Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
sima papirbolti 160-200 g műnyomó papirt kell venni lézernyomtatóhoz. (ezt szét is vágják egy csomó boltban ha csak A0 méret van. (a fotópapir is jó, ha az lézernyomtatóhoz való, a lényeg a fényes felület)
nem fogdosod össze, kinyomtatod, a nyákot alaposan megtisztitod, akkor jó, ha a viz a felületén nem ugrik össze, hanem szétterül, majd ráforditod a papirt, és ráteszed a vasalót 5 percre a legforróbb álláson (én rá is szoktam ragasztani egy lézerbe is használható öntapadóval, hogy véletlenül se mozdulhasson el (ha van valakinek jobb ajánlottabb ragasztószalag ötlete van az jól jönne), majd még kb 5 percig a vasaló hegyével is rányomva vasalod. akkor jó, ha már átlátod a papiron a rajzot. (tele van a youtube videóval)
ha ez megvan, akkor be a vizbe és hagyd ázni.(5 perc minimum). A nagyja leázik az apraja óvatosan ledörzsölhető (esetleg sósavba lehet meriteni, de még nem próbáltam !), 0,3 mm -es vonalvastagságnál ne használj vékonyabbat, de azért ha muszáj, akkor mehet az is. Száradás után még lehet belejavitani valami maratásálló filctollal. (nekem bevállt a staedtler lumocolor, csak ajánlani tudom)
maratás, majd igény szerint kémiai ónozás. lomex.hu-nál kapható tn150 marató kiváló, hozzá a tn160 ónozó.
Pár műanyag tálra még szükség van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő