Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA® driverek topikja
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250
üzenetére
autó követő:
a témán én is gondolkodtam. A gondom az ardus gps modullal volt. Amint fedett helyen vagyok, vagy csak a kesztyűtartóban vége a dalnak.
Én telefonnal indultam el, androidon:
http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/android-wheres-my-car.htmltávlati cél: gps tracker - azaz a saját pozícióm feldobni ThingSpeakre, majd az otthoni szerver percenként összehasonlítja az én akt. pozícióm a fix otthoni pozzal. Ekkor kapok egy értéket, h otthon/otthon közelében vagyok. Ha nem is használható ez a bool ajtónyitásra, de plusz 1 feltételnek tökéletes.
Az app inventor blokkos programozása egy rossz vicc, de meglepően sokat tud és nem kell hozzá ismerni az android mélységeit, ezért tetszett meg. (mert még abba is komolyabban belekezdeni nincs kapacitásom, meg annyira nem is érdekel)
van 1 ilyen kész "kódom", ha érdekel megosztom veled (max screenshoton, ha más módot nem találok)
nekem esp-vel nem sikerult W5100-zal egy webserver + tcp klienst összehozni. Minden összeakadt mindennel
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Battlefield 6
- OpenWRT topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
ekkold