- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hmm, de. Desktop-on még nem csináltam meg az átállítást és ott vi.aliexpress.com volt. Hiába írom át www.aliexpress.com-ra akkor is redirect-elt a vi.aliexpress.com-ra.
Amint váltottam currency-t HUF-ra jó lett. Utána ha visszaállítom megint EUR-ra, továbbra is jó és a Choice-os item-eket is be tudom tenni checkout-ba, immár Euróban.
Akkor itt valami érdekesen beragadt párunknál session-be, ismerősöm is halál ugyanezt tapasztalta.Már kezdtem azt hinni direkt csinálják, mert így az Ali vált valutát és azon van némi extra hasznuk, de ezek szerint egyszerűbb a megoldás.
Amúgy mi ez a vi.aliexpress.com? Mit rövidít a vi?
Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest