- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #331 üzenetére
Tehát ha a feltételek adottak és lefutnak a parancsok, akkor utána nem futtatja többször csak figyeli a feltételeket amíg valamelyik meg nem változik?
Mert ha így van akkor az a legjobb nekem.Én azt hittem hogy újra és újra lefut és gondoltam hogy ha pont az első delay alatt változik meg az egyik feltétel akkor megvárja míg végigfut és csak utána lép a következő ciklusra, de az már nem lenne jó mert akkor a kapu még több mint egy másodpercet erőlködne.
(#332) Danex: Köszi neked is, szerintem akkor én is többre tudok majd jutni ha itt lesznek a cuccok, addig meg csak fejbe futtatom le.
Ez meg még bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest