- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
válasz
Wind-Storm #3597 üzenetére
Sok ilyen esetről tudsz?
Vagy csak elvétve volt egy-egy?! -
VaMik
tag
Sziasztok!
A lopon lévő usb 3-as portokra kábelen keresztül kötöttem usb 3-as pendriveot és szakadozott az adatátvitel. Viszont ha közvetlenül dugtam az aljzatba a pendriveot akkor tökéletesen működött. Két ugyan olyan típusú kábellel is próbáltam és ugyan azt tapasztaltam.
-
windlord
őstag
válasz
Wind-Storm #3595 üzenetére
Kezdem ezt a dolgot én is így látni...
De mire cseréljem?
Vagyis honnan tudjam, hogy az új kártyával hajlandó lesz elindulni? -
windlord
őstag
válasz
BigBlackDog #3588 üzenetére
Nincs sajnos más kártya, amellyel ki tudnám próbálni.
Lehetséges, hogy azért mert a kártya pci-e 2.0 támogat, a slot viszont 3.0?
Mondjuk nem hinném, mert lefelé kompatibilisnek kell lennie.
Egyszerűen nincs ötletem! -
windlord
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek.
Beszereztem egy Asrock z68 pro3 gen3 alaplapot, melyben szeretnék használni egy gigabyte gts450 videokártyát.Bios -ban a primary video adapternél a pci-e van kiválasztva, viszont a kártyáról nem kapok semmiféle képet, csak az alaplapiról.
Windows -ban, ha telepíteni szeretném a kártyát, akkor a gyári telepítő azt mondja, hogy "a grifikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus kártyát".Szóval mi lehet a baj?
A kártyát egy órával ezelőtt vettem ki egy működő gépből.
A ventije szépen pörög... semmi rendellenességet nem veszek észre.
Az alaplapon csak egy pci-e foglalat van, csak oda tudom berakni.
Vezérlőpont\Rendszer\Eszközkezelő\videkártyáknál csak a HD Graphics Family látszik.Nem ismerem a lapot, most szereztem be, ezért egy kicsit vakan vagyok!
Plz mondjatok valami okosat! -
mekex
tag
válasz
Nyuszo01 #3583 üzenetére
Ja, ismert probléma, hogy bizonyos Asrock alaplapoknak baja van néhány hűtövel.
Volt már eset, hogy írtak a gyártónak, a hütő pontos megjelölésével és akkor a gyártó kiadott egy új BIOS-t. Sajnos csak új BIOS-al javítható szoftveresen. Amúgy mikor frissítettél BIOS-t utoljára? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, kerlek nezzetek meg ezt a hozzaszolasomat: i30
Koszi elore is -
windlord
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek a topicban eladó z68as lapja?
Egy i5-2400 -hoz kellene, amelyet meg szeretnék húzni minimálisan amíg engedi...
Később lehetséges, hogy "K" procira váltanék, szóval azzal is bírjon el.
Természetesen nem extrém tuningról beszélek...Ha van valakinek akkor írjon üzit!
Thx! -
-
_gabber_
csendes tag
4300 / LLC1 / 1.3 Vcore
többi feszhez nem nyúltam
68-78 fokosak a magok, 20 perce megy, eddig stabil. -
Erdei88
veterán
válasz
_gabber_ #3572 üzenetére
Akkora fesszel nem kizárt, bár én a gyári helyett MX4-et használnék.
Szerintem valami rosszul van beállítva bioszabn, nem hinném, hogy ennyire gyenge lenne a procid. De az sem kizárt.
Próbáld meg inkább 4,3Ghz-re belőni akkor 1,3V alatt lennél. VTT-nek adhatsz 1,1V-ot is.
Ramok hogy mennek, XMP van beállítva?sephi: időközben én is megtaláltam, azért nem veszek másik procit, pláne nem Ivy-t.
2013 Q2-ben jön az LGA1150 inkább arra gyűjtök -
_gabber_
csendes tag
válasz
F e Z o #3571 üzenetére
scythe mugen3 van rajta, max fordulaton megy. (szerk: megérintettem a bordát de még csak nem is meleg, míg a proci 80 fokos, a borda kb 40-et se éri el. rosszul lenne rajta?
)
linx-et most nézem, már 85 fokig felment. de stabil.
az egyébként normális, hogy 2 mag között majdnem 10 fok különbség van?
-
_gabber_
csendes tag
sziasztok
kérdésem az lenne, hogy hosszú távra egészségesek-e ezek a tuningbeállítások?
vcore 1.335V Fixed (esetleg, ha vki el tudná magyarul mondani nekem, hogy az offset hogy működik, és lehet-e azzal jobbat beállítani akkor azt szívesen meghallgatom/megpróbálom)
LLC: level 1 (lvl2-n már csak 1.25V alatt kap terhelve és azonnal fagy kb - ha jól sejtem akkor a lvl1 = OFF, nem tudom hogy, ez mennyire gáz)
PLL: 1.896V, VCCSA: 1.1V
lap: z68 e3g3
őszintén megmondom, nem tetszik hogy 80 fokon megy. esetleg 4.3-ra kéne próbálnom egy hűvösebb beállítást, bár elszomorít, hogy nem megy 4.5-en
(illetve hát megy, csak nagyon meleg
)
-
Erdei88
veterán
Lenne egy kérdésem. Napokban vettem egy GTX670-et, ami ugye elvileg Pci-e 3.0-át is tud. Elvileg az alaplap is. Gyakorlatban GPU-Z szerint 2.0 x 16.
Van valami software amit fel kellene tennem? Esetleg bioszban állítanom valamit? 2.30-as biosz van fent. Az összes driverem up-to-date
-
kugli81
aktív tag
Még jó ,hogy nem a 230v-at kötötted a gépre egyből
-
Gyapi01
csendes tag
válasz
hermanyi #3561 üzenetére
KÖSZÖNÖM!!
Ezt benéztem!! Kérlek tudjuk be a tegnapi nagy melegnek
Már hasít is felfelé az OP rendszer...Érdekes, hogy a RAM-ot nem ismerte fel elsőre rendesen, jó a fórum, mert ennek már utána olvastam!!
Remélem nem sikítok újra feleslegesen!!
Nagyon köszönöm, hogy megvilágítottad számomra a lényegetÜdv: Gyapi
-
Gyapi01
csendes tag
válasz
hermanyi #3559 üzenetére
Na akkor már csak az a kérdés, hogy ez a 6-os bedugása tönkre vághatta az alaplapot??
Corsair CX 600És akkor hol van a 4 pines??? Mert a kötegben biza nincs ilyen...
Köszönöm..
Basszus ezt lehet benéztem?? Most látom van rajta valami 4+4 pines..
Hát köszönöm... lehet ez volt a hiba.. már nézem is.... -
Gyapi01
csendes tag
válasz
kugli81 #3556 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat!
Első körben valóban nem kötöttem rá semmit, a második körben a cd olvasót igen.
A helyzet ekkor sem változott..A 4-8 pines kábel érdekes számomra, mert konkrétan Ő 6-os, és van mellette egy kettes ami sehová nem illik.. A hatos kábel természetesen megy a slotba szépen..
Ja igen, ha megy a gép mondjuk véletlen 30 mp ig és közben megnyomom a cd nyitóját, azonnal leáll...
Bármi egyéb hiba lenne úgy gondolom sípolna a rendszer.. Gond lenne a procival.... vagy a ramokkal... De a procinak is annyira egyértelmű volt, hogyan kell belemennie... Jó régen raktam össze új gépet, de azért annyira nem változtak a dolgok....
-
kugli81
aktív tag
válasz
Gyapi01 #3555 üzenetére
Nem igazan értem mit kötöttél akkor be csak a tápot?Nekem asrock z68 pro3 van ,de nem látok rajta ledet nem tudom a tieden van e
Szerintem azért rakd bele a dolgokat és a pc speaker-t is sipol ha valami baja van
Amúgy amikor összeraktam elindult ,de semmi csippanás és kiderült csak az alaplapira adott jelet a videokarira nem én meg nem tudtam mi van....
-
Gyapi01
csendes tag
Szép napot Mindenkinek!
Olyan gondom van, amivel még nem nagyon találkoztam..
Vásároltam egy Asrock extreme 4 gen 3 alaplapot, hozzá I7 2600 3,4 procit, 2x4 Gb Kingston ramot, és egy Corsair 600W tápotRaknám össze a gépet, proci helyére, RAM szintén, majd gondoltam mielőtt beszerelem nézzük megy-e..
És bizony nem megy!
Egy-két alkalommal úgy elindul, ha a ATX 12V Power Connector nem teszem rá.. De az alaplapon semmilyen fény vagy villanás nem jelenik meg!Elgondolásom szerint táp hiba, de lehet mégsem??
Valakinek valami ötlet??Köszönöm..
Üdv: Gyapi -
kugli81
aktív tag
válasz
hermanyi #3553 üzenetére
Az mi
felraktam a gyárit ,de az nem igazan müködik vagy én csinálok valamit rosszul...Megjelenik a virtu panel átdugom az alaplapira ,de mindig van kép mindkettőn és amikor bekapcsoltam a játék szagatott ha off-ra akkor is azaz nem állt vissza a videokarimra.Ezért nem értem ha offra rakom miért nem jön vissza az fps-em ...
-
kugli81
aktív tag
válasz
hermanyi #3548 üzenetére
Van virtu driver a honlapján ,de nincs mvp mögötte.Nem igazán vágom az felment ,de egy csomó beálitás nincs az az i-mode stb sincs lehet akkor nincs a lapomra tényleg azaz nem müködik vele? Lap csere lesz majd 1x de nincs most bajom vele
Csak semmi értelme nincs akkor a z-s alaplapnak....
-
hermanyi
addikt
-
Dot
őstag
-
Dot
őstag
Szerintem igen! Már nem emlékszem, de mintha ez fogná oda a másik oldalt a cpu lefogó keretet.
Hát nem kevés, 70°C.. 35°C szobába. Igaz "dísz" venti van csak rajta!
Szerintem jól illeszkedik. Elég nagy a felülete. Bár szerintem picit túlpasztáztam mert idle-be is +10°C a magok és a szoba közti difi! Vagy ez normális? -
hermanyi
addikt
válasz
kugli81 #3546 üzenetére
Nem csináltad rosszul csak a te lapoddal nem fog működni az MVP-s virtu .
Csak a GREN
Ha jól tudom , de nézd meg az alaplapod honlapját gyártónál Vagy a Lucid Virtu oldalán és ha MVP-s virtut ajánl fel letöltésre akkor működnie kell .MVP-nél nincs a te lapod a támogatási listában
-
Jackx
tag
Ez eléggé brutálul néz ki
Azt a backplatet mindenképpen rajta kell hagyni? Mert lehet nekem amiatt nem menne fel a hátlapja, ami kell a hűtőm rögzítéséhez.
Egyébként hány fokon megy full terhelés alatt? Jól illeszkedik a procira? Tehát nem probléma neki, hogy picit el van forgatva? -
kugli81
aktív tag
Valaki segitsen z68 pro3 lapom van és probálgattam ezt a virtu mvp-t ,de nem akar müködni nem értem miért az alaplapra kötöm a vga csatlakozót kép van ,de nincs fps a játékba ha bekapcsolom akkor se pedig on-ra vált...Rádaásul nekem csak 3 fül van a performance vagy mi hiányzik .....
Lehet rosszul állitok be valamit vagy nem értem.... -
Dot
őstag
Tudna valaki írni nekem egy jó OC beállítást, 2500k cpuhoz?!
Olyan, ami nem árt a cpunak 24/7 használatra! /valójában 16/7/
Ja E3G3-hoz, asszem az új uefi van fent 2.30. -
mekex
tag
válasz
goyo206 #3538 üzenetére
Van ilyen. Nem érintkezett valamelyik PCI-E sín, vagy nem eléggé érintkezett. Az alaplapi PCI-E foglalatok esetében pedig lehet néhány száz mikronos eltérés.
Ilyenkor az Asrock azt ajánlja, hogy egy radírral radírozzuk végig a vidokártya PCI-E érintkezőit, megtisztítva ezzel a szennyeződésektől és jobb érintkezést biztosítva. -
goyo206
senior tag
További fejlemények vannak GTX460-om nem látása ügyében!
Cimbora elhozta az Ő ugyanilyen kariját, az rögtön jó volt, az enyémet sehogyan sem akarja látni! Elvitte a cimbi, nála a H61-es deszkában rögtön jó volt... Naa, erre varrjon gombot valaki!
Ilyet én még nem láttam! -
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Most szereztembe egy asrock z68 pro3 alaplapot egy 2600k-val x58ról váltotam eddig nem bántam meg
Lenne két kérdésem.Auton huztam 4ghz ig és elég jók a höm ek is csak újra indulasnál többször indul újra ami idegesit
A másik valahol olvastam ,hogy a ram fesz nemlehet több 0,5 v nál a vtt nél mert károd .Az én memoim cl7 1600asok és 1,9vosakadhatok nekik annyit ?
-
hermanyi
addikt
válasz
Devil Smile #3535 üzenetére
Hát tényleg nem szép
-
Devil Smile
őstag
Szia
Van rajta egy cooler is mert mint irtam asztalon van es igy pont huti a VGA hatuljat is..
Egy kep a kis csunyasagrol -
V.Dave
senior tag
válasz
Devil Smile #3533 üzenetére
szia
passzívba hajtod a 2600k-t vagy van hozzá cooler is?
-
Devil Smile
őstag
Udv
Nekem egy Tr HR-01 plus van a procin 775os lefogatoval+backplate.. igaz el kellett forgatnom de egyelore (1eve) az asztalon van osszerakva a gep..
Egy apro jotanacs.. a 768 as 460as helyett nezz legalabb egy 1Gb ost mert mikor iylen karim volt nekem hamar elfogyott a 768Mb RAM foleg multiba 1680*1050 es felontas mellett is.. -
Jackx
tag
Szóval akkor mindenképpen az elforgatott lyukakat kéne használni.
Találtam [ilyet], amivel lehet működne az 1155-ös foglalat, de semmi hasonlót nem sikerült, ami Magyarországon kapható volnaVan olyan aki használ 775-ös hűtőt ezen az alaplapon? Mert nem tudom elképzelni, hogy lehetséges, hogy egyik jobban vagy kevésbé felfekszik a procin, ha már alapból el van forgatva...
-
Jackx
tag
Sziasztok.
Új procit és alaplapot szeretnék venni, ki is néztem őket, viszont felvet jópár lehetőséget, esetleges problémát, ezért légyszi nézzétek meg a configot:
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3
i5 2500k
2x2GB DDR3 Geil Black Dragon 1333MHz
Asus Silent Square EVO (LGA 775-ös)
ASUS GTX460 TOP 768MB
CHIEFTEC 550W
Ez így megfelelő lenne?Olvastam több hsz-nél a fórumban, hogy elvileg rámegy az LGA 775-ös ventillátor, de vajon ez is? Van hozzá Backplate, szokásos X alakú, de nem vágom mennyire passzolna azokhoz az LGA 775-ös lyukakhoz, ami az alaplapon vannak. Nem is értem, ha el van forgatva egy kicsit, az hogy passzolhatna jól a processzorra? Illetve az LGA1155-ös lyukakba nem passzolna? Hisz ha jól tudom, a lyukak közötti távolság ugyanakkora, nem!? A lyukak mérete nem megegyező?
A másik pedig ugye a táp kérdése. Próbálgattam oldalakon felmérni, hogy elég volna-e ez a teljesítmény, de elvileg pont jó még. Vélemények?
A mostani procim egy Intel Core 2 Duo 7300 (húzva 3.33 GHz-n megy) ami tesztem alapján olyan 30-40 watt-ot eszik max. Ezzel szemben az i5 2500k ahogy láttam olyan 100W. Szerencsére a vga is viszonylag alacsony fogyasztással bír (úgy tudom olyan 160W körül), ezért bízom benne, hogy az a +60W nem fog problémákat okozni.
Dehát új alaplapról is beszélünk, ezért is kérdezem itt a társaságot. Az energia szükségleten még lehet farikcsálni, mert 3 kisebb venti van rádugva a tápra, 2 darab sata vinyó, egy ide vinyo, illetve dvd író.
Elsődlegesen a processzort néztem ki, és hozzá alaplapot. Jó pár helyen feltünt ennek az alaplapnak a neve, illetve nagyon sok embernél látom ezt a proci+alap kombót. Jól tuningolható, ami a jövőben mindig jól jöhet, és nekem is főleg játékra kellene ez a konfig. Tény, lehetne erősebb vga és több ram, de még a 4GB is alig van kihasználva, nekem nincs szükségem MÉG 8GB-ra, illetve ha főleg a multiplayer játékokat nézzük, akkor elkél egy erős prociKössz a segítséget!
-
mclaren-d
aktív tag
Nekem frissìtés utánn lett rossz,rà 1 hónapra ki is adtàk a javìtàst.Addig régebbit pakoltam vissza
-
goyo206
senior tag
-
mclaren-d
aktív tag
Ugyan ezzel szenvedtem 2 napig
Bios csere megoldotta igaz pro gen 3-al
-
mclaren-d
aktív tag
Melyik bios van a lapodon?
-
goyo206
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, találkozott-e már valaki olyan problémával, h.:
adott egy Gigabyte GV-N460OC-1GI VGA, mely Z68 Pro3 deszkámban nem ad képet, viszont egy cimbinél H61-M-ben igen (előző tulajnál is rendben volt minden!), szóval VGA hiba kizárva!
Előző karim (Gainward 9800GT 512Mb) minden probléma nélkül működik, ha azt teszem be!
Frissítettem biost az alaplapon, próbáltam úgy, h. lehúztam minden más egyebet, hátha biosig bejutok, semmi.
Deszka reset is volt, kiszedtem a RAM-okat, egyesével próbáltam, semmi.
Táp pci-e csatikat külön teszteltem, kipróbáltam molex átalakítással, egyszóval szerintem már mindent megtettem, amit lehetett!
Ilyen faramuci helyzettel még sohasem találkoztam, h. egy 10 perces VGA csere még 7-8 óra kínlódás után sem oldódjon meg!
Valakinek van esetleg v.mi jó ötlete, mit tehetnék még?Köszönöm előre is!
-
LiPi006
tag
üdv
Olyan problémám van hogy Z68 extreme4 gen3 lapom van hangot nagyon nehezen tudtam belőni ,de sikerült !Mai napon viszont kikapcsolt egyszer csak a gép filmezés közben...
majd újara indításnál esélyem nem volt 3-4 sec úja indult majd meg állt!
4x2gb ram volt bennt abból 2x2gb bucsú intettem és megy is.... de itt jönn vissza az hogy most akár mit csinálok audi része teljesen be halt bios ba be van kapcsolva,driver újra rakva,driveren belül összes lehetőség ki merítve,kábelek minden tökéletes jó!kb 1hete használom a lapot létezhet az hogy valami gyári hibás és ez miatt döglődik?
-
kovimre
tag
Sziasztok! Van egy Z68 Pro3 lapom. A problémám, hogy ha Bios-ban engedélyezem a PIC power ont (Tv tuner gépbekapcsolás miatt), akkor az USB-n csatlakoztatott billentyűzetem is áram alatt marad kikapcsolt gépnél. Ez azért gáz, mert LED-es háttérvilágítás van minden betűnél, így elég nagy a fénye a sötét szobámban, meg egyébként is minek világítson nonstop. Ha tiltom a PCI powert, akkor a billentyűzet is sötét marad. De miért ad áramot az USBre?
-
zolika010
tag
Köszi szépen a válaszokat
-
zolika010
tag
Sziasztok!
Egy Asrock Z68 Extreme3 Gen3 típusú alaplap vásárlását tervezem a közel jövőben.
Meg tudnátok osztani a tapasztalatotokat ezzel a lappal? Mennyire bírja a tuningot (i5-2500k)?
Előre is köszi. -
windlord
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Asrock Z68 Pro3 Gen3 lapot.
1156 -ról térnék így át a Sandy vonalra.
2400-2500 -as i5 -öt tervezek tenni a lapba.Kérdésem a következő lenne.:
Ha később "K" -s procit vennék és tuningolnék, akkor a lap hogyan viselné?
Tuningosnak nevezhető a lap?
Van a lapnak bármilyen negatívuma, melyet tudnom kellene a vásárlása előtt?Előre is köszönöm!
Üdv., -
vzs1
csendes tag
Helló!
Pro3 Gen3 alaplapom van.
Lenne valakinek ötlete arra, hogy ne pörgesse fel a gyári prochütést (i3 2120) minden indításkor?
50C/level1-re van állítva.
Vagy ez általános jelenség? -
V.Dave
senior tag
válasz
janos666 #3502 üzenetére
Nálam pedig a jó kis G.skill sniper memóm 2x4GB 1600mhz 9-9-9-24 1.25V helyett auto beállításon 9-9-9-28 1.28V-on megy.
Igazából még egyszer sem mertem belepiszkálni mert volt hogy ramot akartam tuningolni még régebben és kékhalálozott a gép és nagyon megijedtem mert alig akart elindulni. -
janos666
nagyúr
Érdekes. Ma elcseréltem a 2x4Gb Kingston HyperX RAM-jaimat (papír szerint 1600 cl9 1.65V) Corsair Vengeance-ekre (papír: 1600 cl9 1.50V), és mindkettő tökéletesen ugyan azt tudja az alaplapomban. A HyperX-hez 1.5V mellett belőtt, Autó-tól szűkebb detailed timeng jó a Vengeance-nek is, tovább szűkíteni viszont nem lehet 1.65V-on sem, és ugyan így a freki: ahogy a HyperX, úgy a Vengeance sem megy nálam 18xxMhz-et CL10-ben és kézileg Auto-tól lazább detailed timing settings-el 1.65V-on sem.
Olyan, mint ha:
1: valójában nem is adna több feszt a RAM-nak a deszka, mikor kérem, vagy legalább is az említett RAM-ok közül egyiket sem érdekli egy picit sem, hogy 1.5 vagy 1.65V-ot kap.
2: ez az alaplap+CPU kombó nem tud 1600Mhz fölé menni a RAM-al értelmes keretek közt (CL11-et eleve kár lenne próbálgatni).Lap: Extreme 3 Gen 3, firmware 2.3 (1.x-el is ilyen volt a Kingston RAM-okkal...)
Ja... nem lételemem a RAM tuning. Igazából azért cseréltem 1:1, mert valakinek nem fért be a magas hűtőborda miatt a CPU hűtője mellé a Corsair RAM, én pedig egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ez mennyit megy nálam. És ez így fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged