Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ezt szeretném megcsinálni 5 szervóra. Egyelőre 2-vel próbáltam. Egy kis módosítással már majdnem sikerült, hogy egyszerre menjen a 2 szervó, csak valami összekeveredett kicsit.
Elindultak egyszerre külön pozícióba, csak a következő lépéstől kezdve meg már egyszerre mozogtak, amit nem kellett volna nekik.
A D-tárolós megoldást hogy lehet megoldani? 1-2 hónapja foglalkozom még csak Arduino-val, úgyhogy csak ilyen alapabb dolgok mennek (if, for, d.write, a.write, d.read, a.read, Serial-ra kiíratás, ilyenek).Hűha, kicsit utánanéztem a D-tárolós megoldásnak, hát nem egyszerű (nekem).

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elindultak egyszerre külön pozícióba, csak a következő lépéstől kezdve meg már egyszerre mozogtak, amit nem kellett volna nekik.
ekkold