Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Micro Four Thirds
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autóhifi
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Azt hiszem ez lesz az ami nekem kell:

A youtube-on ezt a tutorialt néztem meg:
Hát egyelőre a servo motor mozog, meg tudok ledet villogtatni. Az ultrahang szenzor nem igazán azt csinálja ami a példában van, csak kérdőjeleket ír. Az még nem tiszta, hogy mi alapján adok meg neki pint. A példa programban ez van:#define TRIG_PIN A0
#define ECHO_PIN A1
Én meg akárhogy nézem szerintem 3-4-nek kéne lenni, de úgy is kérdőjeleket ír. Az is lehet, hogy nem lett 100%-os a jumper kábelem. Illetve azt se értem teljesen, hogy is van ez. Az első képen az digitális bemenet nem? A másikon meg analógra van kötve. Az első verziót sajnos nem tudom tesztelni amíg nincs normális jumper kábelem.(pc speaker 4-es jumper van most összegányolva)
Azt viszont látom már, hogy ez a szett messze nem "kulcsrakész". Kábeleket igazán tehettek volna bele... Ha minden jól megy azok 1 héten belül ideérnek, találtam egy ebayes eladót aki angliából küldi, az alis kiegészítő csomag 40 nap alatt se ért ide. Az ultrahang szenzort se lehet felfogatni semmihez, illetve a szervo konzollal is dolgozni kell még. Ez tényleg barkács szett. Végül is nem bánom, mert elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold