- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Úgy is rajzoltam be (mondjuk látom, hogy nem úgy írtam le, bocs
), hogy 10k-s ellenálláson keresztül megy a +5V-ra, azt értettem, hogy így kell, csak azt nem, hogy miért, de akkor kihagyom.
Tehát, összeállítom a ledes mátrixot (ellenállásokkal), majd a tranzisztorokat a képen látható módon a portok elé kötöm, a GND-t és a +5V-ot pedig az Arduino-ról veszem le (gondolom). Nagyon szépen köszönök mindent! Sokat segítettél!(#844) gyapo11: gondoltam rá, hogy egy potit is beiktatok, fényerőszabályzásnak, csak én úgy tudtam, hogy azt csak PWM-en lehet, de 3 láb kell a nyomógomboknak, a maradék 11 meg pont elfogy a ledes mátrixhoz, tehát úgy nem tudom, hogy csak PWM-re kötöm a ledeket. Vagy van valami más megoldás is a fényerőszabályzáshoz? Vagy úgy érted, hogy a +5V-ot nem az 5V-os lábról, hanem egy PWM-lábról levenni? És akkor egy potival már lehetne vezérelni a fényerőt. Viszont még mindig az a baj, hogy nincs szabad PWM-es láb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest