Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Nos a héten megérkezett az ESP32. Most játszadozom vele és ismerkedünk (Hello World megvolt
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
ekkold