Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Janos250
üzenetére
értem. hát végülis egyáltalán nem téma, mert ahogy nézegetem ebay-en kb 1k az ára, annyit simár megér hogy jó legyen
köszi a segítséget meg az ajánlást, ha nem sikerül arduino-val akkor beszerzek egy ilyen kis kütyüt
Amúgy tudnál küldeni róla linket? Amúgy te nem is ajánlod akkor már az arduino nano-t? Mert engem igazán csak a ledek érdekelnek, és most szeretnék belemélyülni a digitális ledekbe, akkro te mit javasolsz mivel induljak el, mi a legegyszerűbb és leglátványosabb kontroller?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi a segítséget meg az ajánlást, ha nem sikerül arduino-val akkor beszerzek egy ilyen kis kütyüt
ekkold