Hirdetés
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple asztali gépek
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Amikor készült, éppen hiánycikk volt a BluePill, nekem meg volt egy jópár eredeti STM32F101 procim, ami elvileg gyengébb mint az STM32F103 - de a gyakorlatban kiderült, hogy valójában ugyanaz a proci csak más típusjellel adták el (néha csinál ilyet gyártó). Ezek a procik egy annyira szerencsés szériából voltak, hogy még "húzatók is". 3,3V-ról, még 128MHz-en is vígan működött mindegyik amelyiket próbáltam. Ráadásul Elvileg 64K flash van bennük (ezt "mondja magáról" a proci), de szoftverből 128k-ig tartó területre is tudtam írni, és vissza is olvashatók az adatok. Így aztán terveztem hozzá nyákot, amit kínában legyárttattunk, aztán megtanultam beforrasztani (mikroszkóp latt) a procikat. Anyagilag persze nem igazán éri meg a ráfordított munkaidő miatt, de hobbi projektnek nagyon jó volt, mert szépen működnek, és tanultam is belőle.
Amúgy kíváncsiságból kínából rendelt BluePill-eket is próbáltam kicsit húzni, nagyjából 104MHz-en még mentek, felette fagyás.... (a névleges órajel 72MHz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amazon Fire TV stick/box
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple Watch
- Vírusirtó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold