- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
its_grandpa #18508 üzenetére
Bármit, én mindenre nyitott vagyok.
-
válasz
its_grandpa #18504 üzenetére
Nanana.
Én még írtam C64-re assembly-ban programot és úgy egyébként elég jó vagyok problémamegoldásban, olvass vissza pár évet.
Konkrétan ezt a kész Androidos megoldást nem láttam, pedig 5 éve Arduinozok, és átolvastam már az egész netet kétszer. Még akkor sem futottam bele, amikor oszcilloszkópot építettem magamnak, pedig akkor igen jól jött volna. -
válasz
#70211840 #18499 üzenetére
Pedig ennek kellene csinálni emelést. Vagy nem terhelted meg eléggé a kimenetet és nem kapcsolt be a boost konverter, vagy még aktív a túlmerülés védelem a kimeneten, mivel ugye nem volt rá kötve semmi, ez pedig akkor kapcsol ki, ha töltést kap kívülről. De mivel az akksi fullra van töltve, nem indul be a töltési ciklus. Szóval próbáld meríteni és tölteni és egyszercsak jó lesz.
-
válasz
#70211840 #18484 üzenetére
Erről annyi látszik, hogy magán a chip-en keresztül táplálja vissza a 3.3V lábra a 3V-ot. Mivel a chipet ennek megfelelően tervezték, gondolom ez a rendeltetésszerű működés, annyi hátulütője lehet, hogy a LED miatt gyorsabban merül le a gombelem, mint kellene, így ha ez egyébként számít, érdemes leműteni a power LED-et. Bár abból kiindulva, hogy halványan világít, egészen pici áramok folyhatnak arrafelé.
Tedd már meg, hogy megméred, hogy ha nincs elem rákötve, és kap tápot a lap, a VBat vonalon mérhető-e bármilyen feszültség? Arra tippelek (illetve abban reménykedem), hogy nem. -
válasz
#70211840 #18485 üzenetére
amikor a microUSB csatlakozva van, akkor onnét működik és tölti az akkut is, majd amikor leválasztom, akkor az akkuról megy tovább a kontroller?
Az attól függ, hogy ez az áramkör alkalmas-e arra, hogy töltés közben a kimenetet is ellássa. Sajnos ezeknek az áramköröknek a többsége töltés közben leválasztja a kimenetet, de van olyan is, ami képes az általad leírt módon (a.k.a. szünetmentes tápegység) működni. Ki kell próbálni.
-
válasz
its_grandpa #18477 üzenetére
Ez rohadt jó, miért nem tudtam eddig, hogy ilyen létezik?
-
válasz
#70211840 #18470 üzenetére
Köss egy schottky diódát nyitó irányban sorba az elemmel, akkor biztosan nem merül, ha tápot kap a lap (bár ehhez látni kellene a kapcsolási rajzot). Ez igazából nem is a merülés ellen véd, hanem az elemet védi a töltéstől, ugyanis ha párhuzamosan kötöd a táppal védelem nélkül, elpukkanhat.
-
válasz
its_grandpa #18441 üzenetére
Az infra nem megy át a falon.
-
válasz
tibi-d #18437 üzenetére
Ennél sokkal egyszerűbb módszer, hogy az adott gombhoz tartozó számot rögtön beteszed egy integerbe, majd a következő gombnyomáskor szorzod tízzel és hozzáadod az éppen megnyomott értéket. Úgy is mondhatnám, hogy
int szam = 0
while(megnyomott_gomb != # ){
szam = szam*10 +megnyomott_gomb
}
(pszeudó-kód) -
-
válasz
Wolfram #18424 üzenetére
A wifi protokoll nem alkalmas távirányítónak.
- Vagy csinálsz egy weboldalt, amit wifin keresztül megnyitsz mondjuk egy mobiltelefonnal, és akkor arra annyi gombot teszel, amennyit csak szeretnél.
- Vagy az ESP32-n van Bluetooth is, ahhoz bármilyen Bluetooth távirányítót vagy billentyűzetet párosíthatsz.
- Vagy egy másik esp-vel esp-now kapcsolaton l kapcsolódj, annak a GPIO-inak a felhasználásával építs egy saját távirányítót.
- Vagy vegyél egy RF modult, azt kösd rá egy tetszőleges Arduino lapra, és lásd az eggyel korábbitValójában rengeteg féle távirányítót lehet és szoktunk is használni, csak pont olyan nincs, amit te keresel.
Az RF frekvenciája fix? Egy tetszőleges (pl.: [link] ) RF távirányító jelét el lehet kapni és dekódolni
Nem, sokféle frekvencia és mégtöbb protokoll létezik.
-
válasz
ekkold #18376 üzenetére
Az engedélyező láb használható akár akksi mélykisütés védelemhez, pl. ha mondjuk az MCU-val vezérled, és az méri az akksi feszültségét.
A pdf-ben azt olvastam, hogy arra a lábra a Vin feszültséget kell adni, hogy bekapcsoljon, de ha MCU-val húzom magasra, az max 3,3V lesz. Nem gond?
És ha az engedélyező láb az MCU-ra van kötve, a bekapcsolás ilyenkor hogy történik? Egy kapcsolóval tápra húzom?
-
válasz
ekkold #18372 üzenetére
Ez a MIC5501 pontosan hogy működik, hogy kell bekötni? Kell hozzá valami kiegészítő alkatrész, vagy önmagában ellátja a feladatot?
A 3,3V verzió azt jelenti, hogy ha rákötök egy Li-ion cellát, 4,2V-tól 3,3V-ig leadja a 3,3V-ot, ha a cella 3,3V alá merül, akkor a kimeneti feszültség is megy vele? -
válasz
t72killer #18330 üzenetére
és [link]: ilyen nagy méretű LCD kijelzőm nincs, de a 2x16-os verzió nekem transzflektívnek tűnik. Azért nem válaszoltam, mert meg akartam nézni napsütésben, de két napja nem sütött a nap
Erős zseblámpával megvilágítva próbáltam megnézni, és nem tűnik el a kép, meg ezeken van kontrasztállítás szoftverből.
Oled-ben én nem bíznék, már csak a tartóssága okán sem.
Valamilyen e-paper megoldás esetleg? -
válasz
ViZion #18339 üzenetére
Én már írtam neki az ESP-s hanglejátszást, mondjuk hónapokkal ezelőtt és ESP32-t javasoltam, mert azon van dedikált sztereo i²s kimenet, de ha a 8266 is tudja, akkor csak még jobb.
Mondjuk ha egy UNO-val is lehet wav-ot lejátszani, akkor logikus. Alacsony bitrátájú, mono mp3-ból szerintem simán befér néhány a 4MB flash-be.
-
válasz
#70211840 #18319 üzenetére
Ha a chip-en Esp wroom van, akkor nyugodtan állítsd be annak, aminek vetted (pl ESP32 NodeMCU).Akár Generic ESP32-t is beállíthatsz, legfeljebb a lábak elnevezésével lehet némi zavar, de belül az összes ugyanaz.
Igen, ha van rajta usb csatlakozó, az alapvetően pont a feltöltés miatt van rajta. Feltöltésnél előfordulhat, hogy nem tudja magát automatikusan resetelni (nem mindegyik tudja), akkor valamelyik gomb (talán a boot?) nyomvatartása mellett kell majd gépre dugni a feltöltés előtt.
-
válasz
t72killer #18303 üzenetére
Mi a baj ezzel, amit linkeltél? Elég jó árban van, és nem kell hozzá külön μC, mert rajta van egy esp8266. Ami különben elég jó választás lenne, mert nem kell neki külön 5V táp, mivel 3,3V-ról megy, viszont a bemenetei 5V toleránsak.
az 5V/0V digi jel nem túl erős-e a mikrofonbemenetnek
Miféle mikrofonbemenetről van szó? Aktív, mint a PC mikrofonbemenete, vagy passzív, mint a telefon headsetje?
Nem a saját mikrofonjába akarsz kívülről belecsipogni?Vételi oldalon egy opamp-ból kialakított sávszűrő kell, például a fent említett 1200-2200Hz sávra, és megpróbálhatod szoftverből számolni a frekvenciát megszakítással. Valami GCR kódot használnék hozzá.
-
válasz
Wolfram #18301 üzenetére
Hát egyik helyen azt írják, hogy eredeti nano-ból csak 1 verzió van, a v1-v4 a klónok (jelen esetben a DFRduino Nano V4.0) verzióit jelöli, az usb chip-ben, vagy más kiegészítő alkatrészben lehet eltérés. Másik helyen meg azt találtam, hogy az eredeti nano-ból is a második verzió fut, az elsőn az analóg lábak fordított sorrendben vannak. Én csak a második verzióval találkoztam eddig.
Ha a μC és a lábkiosztás nem tér el, szerintem nem kell vele foglalkozni. -
válasz
t72killer #18289 üzenetére
nano tápfeszigénye ideális helyzetben 6-20V
Egy fenét, a μC alapból 5V-ot kér. 6,5V-12V a Vin felőli betáp, ami egy regulátoron keresztül látja el 5V-tal. 20V-ot csak jó minőségű regulátorral fog elviselni, a tapasztalat azt mutatja, hogy a kínai Arduino lapok 9V fölött szeretnek elfüstölni...
Mikor elkezdtem Arduinoval foglalkozni, kísérleteztem ezzel-azzal, például hogy meddig lehet lemenni a tápfeszültséggel, és azt derítettem ki, hogy az Atmega328p egészen stabilan elmegy akár 3V-ról is. Ez azt jelenti, hogy két ceruzaelemről vagy 1db li-po celláról közvetlenül is el tudod látni, de a GPS modul miatt mindenképp kelleni fog egy boost vagy egy boost-buck konverter, ebből viszont már lehet olyat is találni, ami 1db ceruza akkumulátorról képes 5V-ot produkálni, mondjuk csak kis árammal terhelhető (asszem 100mA).
-
válasz
t72killer #18283 üzenetére
Ha én csinálnám, a mikrofon (bemenet) részébe két jól megkülönböztethető frekvenciára, ami nem egymás harmonikusa, építenék egy-egy aktív analóg sávszűrőt, és ennek a két szűrőnek a jelét figyelném egy-egy analóg bemeneten. Erre már ki lehet találni olyan protokollt, megfelelő hibajavítással és redundanciával, ami akár még beszéd közben is képes működni.
-
válasz
t72killer #18274 üzenetére
párhuzamosan tuti nem megy a dolog megbízhatóan - tekintve mekkora zaj megy ezekben.
Fogd meg a söröm!
Persze én sem párhuzamosan gondoltam, hanem nyilván egymás után, vagyis a walkie talkie eredeti funkcióját is megőrizve, vagy beszéd, vagy adatküldés.
Ki kéne mérni, hogy maximum mekkora frekvenciát tudnak ezek megbízhatóan átvinni, tehát mondjuk max. 8kHz, mint egy átlag (régebbi) telefon, vagy 20kHz-ig is képes, akkor valami olyasmit kellene, mint a Samsung Smart Switch, ami audio kapcsolattal keresi a másik telefont a kapcsolódás céljából. -
válasz
Wolfram #18248 üzenetére
Mi többszöröződik??
AliExpressről már jó ideje áfával küldenek mindent, standard AliExpress shippinggel kell rendelni és semmi meglepetés nem fog érni, legfeljebb sokat kell rá várni.
Én ha itthonról veszek bármit, a hestore-ból szoktam vásárolni, magyar szinten korrekt árakkal dolgoznak. -
Amit szeretnél az egyrészt már eléggé scifibe hajlik, másrészt GDPR illetve személyiségi jogokat sért(het).
Szoba szinten automatikusan működő és olcsó jeladó/vevő szerintem infravörös alapokon lehetne megvalósítható, esetleg Bluetooth LE, mert az zsebből is működik, míg az IR optikai rálátást igényel. De legjobb, ha router szinten próbáljátok megoldani, ahogy fentebb javasolták.Illetve még egy eszembe jutott, ha minden laptop wifivel kapcsolódik, egy esp (wemos) figyelhetné a közelben lévő laptopok/eszközök Mac címét.
-
Szia!
Én talán értem, hogy mire gondolsz, de az ebben a formában nem foglalási rendszer, hanem foglaltsági.
Amire te gondolsz, az az rfid olvasó+rfid kártya, vagy valamilyen chipkártya, esetleg vonalkódos kártya. Ember jön, leül az asztalhoz, lehúzza a kártyát, ez megjelenik egy központi adatbázisban, amikor elmegy, újra lehúzza, vagy kihúzza. Meg lehet csinálni, de tök felesleges pénzkidobás lenne szerintem. Ráadásul ebben a rendszerben nem lehetne előre foglalni. Nem is tudom milyen use-case esetében lenne ez jó megoldás. -
válasz
#70211840 #18211 üzenetére
De, szerintem jól gondolod. Az IO pinek közvetlenül a chipre vannak vezetve, ami 3,3V-ot kap, valószínűleg visszafelé nem fog 5V menni egyiken se.
A touch részét viszont majd faragni kell, mert a library az UNO analóg bemenetére van megírva, ami 10bites, 0-5V közt 0-1023 értéket ad vissza, ebből ugye csak a 0-3,3V közti értékeket használja ki, ami 0-675 közti értékeket jelent, az ESP-n viszont 12bites az analóg bemenet, ami azt jelenti, hogy a 3,3V jelszint 4095 értéket fog jelenteni. 6tal osztani kell majd mindent.
-
válasz
#70211840 #18205 üzenetére
Lábkiosztásban csak akkor, ha a D0-D13 A0-A5 lábakat értelmezni tudja / lefordítja automatikusan IO26, IO25 stb lábakra, ellenkező esetben át kell írnod a library-ben a lábak nevét.
Jelszintben van rá esély, hogy az alapvetően 5V jelszintre felkészített shield működni fog 3,3V jelszintről is konverzió nélkül is, de lehet vele probléma, ez csak teszteléssel derül ki.
Viszont arra vigyázni kell, hogy ha az ESPduino-32 5V pinjén megjelenik az 5V, akkor azt megkapja a shield, és azon keresztül esetleg megjelenhet valamelyik I/O pinen is, amit az ESP32 nem szeret. Ezt adott esetben füstjelekkel adhatja tudomásodra. -
válasz
fpeter84 #18184 üzenetére
Isten tudja, ez biztosan valami hardveres bibi lesz... Azt írtad, hogy lehúztad róla a külső hardvert a feltöltés idejére, ugye?
Próbáld már meg, hogy a fordítás közben (vége felé) kézzel reseteled a mega boardot (a rajta lévő reset gombbal), lehetőleg próbáld meg kiszámítani, hogy a reset és a feltöltés kezdete közt ne teljen el 1mp-nél hosszabb idő (asszem ennyit tartózkodik a bootloader download módban, mielőtt elkezdi futtatni a rajta lévő kódot). Esetleg reset helyett húzd ki és dugd vissza jó ritmusérzékkel (
).
Ha így sem megy, akkor próbáld meg ISP-n keresztül felprogramozni, ha az nincs, egy UNO segítségével.
Olyan nincs, hogy nem sikerül
-
válasz
Janos250 #18178 üzenetére
De nem, nem csak ez okozza! Mert ha teljesen más projektet kezdek (más sketch, más lappal, akár olyan, amit akkor nyitok meg először), akkor is gyorsabban fordít, ha a program meg volt előtte nyitva és már fordítottam vele valamit előzőleg.
Sőt, ha változtatok valamit az egyik library-n, érzékeli, és ki is írja, hogy változás miatt újra kell mindent fordítani, de akkor sem annyival lassabb, mint amikor először fordítok vele.
-
válasz
#70211840 #18171 üzenetére
egy belső felhúzó ellenállást HIGH értékre állítja az adott PIN-t. Én a nyomógombbal egy külső ellenálláson GND-re zárom
Nincs szükség ellenállásra, a belső felhúzó ellenállás önmagában is elég magas.
az analóg bemenetet használva nem lehet olyat csinálni, hogy a különböző gombok más-más ellenállás értékkel zárnak és a kapott feszültség értéket kiolvasva meg tudom mondani melyik volt az? Esetleg több gomb lenyomását is?
Minden további nélkül, de mivel - ha szeretnéd úgy megépíteni, hogy több gomb egyszerre lenyomását is ki tudd olvasni belőle - az ellenállásokat (illetve analóg bemenet esetén az egyes gombokhoz tartozó feszültség értékeket) a 2 hatványai szerint kell választani, 8-9 gombnál többet nem nagyon tudsz így bekötni. Példa kapcsolás ellenállás létrával (érdemes az azonos értékű ellenállásokból álló kapcsolást megépíteni, könnyebb összeválogatni az értékeket, illetve lehet készen is kapni ellenállás létrát).
A kis kondira gondolsz
Nem, én szoftveres debouncingra gondoltam, van egyszerűbb és elegánsabb megoldás, persze meg lehet oldani kondival is, de felesleges hely és alkatrész pazarlás, mert szoftverből teljesen jól meg lehet oldani. Ha mégis hardveresen szeretnéd megoldani, akkor a felhúzó ellenállás értékéből kell számolni a kívánt időállandójú (40-100ms közt szokás kapcsolótól és felhasználástól függően) RC tagot és ahhoz választani a kondit.
-
-
válasz
#70211840 #18159 üzenetére
A kód méretével nem érdemes foglalkozni addig, amíg belefér a céleszközbe.
A méretkülönbség eredhet a kód különböző optimalizációjából is. És nem biztos, hogy a kisebb méretű program a jobb. Gondolom azzal tisztában vagy, hogy a gyorsaságra optimalizált kód néha nagyobb méretű programot eredményez. -
válasz
tordaitibi #18146 üzenetére
Az AVR (Nano) 5V, az STM 3,3V maximum jelszintet tolerál.
10bites felbontás: 0-5V között 1024 különböző értéket tud felvenni. Ha két tized pontossággal szeretnéd mérni a feszültséget, akkor az első cella esetében (ennek a feszültségét nem kell osztani, mert 5V alatt van) ez nem okoz gondot, 0,005V változást tudsz mérni. Még a második cellánál is 0,01V, de afölött már csökken, ráadásul nem is pont 0,005V egy lépés, hanem 5/1024=~0,0048V. A hetedik cellát ugye 7-el osztva egy osztás 0,034V eltérést jelent, ami azért már elég durva mérési pontosságot ad, ráadásul azért ezek a ADC-k annyira nem pontosak, a környezeti zaj is befolyásolja a mérést, tehát nem elképzelhetetlen hogy ±2-±3 érték eltérést fogsz kapni méréskor.
Más kérdés, hogy elméletileg a kvantációs zaj kihasználásával +2 bites pontosságot lehet nyerni megfelelő algoritmus (oversampling ) segítségével, nem is túl bonyolult, és mivel ebben az esetben lassan változó értéket kell mérni, ezt simán ki is lehet használni.De ez már mélyvíz, csak úgy itt hagyom, hátha valaki hasznát veszi.
Egy 12bites ADC esetében 5V 4096 értéket tud mérni, az 0,0012207031V pontosságot jelent.
-
válasz
sirály12 #18139 üzenetére
Azért mondom, hogy kalibrálni kell. Gondolom a hiszterézist nem a használat során fogod beállítani egy ilyen eszköznél, hanem előre meghatározod, még az építés előtt.
Bár az is igaz, hogy a feszültségosztók miatt, minél nagyobb az osztás, az érzékenység annál jobban csökkenni fog. 🤔szerk.: ahogy most kiszámoltam, az AVR 10bites ADC-nél a legnagyobb osztás esetén is 0,005V felbontás, ami kétszeresen is túlteljesíti a 10mV pontosságot.
-
válasz
sirály12 #18137 üzenetére
Ehhez a feladathoz semmilyen pontosság nem kell. 3 értéket kell megállapítani: feltöltött állapot (4,2V), alatta, meg fölötte (túltöltöttség). Ehhez egy 2bites ADC vagy két analóg komparátor is elég lenne, csak megfelelően kalibrálni kell használat előtt.
Mellesleg az AVR-ek 10 bites ADC-je eléggé pontos és jól használható. -
-
válasz
tordaitibi #18134 üzenetére
Szia, isten hozott a sötét oldalon!
Neked egy olyan uC-re lenne szükséged, aminek van legalább 7 analóg bemenete, vagy egy bármilyen uC-re, amihez tudsz i²c-n keresztül 7(8) darab ADC-t kötni.
Ezt gyakorlatilag az összes Arduino kompatibilis lap tudjaÉn egy Arduino Nano-t választanék, mert rubusztus, van rajta 8db analóg bemenet, és a processzor kompatibilis az UNO-val, ami azért előny neked, mert annak a legnagyobb a támogatottsága, az is lehet, hogy már valaki régen megírta a programot, amire szükséged van. Ezért azt javaslom, hogy a Google segítségével keress rá, hátha találsz készen ilyen projektet a neten!
Kijelzőből igazából bármit, ami megfelel a célnak, és tetszik. A legjobb egy i²c vagy SPI csatolós, de ha marad szabad kimeneted, egy ilyen egyszerű 2x16 karakteres, párhuzamos csatolós panelt is lehet használni (ebből létezik i²c, csak azt most nem találtam).
Ha kicsi ez a méret, akkor van 4x20, szintén karakteres, vagy 320x200 grafikus, az már nyilván drágább, és komplikáltabb is programozni.
Szerintem neked a 4x20 tökéletesen megfelelő lenne, csak SPI csatolós kellene belőle, mert az i²c pont két analóg lábat lefoglal. -
válasz
ViZion #18087 üzenetére
Ha hosszú a vezeték, ami a pin-re van kötve, a belső felhúzó ellenállás kevés lehet, mert egy hosszú vezeték több zajt tud összeszedni, főleg ha nem árnyékolt. Ráadásul nem is 10kΩ szokott lenni a belső, hanem lehet 20-30kΩ is.
A táp rákötése se tud önmagában megbízhatóan működni, mert ahhoz meg külső lehúzó ellenállás kell, hogy ne lebegjen, amíg nem kap jelet.
De továbbra is az a gyanúm, hogy valahonnan túlfeszt kapott az a pin, és ez a relével függhet össze. -
válasz
ViZion #18082 üzenetére
Mennyire régi, mert 1997-2010 között csak nokiáim voltak és mindnek 4,5V vagy 5V volt a töltője.
GPIO-ra nem szokás áramkorlátozó ellenállás nélkül ráengedni a tápfeszültséget. Volt a relével párhuzamosan kötve védődióda? Ha nem, akkor működés közben 10V-os tüskéket kaphatott onnan a bemenet (feltéve, hogy közös tápra volt kötve a wemos-szal).
-
-
-
válasz
#70211840 #18070 üzenetére
Szia!
Ha jól olvasom a kettő elvileg kompatibilis hardver szinten. Viszont ezen az oldalon ezt írják:
"Az ST letöltő szoftver nem használható, de a hivatalos letöltő szoftver nagyon kényelmes"
Nem lehet, hogy másik letöltő szoftverrel életre kelne? 🤔Bluepill témában egyébként ekkold kolléga a szakértő. Ismerkedj meg az Arduino IDE-vel, gyors guglizással ezt találtam róla.
-
válasz
tibi-d #18062 üzenetére
Áh, köszi, hogy megírtad, soha az életben nem jöttem volna rá, hogy ez lehet a gond
Egyszer jártam pedig hasonló cipőben: egy ősrégi laptop IDE HDD-jére kellett adatot másolni, egy USB-s külső adapterrel. Az istennek sem sikerült, állandóan írási hibával elszállt a folyamat, mire rájöttem, hogy túl gyors neki az usb 2.0 sebessége. Volt otthon egy szintén ősrégi 1.1-es usb hub, arra dugtam az adaptert, na az annyira lelassította az adatátvitelt, amit már a hdd is tudott követni
-
válasz
daninet #18051 üzenetére
Az enyém ragaszkodott hozzá, hogy minden ledcsík külön tápon legyen és a villanykapcsoló a tápot kapcsolja, nem a szalagot. Nálad ha gond van, egyszerre fog kimenni mindenütt a világítás.
A routerem mostanában sokat vacakol, lehet nálam is táp gond van? 🤔 Kösz a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged