Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Keresd ki annak az eszköznek a kézikönyvét és próbáld meg feléleszteni library nélkül, saját I2C parancsokkal!
Az írható/olvasható címek benne lesznek a kézikönyvben, ahogy az inicializálás, felélesztés menete is.
I2C szabvány és az Arduino Wire könyvtár (alternatívái, mert az alap Wire egy instabil szar - sokszor fagyasztotta ki nekem az adatbuszt) használata nagyon könnyen elsajátítható. Elolvasol egy-két I2C tutorial-t és menni fog. Én pl. sose használtam dedikált könyvtárat erre, csak kinéztem az adott eszköz leírásából azt a pár címet, amit használni akartam és megírtam magam azt a kb 5-10 sort ami ehhez kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - 1 év garancia
- Glorious Model D2 Pro Wireless fekete - szinte új
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold