Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1351) Cobra652

Cobra652
(tag)

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Most telepítgetem haverom laptopját.
Packard Bell TK81 SB465HG

Nem a gépen lévő windows megy fel (Win Home Premium 64bit), hanem 32 bites Enterprise menne rá. Minden klappol driver téren kivétel a Wifi-t...Egyszerüen nem találok hozzá drivert, a honlapon lévő drivereket hiába próbálom feltenni nemjók...
5let,vagy működő driver 32bites win7hez? Köszi!

(#1352) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Most vennék egy Packard Bell Easynote TK85 gépet, P6200-al és GT540M-el. Mennyire melegedős összeállításról van szó? Esetleg később kerülne bele egy i3/i5. Nem lesz gond játék alatt a melegedéssel?

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#1353) pike1

pike1
(újonc)

hello!

Adott egy Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-459HG.
Próbálta Valaki a dio3 betat vele?
Valami oknál fogva akad mint a fene, leugrik 5-6 fpsre es folyamatosan szaggat. Szerintem jobban kellene futnia egy ilyen vason.
Az 5éves asztalimon jobban megy ami: c2d 2,4 , 8800gt, 2gb ram. Ugyan olyan grafon, minden high a shadow egyedül medium, vsync on, aa off, 1920x1080 és vígan fut minden gond nélkül 60fps körül. Skeleton Kingnél volt 20fps körül és alatta. De nem vártam mást ilyen régi konfigtól ekkora felbontáson.

Ezért nem értem miért nem ilyen rosszul a notin. Így biztos, hogy nem rendelem elő a dio3-at, ami nagyon nagy csalódás számomra. Lutrira nem merem megvenni, hogy hátha csak az optimalizálatlan béta volt a ludas.

Legujabb driver fentvan.

[ Szerkesztve ]

(#1354) Cobra652

Cobra652
(tag)

Tk81 Win 32bit alatti wifi gond megoldódott, a TK83 drivere tökéletesen megy.:)

Egyébként ajánlom mindenkinek a szíves figyelmébe a TK81-es Phenom II X4 / HD6650-el felszerelt Packard Bell-t, mivel 130-140k között mozog és ezeket az I3-al és Nvidia GT-kel szerelt hasonló (és még jópár drágább) gépeket szó szerint kettéfossa....

NFS RUN: 720p-ben ultra beállítások mellett gyönyörűen megy.
Alan Wake: Minden koxra húzva, 4x AA-val 720p gyönyörűen megy.
Battlefield 3: HIGH mellett 720p-ben 30-40fps.

(#1355) daniel20 válasza Cobra652 (#1354) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

hát én most már tuti nem cserélem le :)

"Legalább küldenél üzentet, hogy nem érdekel .." :D

(#1356) Wikoo

Wikoo
(kvázi-tag)

Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Édesapámnak gondoltam megkönnyítem az életét és rendbe szedem a laptopját.
Csak egy gond van, sehol sem találok drivereket ( cd-dvd nincs meg, neten 0 eredmény ).
Egy Packard Bell EasyNote v35-204d ről lenne szó és sm busztvezérlőhöz ill hangeszköz a high definition audio buszthoz nem találok sehol sem drivert. :W

Hölgyeim és uraim! A holnap érdeklődés hiányában elmarad.

(#1357) Wikoo válasza Wikoo (#1356) üzenetére

Wikoo
(kvázi-tag)

Már csak a vga driver kell, ati 200m van benne. Légyszíves segítsetek.

Hölgyeim és uraim! A holnap érdeklődés hiányában elmarad.

(#1358) laszlo168 válasza Wikoo (#1357) üzenetére

laszlo168
(fanatikus tag)

itt megnézted?

(#1359) jagada válasza Wikoo (#1357) üzenetére

jagada
(őstag)

Driver Genius progit próbáltad már?

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#1360) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Szeretném kicsit tuningolni a laptopom CPUját (i3-370m). F4085-459HG(GH?) notiról van szó. A BIOSban nem találtam rá lehetőséget. A PB honlapon van hivatalos friss bios de nem nagyon értek én a flasheléshez és nem szeretnék kísérletezni. Szóval ami érdekelne hogy szoftveresen van valami lehetőség hogy tuningoljam a procit? Nem sokat mondjuk 2,4ről 2,6-2,7 GHz re.

(#1361) Stef80

Stef80
(újonc)

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni az alábbi témában:
Packard Bell EasyNote R0902-es notebookra új rendszert telepítettem(Win XP). Nem tudtam, hogy rejtett partíción vannak a gép driverei és leformáztam a winchestert a telepítéskor. Most próbálok drivereket szerezni (Packard Bell honlapja, drivers.com stb. ), de sajnos nem járok sikerrel. Valaki segítsen ki infoval, hogy honnnan tudok megfelelő programot letölteni.

Előre is köszi.

Stef80

(#1362) jagada válasza Stef80 (#1361) üzenetére

jagada
(őstag)

ez megkeresi neked a legfrissebbeket

(#1363) cellpeti válasza jagada (#1362) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Erről vélemény? :U

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#1364) cellpeti válasza jagada (#1362) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja, csak nem tud vele mit kezdeni, mivel kell kulcs hozzá

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#1365) jagada válasza cellpeti (#1364) üzenetére

jagada
(őstag)

keress belőle "kulcsos" példányt :DDD :DDD

(#1366) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

Sziasztok 459HG szétszedéséhez és portalanításához szeretnék segítséget kérni. Mármint hogyan kell csak addig szétszedni hogy lehessen portalanítani, odáig magamtól eljutottam, hogy a billentyűzetet kibírom szedni :D

(#1367) V.Stryker válasza daniel20 (#1366) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek szeded ki a bill-t? Az alján lévő csavarokat ki, az alján lévő burkolatot le és már el is éred a hűtőket, a ventit. Ez bőven elég.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#1368) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

Igen ott az a gond hogy minden csavart kiszedtem ,de tényleg és valahol valami tartja azért nem akartam bele menni nehogy letörjön valami pöcök de tárgytalan holnap viszem takarítani.
Most klaviatúra kellene mert a szerelés alatt kiakadt/kitört az F10 és F11 gombok. Nem letörtek meg lehet használni csak valami tartón lógnak, de most így alap helyzetben nem feltűnő, csak ha vinni kéne rendes szervízbe nehogy belekössenek.
Max 2000Ft...

(#1369) skul0 válasza daniel20 (#1368) üzenetére

skul0
(tag)

Ha a BF3 miatt melegszik, akkor szerezz be egy jó hűtőt. Persze mondják, a notebook nem játékra való, de én csináltam egy két ventis hűtőt, a ventik pont a szellőzőnyílásokba fújják a levegőt, és simán megy a BF3 medium beállításokkal 25-30fps-t. :D
Hűtő nélkül elérte a proci a 75 fokot, és ilyenkor bizony a védelem közbeszól, és visszább vesz a teljesítményen, ami megmagyarázza, hogy miért laggol.

(#1370) daniel20 válasza skul0 (#1369) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

Általános karbantartás, a túlmelegedést megoldottam windowsban ... :) itt közép-highon kb 45 FPS :)

(#1371) skul0 válasza daniel20 (#1370) üzenetére

skul0
(tag)

Mesélj! :D
Egyszer már írtad hogy miket változtattál rajta hogy jó legyen, azóta is buheráltál rajta?

(#1372) daniel20 válasza skul0 (#1371) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

Van itt lent jobb oldalon az óra mellett az töltöttség mutató, ott beállítottam egy saját sémát. Pl processzor max teljesítménye 75% amit lehetett energiatakarékosra tettem, + nvidia control panel tweak + beállítások.

(#1373) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

[link]
Ajánlom figyelmetekbe és tényleg működik ...

(#1374) WolfheartGR

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tiszteletem!

Adott egy Packard Bell laptop, amit gyárilag valami elvetemült linuxxal adtak ki. Feltelepítettem rá egy 7-est, 64bit-es verziót. A gondom az lenne, hogy nem találok hozzá sehol sem drivereket.
A gépről a következőket tudom:
Model: PEW91
Easynote_F4085-GN-464HG
A kiépítése amit tudok:
proc: Intel pentium p6200
VGA: Geforce GT 610M

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#1375) daniel20 válasza WolfheartGR (#1374) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/download

kiválasztod hogy notebook aztán easynote és az product modelnél szerintem neked is a TK85 kell mint az enyémhez de biosban megnézed milyen alaplapod van és az adja a típust
és itt megtalálsz mindent
amúgy meg mellékelt lemez és GOOGLE is your FRIEND! Szép napot!

(#1376) WolfheartGR válasza daniel20 (#1375) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kerestem a gugliban a megoldást. Nem találtam meg. Ezért fordultam hozzátok.
Köszönöm a segítséget.

Márészt meg opjon le a PB a terméktámogatásával...

[ Szerkesztve ]

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#1377) skul0 válasza WolfheartGR (#1376) üzenetére

skul0
(tag)

Próbáld meg ezt!
Vagy ha ez sem segített, a Driver Genius nevű program tökéletesen fel fog tenni mindent, azt hiszem még az ingyenes verzió is.

(#1378) BogyóBP

BogyóBP
(senior tag)

Sziasztok, ennek a notebooknak: PACKARD BELL EasyNote F4085-GN-459HG is mono hangszorója van? mert a Tk85 ösnek igen.

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#1379) skul0 válasza BogyóBP (#1378) üzenetére

skul0
(tag)

Szia! Igen, egy hangszóró van benne, de szerintem ez egy notebooknál nem hátrány, a méretek miatt amúgy sem lehetne élvezni a sztereót 2 hangszóróval se.

(#1380) BogyóBP

BogyóBP
(senior tag)

Sziasztok, Packard bell TK85 ös szériás gépnél hogy kell kiiktatni azt hogyha telepről megy a gép automatikusan kontrasztot csökkentsen ha pl sötétebb oldalt látogatok meg? tök irritáló. :R

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#1381) PLaci58

PLaci58
(őstag)

Hali.
Kéne egy kis segítség.
PB DOT-SE netbookon, hogy lehet bekapcsolni a Webcamerát (milyen bill. kombinációval)?
Nem találja az eszközt.
Másik kérdésem, hogy mi az a "Media Processor". Van hozzá driver, de az sem találja az eszközt.

[ Szerkesztve ]

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.