- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kemcso #22784 üzenetére
vmi exception-kezelés létezik?
Létezik, de azt nem tudom, hogy hardveres i2c esetében is lehet-e az exceptiont kezelni.
Ha opto-s relé modul, akkor valószínűleg a diódát se spórolták le róla.
Típust nem tudok mondani, egy 10μF/16V elektrolit kondi szerintem megteszi (a dióda 1N581x), de lehet tényleg csak az i2c lesz ott a gond. Az i2c vonalon mekkora felhúzó ellenállást használsz/van a szenzor modulon? 4,7kΩ a szabvány, esetleg lehetne próbálkozni kicsit alacsonyabb értékkel.
-
válasz
ViZion #22772 üzenetére
A max fényerőt is lehet korlátozni
Jó ötlet
Közben utánakerestem, arra az smd ledre max 0.3W disszipációt ír, úgyhogy valóban le kell korlátozni. 🤔
készítek egy "bemenetet", ahonnan leágazok
Én így tennék, de csak micro usb aljzatom van és már alig van itthon ilyen kábelGyereknek akarok összerakni belőle egy displayt, amire streamelés közben tud rajzolni, kiírni dolgokat, ritkán vagy leginkább soha nem lenne tiszta fehér háttér küldve rá, inkább színes rajzok, szmájlik, meg betűk.
YouTube-on néztem, van aki lipo akksiról hajtja hogy hordozható legyen. Akkor annyira talán mégse vesz fel nagy teljesítményt. 🤔
-
Sziasztok!
Kíváncsi voltam és rendeltem ESP C3 super mini board-ot játszani.
WS2812 LED sort (50+ darab) szeretnék rákötni, és a tápot szeretném a board usb csatlakozójáról megoldani, mert kapóra jön, hogy usb-c aljzat van rajta, mivel usb-c kábelen szeretném majd táplálni a későbbiekben.
Ugye én a +5V pinre kötném a LED sort, ami az usb +5V lábával egy schottky diódán keresztül van összekötve. Tekintve, hogy teljes terhelés mellett 3A-t is felvehet a LED sor (legalábbis így számoltam és az usb táp is ennyit bír) , ha jól számolom kb. 0.6W-ot kéne a pici smd diódának disszipálnia.
Szerintetek mennyire működőképes az ötlet, bírni fogja? Csinált már ilyet valaki? -
-
válasz
ViZion #22749 üzenetére
Talán ezért sem halt még ki a bakelit.
Édes istenem...
Ebbe nem megyek bele, nagyon messzire visz.Annyi, h a hullámok egymást módosítják, 2 hullámból lesz egy harmadik.
Ez tény, csak ebből a szempontból teljesen mindegy a hullámforma, nézz utána a belső fül felépítésének. A fül nem hullámformát néz, nem frekvenciát mér, hanem folyadéknyomást, egy véges felbontasú senzor-array segítségével.
Egyfajta spektrum-analizátor, ami fizikailag képtelen 20kHz fölötti tartományt érzékelni, innentől minden más csak spirituális belemagyarázás.
-
válasz
ViZion #22744 üzenetére
Nem tudom milyen képet próbáltál linkelni, nem látszik.
Az is fontos, h ez mennyire módosítja a többi frekit
Ha arra gondolsz, hogy a felhangok a hangmagasság-érzékelést befolyásolják, akkor igen, nagyon is, emiatt sem divat már a függöny mögött próbajáték a zenekaroknál. De a 20kHz fölötti hangok már itt sem játszanak szerepet.egy bútorozott nappali vs mozi máshogy szól.
Tudom, teremakusztikából írtam az egyik szakdolgozatomat. -
válasz
JulianSinulf #22745 üzenetére
A test az infra közeli hangokat érzékeli, az ultrát nem. Legfeljebb melegíteni lehet vele.
-
válasz
JulianSinulf #22739 üzenetére
De most néztem, hogy van amelyik 4 és 51000 Hz között tolja.
Az már a vakulj paraszt kategória.
Az ember fiziológiailag képtelen 20kHz fölött hallani. Egy újszülött hall 20kHz-ig, kamaszkorra ez max 18kHz és ha jól tévedek, kb.10 évente csökken 1kHz-et. Bár a legutóbbi vizsgálaton még 45 évesen hallottam a 18kHz-et, de gyerekkoromban emlékszem, hogy én vígan hallottam a crt tévé sorkimenő frekvenciáját (15kHz), onnan tudtam, hogy a másik szobában be van kapcsolva a tévé, míg az öregek azt se tudták, miről beszélek.A 22kHz a drágább füleseknél érthető, mert az azt jelenti, hogy pl. 20kHz-en egyenletesebb lesz a frekvenciaátvitele, mint annak, ami csak 20 vagy 18ig garantált.
-
válasz
JulianSinulf #22737 üzenetére
Őszintén, úgy emlékeztem, hogy valamelyik videóban említették ezt az adatot, aztán láttam, hogy a kolléga írta nemrég
de nekem is kb. ez volt az emlékeimben.
Még fiatalabb koromban volt ilyen ultrahangos macska+rágcsáló riasztónk, PIR mozgásérzékelős volt, nem hangra aktiválta magát. (Kellett a padlásra valami, mert ott buliztak mindig éjszaka a macskák 😼) Lehetett ultrahang tartományt választani, asszem 3 közül. Úgy emlékszem, hogy 22kHz környékén a nagyobb testű állatok (kutya-macska), 30kHz körül az egerek-patkányok ellen. Mintha az is rajta lett volna, hogy rovarok ellen 45kHz-cel véd, de ezt nem annyira hittem el.
Na annak a hangját akkor bizony én hallottam, sőt, nem csak azt, hanem azt is, hogy nem állandó frekvenciát adnak ki ezek az eszközök, mert azt könnyen megszokják az állatok, hanem modulálják, hogy változzon a hangmagasság és még fülsértőbb legyen.
Na ez az eszköz egy akkoriban elterjedt olcsó kínai hangchip kimenetét használta modulációra, én pedig ezt is hallottam. Így fordulhatott elő, hogy a macskák éjszaka aCsendes éj
dallamát hallgathatták a padláson - az ultrahang tartományban.Szerintem ez engem nagyon zavarna.
Igazából az embert nem zavarja, csak ha nagyon közelről hallgatja. Már az is elég, ha más irányba néz a hangszóró (piezo), mert az ultrahang nagyon irányított hang, nem nagyon terjed gömb alakban, mint a mély hangok (így működnek a zajvédő falak is az autópálya mellett).Én amúgy az Arduino HC-SR04 ultrahang szenzor pingjét is hallom.
-
válasz
DarkByte #22690 üzenetére
vi. = Vietnámi aloldal. Gondolom helyi raktárakat, helyi árszabást listáz.
Valamikor pár éve elkezdett terjedni itt a fórumon, mert ha vki így linkelte az oldalt, miután rákattintasz, a böngésződ a vietnámi oldalon lokalizálódik, onnantól kezdve ez van, amit írtál. Terjed, mint a vírus, de valójában ártalmatlan dolog, a fenti jelenséget leszámítva. Bosszantó, mert oda kell figyelni, mire kattintok, bár az amúgy sem árt.
Jó lenne, ha eltűnne végre ez a hülyeség, ha mindenki odafigyelne mit linkel... -
válasz
cog777 #22676 üzenetére
Nem biztos! Mivel ezek passzív IR szenzort tartalmaznak, amik az emberi test "hőjelére" aktiválódnak, nem mindegy az se, hogy hol, milyen környezetben, milyen körülmények között használod! Ha a háttérben erős napsugárzás van, vagy ha télen vastagon fel vagy öltözve, az elfedi a hőjelet, és a szenzor nem fog látni téged. Ez nem a szenzor hibája, hanem korlát.
-
válasz
cog777 #22634 üzenetére
Na most néztem már utána, mi ez a nano esp. Ez egy esp32 s3 chip, natív usb-vel, nincs rajta usb-ttl chip. Valami usb-otg beállítást kell módosítani, hogy működjön a serial port, de most nem jut eszembe mi az.
szerk: ez: [kép]
Esetleg válaszd ki a generic esp32-s3 lapot a nano helyett és próbáld úgy.
Amúgy a debug lehet, hogy csak a tx1-ről fog működni külső usb-ttl adapterrel, bár nem akarok hülyeséget mondani. -
válasz
its_grandpa #22624 üzenetére
felesleges ">=" feltételt
Addig gondolod csak feleslegesnek, amíg egyszer végtelen ciklusba nem futsz egy == miatt.
Jó, persze itt valóban felesleges, de ha nem integerrel dolgozik az ember, könnyen előfordulhat, hogy nem teljesül a feltétel, ezért nálam már évtizedes beidegződés, hogy így használom. Fordítás szempontjából meg mindegy. -
válasz
its_grandpa #22616 üzenetére
Köszi
De két kiegészítés hozzá, mert így igazából nem csinál semmit:
#define BUTTON_PIN 4
void setup()
{
RADIO_FREQ freqs []= {9500, 9700, 10190, 10700};
int freqNum = sizeof(freqs) / sizeof(freqs[0]); // csatornák száma kiszámolva
int currentFreq = 0;
// hangolás
radio.setBandFrequency(FIX_BAND, freqs[currentFreq]);
// gomb figyelés beállítása
pinMode(BUTTON_PIN, INPUT_PULLUP);
.
.
.
.
}
void loop()
{
byte buttonState = digitalRead(BUTTON_PIN);
if (buttonState == LOW) { // gomb megnyomva
currentFreq++;
if (currentFreq = freqNum) currentFreq=0;
radio.setBandFrequency(FIX_BAND, freqs[currentFreq]); // léptetés a következő csatornára
delay (1000); // enélkül csak egy sorsolás lesz a gombnyomás ;)
} // button state
.
.
.
.
.
} // loopA delay értéke végülis nem lényeges, így a gombot nyomva tartva másodpercenként léptet egy csatornát, és a pergésmentesítést is kiváltja, amit amúgy ha mást is csinál a program, nem így szoktunk megoldani, de itt megteszi.
-
válasz
Undoroid #22611 üzenetére
Mielőtt leprogramozná valaki amit szeretnél, megnéztem a library-t és van benne olyan, hogy
radio.seekUp();
radio.seekDown();
Vagyis automata keresés. Ezzel eggyel egyszerűbb lenne megoldani, amit szeretnél, kivéve, ha ragaszkodsz ahhoz a négy csatornához.Közben pár sor, amit beilleszthetsz a kódba, ebben nincs benne a gombnyomogató rész, amit biztos egyedül is meg tudsz írni.
// kód elejére
RADIO_FREQ freqs []= {9500, 9700, 10190, 10700};
int freqNum = 4; // csatornák száma az előző sorban
int currentFreq = 0;
// hangolás
radio.setBandFrequency(FIX_BAND, freqs[currentFreq]);
// léptetés
currentFreq++;
if (currentFreq >=freqNum) currentFreq=0; -
válasz
Postas99 #22609 üzenetére
Én még csak a linkelt gombokat használtam ilyen célból, de úgy tudom egy csupasz vezetékdarab is megteszi, tehát a fóliát elég csak rácelluxozni a vezetékre, erősítő gyanánt. Vagy amit írtam, egy darab nyáklap, az forrasztható. Mikor hallottam, hogy van ilyen lehetőség, kicsit játszogattam vele, de még projektben így nem használtam.
1-2mm vastag doboz elvileg nem jelent akadályt, de mivel ez egy analóg megoldás, tudod finomhangolni az érzékenységet. Egymás melletti gombok szerintem nem zavarják egymást.
Próbáld ki, egy jumper kábel is elég hozzá! -
-
válasz
JulianSinulf #22605 üzenetére
*Thingiverse
A készen letölthető terveket pedig a tinkercad-ben szoktam módosítani, például nagyobb kijelzőnek nagyobb lyukat "fúrni" meg hasonlók. A többi 3D tervező nekem túl bonyi.
-
válasz
JozsBiker #22562 üzenetére
Egy ilyen kimenetet nem szabad lebegve hagyni. Boot közben ugyan hi-z módban vannak a kimenetek, de bármilyen zavart össze tud szedni a levegőből is a vezetéken át.
De a SETUP 5. sorában lehúzatom LOW -ba, tehát túl sokat nem tud lebegni. De köszi az észrevételt.
Dehogynem, a bootloader legalább 1mp-el késlelteti a program indulását onnantól, hogy áram alá került az eszköz.
Még mindig nem látom, hogy mi okozhatta a túlzott áramfelvételt. Vagy egy forrasztási hiba, vagy a behelyezéskor esetleg rossz helyre került vezeték okozta rövidzárlatra gyanakszom. 🤔
Én se emlékszem, hogy statikus behatás miatt tönkrement volna egy AVR nálam. Gondolom áramtalanítás után cserélted a boardokat az áramkörben.
Mégis csak egy fordított behelyezésre gyanakszom, mert ugye ha kizárunk minden lehetséges magyarázatot, akkor marad a lehetetlen.
-
válasz
JozsBiker #22546 üzenetére
Lehet olyan hogy két NANO -nak eltérő ?
Nem tudom, egy fényképet szívesen megnéznék a két modulról. Illetve egy rajzot a teljes áramkörről.
Abból kiindulva, hogy a két modul máshogy viselkedik programozáskor, bármi is lehet.A tűsort is lehet fejjel lefelé beforrasztani, én már jártam úgy, igaz RasPi zero-val.
-
válasz
JozsBiker #22544 üzenetére
Hú b*szki
Triviális kérdés: nem dugtad fordítva a lapot az eredeti helyére? 😅 Nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek. 🤔
A lábkiosztás egyezik?
Nem ázott be a doboz, nem költözött bele vmi állat ami a mozgatás hatására zárlatot okozott?
A régi modult visszatetted és működik?
-
válasz
daninet #22526 üzenetére
Ha kellene lehúzó ellenállás akkor ébrenléti állapotban is kellene, nem?
Erre te is sejted a választ.
Az ilyen vezérlő kimenetekre eleve jobb külső fel- vagy lehúzó ellenállást tenni, mert boot közben bármi is történhet, nem jó, ha esélye van a lebegésre.
A 25. oldalt nézd meg (Strapping Pins)! Ahogy írtam, az esp-ken vannak dedikált pinek, amiknek funkciója van a boot során. A gpio2 is ilyen, válassz másik vezérlő pint. Lehet ha lehúzod azt a pint, be sem fog tudni bootolni. Ha ragaszkodsz ahhoz a pinhez, lehet meg kell fordítanod a logikát.
-
válasz
daninet #22508 üzenetére
Azt írja, nem ebben a sorrendben kell megadni a paramétereket! Hogy a példában miért így van, azt nem tudom, talán az idf automatikusan javítja.
A helyes sorrendet itt tudod megnézni: [link]typedef struct {
int gpio_num; /*!< the LEDC output gpio_num, if you want to use gpio16, gpio_num = 16 */
ledc_mode_t speed_mode; /*!< LEDC speed speed_mode, high-speed mode (only exists on esp32) or low-speed mode */
ledc_channel_t channel; /*!< LEDC channel (0 - LEDC_CHANNEL_MAX-1) */
ledc_intr_type_t intr_type; /*!< configure interrupt, Fade interrupt enable or Fade interrupt disable */
ledc_timer_t timer_sel; /*!< Select the timer source of channel (0 - LEDC_TIMER_MAX-1) */
uint32_t duty; /*!< LEDC channel duty, the range of duty setting is [0, (2**duty_resolution)] */
int hpoint; /*!< LEDC channel hpoint value, the range is [0, (2**duty_resolution)-1] */
struct {
unsigned int output_invert: 1;/*!< Enable (1) or disable (0) gpio output invert */
} flags; /*!< LEDC flags */
} ledc_channel_config_t;
/**
* @brief Configuration parameters of LEDC timer for ledc_timer_config function
*/
typedef struct {
ledc_mode_t speed_mode; /*!< LEDC speed speed_mode, high-speed mode (only exists on esp32) or low-speed mode */
ledc_timer_bit_t duty_resolution; /*!< LEDC channel duty resolution */
ledc_timer_t timer_num; /*!< The timer source of channel (0 - LEDC_TIMER_MAX-1) */
uint32_t freq_hz; /*!< LEDC timer frequency (Hz) */
ledc_clk_cfg_t clk_cfg; /*!< Configure LEDC source clock from ledc_clk_cfg_t.
Note that LEDC_USE_RC_FAST_CLK and LEDC_USE_XTAL_CLK are
non-timer-specific clock sources. You can not have one LEDC timer uses
RC_FAST_CLK as the clock source and have another LEDC timer uses XTAL_CLK
as its clock source. All chips except esp32 and esp32s2 do not have
timer-specific clock sources, which means clock source for all timers
must be the same one. */
bool deconfigure; /*!< Set this field to de-configure a LEDC timer which has been configured before
Note that it will not check whether the timer wants to be de-configured
is binded to any channel. Also, the timer has to be paused first before
it can be de-configured.
When this field is set, duty_resolution, freq_hz, clk_cfg fields are ignored. */
} ledc_timer_config_t; -
válasz
Arabiata #22486 üzenetére
Ha megy az angol, akkor lényegesen könnyebb lesz a dolgod, de van magyarul is oktató anyag:
https://megtestesules.info/hobbielektronika/arduino.htmlEz pedig itt két pdf, ami alap kapcsolásokat mutat be, amiket anélkül is tudsz használni, hogy különösebben érteni kellene a működésüket:
[link], [link]
Ezeket régebben mentettem le magamnak, már nem tudom honnan, de feltettem drive-ra.Ekkold kolléga, ha gondolod, betehetnéd ezeket meg a fenti linket az összefoglalóba, hátha másoknak is szüksége lesz rájuk.
Szerk.: bocs, most olvastam el újra az eredeti kérdést és a fenti link inkább a programozás részével foglalkozik, de a két pdf hasznos lehet.
-
válasz
JulianSinulf #22476 üzenetére
Minek ehhez RFID chip? Mindenen is van vonalkód.
-
a display.clearDisplay(); nem törli a képet, és utána újraírja
De, csak gondolom utána rögtön ráírsz újra, az a néhány μs pedig nem elég a pixelnek, hogy pihenjen. Tegyél a kiírások elé mondjuk 10ms késleltetést, és nézd meg, hogy halványodott-e a felirat. Ha igen, akkor nyertél. Az OLED-nek szerintem van akkora tehetetlensége, hogy nem fog vibrálni.
-
-
-
Mivel nálad csak egy szűk, alig 2V intervallumot kell csak átfogni, és a 256 szint az 5V-ra vonatkozik, a kimenet utólagos leosztásával (feszültségosztóval) a lépésköz is feleződik, szóval talán annyira nem tragikus a 8bit sem, de bit-bang alapon, vagy amit Ekkold kolléga javasolt, biztos ki lehet hozni többet is.
-
válasz
JulianSinulf #22404 üzenetére
De néha elgondolkodom, hogy a rengeteg alkatrész közül, mellyel egy feladat megoldható, miért pont azt az alkatrészt választják
Mert a mérnökök tudják, hogy pontosan mit kell nézni az adatlapon.
Meg aztán ott van azezt ezzel szokás megoldani
érv, ami mögött korábbi mérnök generációk sok évnyi trial and error tapasztalata van.
Illetve azezt lehet kapni
ultimate érv egy alkatrész mellett. -
Az az említett külső DAC is ennek a két módszernek az egyikét használja: vagy szűrt PWM, vagy ellenálláslétra segítségével állítja elő a kért értéket. Én az 1bites DAC (PWM + lowpass filter) mellett tenném le a voksomat, mert annak az értékét nagyon finoman tudod szabályozni, nem függ a pontossága az ellenállások gyártási szórásától, és nem szükséges hozzá még külső referencia feszültség sem, amennyiben a kimenetet egy analóg bemeneten keresztül tudod feedback-elni, az analóg bemeneten pedig szokott lenni belső referencia.
Mit vezérel ez az analóg feszültség egyébként?
-
válasz
Janos250 #22344 üzenetére
végén lévő nagyjából 10% hibás
Lehet hamisított, ami nagyobbnak mutatja magát, mint amekkora fizikai tárolóhely valójában benne van.
Ha pontosan tudod, hogy mekkora a használható rész, át lehet írni vmi programmal a firmware-ben az adatokat, és utána biztonsággal tudod használni. -
-
-
válasz
ekkold #22314 üzenetére
Az interrupt eleve akkor hívódik meg amikor változik a láb állapota. Megnézed, hogy eltelt-e bizonyos idő, és tényleg változott-e a láb állapota, és ha igen akkor növeled az értéket.
Ezt vagy 6 évvel ezelőtt írtam. Nem emlékszem pontosan, hogy miért került bele az állapot ellenőrzés, de volt oka, az biztos.Optokapu jelét fogadta a 0-s interrupt és úgy emlékszem a nagyon lassú mozgásnál előfordult, hogy fals interrupt keletkezett (hiszen az egészet emiatt csináltam, gyors mozgásnál nem volt prell probléma), ezzel tudtam kiszűrni.
Mi történik prellezéskor, és mikor fog csökkenni az érték?
Melyikre gondolsz? Csökkenni nem fog egyik se.Mi történik ha a prellezés éppen hamarabb befejeződik mint az interval? Akkor mi fogja a függvényt meghívni?
A függvény az első interruptra aktiválódik, vagyis a jelsorozat indulásakor, nem a prell lecsengése után. Vagyis bizonyos időn belül nem reagál a következő változásra, ami ez esetben 3ms-ra volt belőve (egy autó kerekének a forgását ellenőriztem ezzel).
Az elfordulást már a loopban értékeltem ki. Ez esetben irány érzékelés nem volt, mert csak 1 szenzor volt /kerék, csak az elfordulás mértékét (sebesség) kellett regisztrálni, az irányt tudtam, mert én forgattam a kereket.Egy saját PID vezérléshez kellett, csak akkor még nem tudtam, hogy ezt így hívják és van hozzá library, úgyhogy elég sokat kínlódtam akkor vele, hogy két olcsó kínai DC motorral tudjon egyenes vonalban gurulni az autó.
-
válasz
ekkold #22312 üzenetére
Így:
volatile long encoder0Pos=0;
volatile long previousMillis0 = 0;
volatile int currentPos = 0;
volatile int previousPos0 = 0;
volatile long currentMillis = 0;
attachInterrupt(0, doEncoder0, CHANGE );
void doEncoder0()
{
currentMillis = millis();
currentPos=digitalRead(encoder0Pin);
if (currentMillis - previousMillis0 >= interval) {
if (currentPos != previousPos0) {
previousPos0=currentPos;
previousMillis0 = currentMillis;
encoder0Pos++;
}
}
} -
válasz
tibi-d #22303 üzenetére
Az a ~0,7mA, ami azon át tud folyni, szerintem egész biztosan nem tud kárt tenni semmiben.
Most azon gondolkodtam el, hogy a védő diódán keresztül amúgy meg tudja táplálni magát a uC-t (kb. 4,3V jutna a Vcc lábra), ha nagyobb áram érkezne, egészen addig nem lenne attól sem baja, amíg a bemenetet védő dióda túl nem terhelődik, ezt viszont sajnos nem tudom, mekkora áram lehet. -
válasz
mindenes24 #22299 üzenetére
Kettővel később linkeltem őket az említés sorrendjében
-
válasz
mindenes24 #22289 üzenetére
Ezt tanulási célzattal nézted? (Nem néztem még bele a videóba, majd később). Arra egész biztosan vannak megfelelőbb anyagok, például ez itt. Illetve Ekkold és Janos250 kollégák weboldala.
-
válasz
mindenes24 #22282 üzenetére
Milyen napos micsoda?
-
válasz
razorbenke92 #22279 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest