-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Gyors kérdés; mindig elbizonytalanodom, mikor kell közösíteni a földet.
Ha egy jármű teljes elektromos rendszere egy tápról megy (akku/generátor), akkor kell nekem közösíteni a különböző fogyasztók jelszintje között? Pl fesz. osztóval akku feszültséget mérek. Az mcu egy dc/dc konverteren van betáplálva. Rá kell-e kötnöm az MCU GND-jét a negatív ágra, vagy ugyanaz a földpotenciál a különböző konverterek előtt és után?Úgy magyarázták nekem annó, hogy egy hálózaton lévő földpotenciál mindig azonos.
Pl a ház elektromos hálózata mikor egy konnektorról ment a 12V-os dugaljtáp és a laptop, de mégis közösíteni kellett az USB szkóp és az MCU/táp között, ha értelmes mérést akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő