Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Nos a héten megérkezett az ESP32. Most játszadozom vele és ismerkedünk (Hello World megvolt
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
ekkold