- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JAGER 10
tag
válasz
Teasüti #9232 üzenetére
Az adott motornál írt feszültséget sajnos én sem tudom értelmezni, úgyhogy ha tudja valaki, hogy mit is jelent pontosan, akkor kérem írja meg nekünk!
Épp azért szeretnék nagyobb teljesítményű motorokat alkalmazni, amit weiss kollégával beszéltetek.
A motorokat állandóan bekapcsolt állapotban kell tartani, ezért egy kisebb forgatónyomatékú motort nagyobb árammal kell használni annak érdekében, hogy minden üzemi körülmény között mozgatni tudja a szerkezetet. Gondolok itt például az erős szélre. A nagyobb áram miatt fokozott lesz a melegedés.
Mondjuk erős szélben a pozíció tartása miatt jobb választás lehet a léptető motor, mint a DC motor.
Tetszik ez a szenzor nélküli home-olás. Létezik olyan vezérlő, ami nagyobb áram leadására képes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest