
veterán
Kicsit meghúztam a i5 2400-amat
.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #3239 üzenetére
Átdugtam a sata3 2. portjában lévő eszközt, így az most üres. Így is meghal a lemezkezelés+az esata mellett lévő usb port.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A hátsó esata csati használatánál miért nem használható az egyik alaplapi esata csatlakozó? Sőt még az esata mellett lévő usb-be dugott egér is megbolondul. -
odorgg
addikt
Így van, ha a 3pines végét a szabályzóra csatlakoztatód, a molexbe pedig molexcsatis ventit csatlakoztatsz, akkor az a szabályzott feszültséget foglya kapni. Szóval így elméletben neked ez megfelel, a molexcsatis ventikhez is, de mindenképp kommunikálj azért az eladóval, mert ezt a típusú vezérlőt még nem láttam a gyakorlatban.
-
Drizzt
nagyúr
"A 3 plussz kábel, amelyikeken van 1 molex csati is, az hosszabbításra szólgál, illetve sima molex kábelre is köthető", tehát ha erre kötöm rá a molex csatlakozóját a ventinek, akkor az már a szabályozott feszültséget kapja. Így értelmezem, remélem jól. Ha így van, akkor céljaimnak pont megfelel.
-
odorgg
addikt
1 Molexról kapja maga a szabályzó az áramot. A Szabályzóra 3db szimpla 3 pines, illetve 4 pines ventit tudsz csatlakoztatni tetszés szerint. A 3 plussz kábel, amelyikeken van 1 molex csati is, az hosszabbításra szólgál, illetve sima molex kábelre is köthető, így ezekre is lehet kötni 3 pines ventit, külön molexen. Szóval ha hoszabbítóként alkalmazod, és a szabályzóra kötöd, akkor nemkötsz rá áramot a molexen keresztül! Illetve ha molexre kötöd, akkor nem kötöd a Szabályzóra!
3 ventit tud szabályozni a cucc, az első potin csak 7V illetve 12V között, a 2.-3. potin viszont 5V-12V közt állíthatóak a ventik. 4. poti állítja a világítást.
-
Drizzt
nagyúr
Picit elbizonytalanodtam. Ez a Xilence cucc akkor olyen ventit tud szabályozni, aminek szabvány méretű molex csatlakozója van, de csak a szélső két ága van bekötve? Mert úgy néz ki képeken, mintha a 3 pinnel csatlakozna magához a szabályozó panelhez, aztán pedig jön ki a kábel másik végén vagy egy molex, vagy egy 3 pines csati.
-
odorgg
addikt
Sehol.
Arra csak 4 pines ventit tudsz kötni, amiben van külön elektronika ahhoz hogy a lap tudja szabályozni.
Viszont a 3 pines ventikhez tudsz venni szabályzót, amik feszültség állítással szabályoznak:
-
Drizzt
nagyúr
Z68 Extreme4-em van. Ezen van chassis fanként egy 4 pines csatlakozó. Kérdésem az lenne, Magyarországon hol tudnék venni ilyenről 4 pines molexre átalakítót? A cél egyszerű: van két házventim, de eléggé hangosak. Ők molexre csatlakoznak, le kellene valahogy őket szabályozni. A lapon a chassis fan szabályozható.
-
Destructo
senior tag
válasz
Wind-Storm #3228 üzenetére
Köszi! Áramszüneten meglepődnék,20 éve élek itt debrecenben ,tehát amióta megszülettem...még sosem volt áramszünet,csak akkor mikor az eon előre bejelentette 1 hónappal,hogy reggel 8-16:00 ig nem lesz villany.
-
F e Z o
veterán
Én valahogy úgy vagyok ezzel a bios frissítéssel, hogy amíg minden működik normálisan, addig teljesen felesleges. Ivy procim meg lehet, hogy soha az életben nem is lesz.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Destructo #3227 üzenetére
Lehetőleg az instant flash-es verziót próbáld véghezvinni, tehát letöltöd (a megfelelő verzióból a megfelelő típusút) és kiírod pendrive-ra, egyéb esetben marad a win alól update-elős verzió, de egy áramszünet így is rizikót jelent.
Esetleg ha valami nem fog normálisan működni, akkor driver update lesz szükséges.
Szerk.: Valamint frissítés után mielőtt felállna a rendszer, mindent állíts vissza a BIOS-ban mint ahogy az előző verzióban is volt, mert különben lehet el sem fog indulni.
-
Destructo
senior tag
Sziasztok ASROCK Z68 PRO3-M alaplapom van.Ha fel akarom rakni a friss biost rá, akkor annyi ,hogy ezt letöltöm,és installálom kész?
Probléma akadhat valami? Mire kell,hogy figyeljek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
GuruZone
őstag
válasz
maximuss #3221 üzenetére
ezek beta bios-ok, nem is olyan rég kérdeztem itt rá
-
Joy7
csendes tag
Egy asrock z77 pro 4 van olyan jó,mint egy asrock z68 extreme3 gen3? 2500k-hoz elvileg ahogy nézem viszi a 4,5 ghz
-
-
mekex
tag
Ha jól tudom, Te teszteltelgetted az Etron USB 3.0 portokat különböző eszközökkel. Azóta több driver megjelent, például a 0.110, 0.111, 0112.
Nekem rossz tapasztalataim vannak, de állítólag nem minden Etron chip hibás és van aki tünetmentes.
Mi újság az újabb driverekkel, nálad minden eszköz jól működik az Etron portokon? Gondolok itt, USB2 és USB3 eszközökre, webkamerára stb.Örülök, hogy ShellKretor és fezlergabor nem ajánlják többé az Etron vezérlős lapokat a gépajánló topikban. Amúgy sok embert félrevezettek, amig kiderült az Etron hiba.
Találtam egy összefoglalót az Etron hibákról, van köztük kékhalál, inkompatibilitás stb:
[link]Amúgy mélyen felháborít, hogy valakit amiatt bannolnak, mert kritizálni merte az Asrock-ot és az Etron-t:
[link] -
tomy0628
aktív tag
Alaplap nektek hány fokos szokott lenni? hány fokig normális?
25, 26 az még ideális? -
Dot
őstag
Hali!
Ma végre volt időm kicserélni a cpu hűtőm!
Még az is hátráltatott, hogy a hűtő lefogatója nem fért el. képSzóval infó: Aki Asrock Extreme3 Gen3 lapot vesz az kis reszeléssel, de tökéletesen tudja használni a Thermaltake silent tower hűtőjét! kép kép kép
Alap órajel, stb. ürejárat: 1,6Ghz, 30-35°C a CPU, 35-40°C a magok(2500K; 24°C szoba, a Tower-en nem az alap hűtő van, hanem egy kisebb) 9-10W cpu mag. Ráadásul picit elsokaltam a pasztát!
Terhelés: 3,4Ghz 50-52°C CPU a magok 70-75°C; ~77W cpu mag. (~85GFlops linx avx) -
scream
veterán
válasz
GuruZone #3211 üzenetére
Hiába megy a RAMod 1600 MHz-en a procid úgysem tudja lekezelni,szóval olyan mintha 1333MHzen menne, tehát felesleges 1600on járatni,mivel semmivel sem lesz a rendszer gyorsabb, ellenben ha az időzítésedet csökkented ellehet kis javulást érni teljesítmény szempontjából,de az is csak nagyon minimális.
-
Pietrosz
addikt
válasz
GuruZone #3203 üzenetére
Hát nem tudom, engem ez a szöveg aggaszt.
"Please only flash newer versions of BIOS in the future."
Most ezt nem tudom miért írták, remélem azért vissza lehet tenni az 1.6-ot is.
De elvileg nem kellene, hogy bajt okozzon az új bios...
Nekem most minden jól megy, Ivy ha lesz egyszer akkor mehet rá az új bios, addig felesleges. -
GuruZone
őstag
Z68 Pro3, szerintetek érdemes feltenni az új drivereket, bios-t, vagy csak akkor ha egyszer Ivy-ra váltok?
Ezidáig csak javítottak még pl a Bios-on, pl. random belépkedés gépindításnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest