Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Én egyszerűen gyártottam egy Y kábelt, aminek a közös pontja megy a készülékbe, az egyik leágazás a tápba, a másik az USB portba. A tápba menő részen csak a pozitív és negatív van bekötve, az USB portba menő részen a pozitív nincs bekötve, a másik 3 igen.
Mivel én gyártottam lengő USB csatikkal, így egyik ág sem tartalmazza mind a 4 vezetéket.
Ha esetlegesen nincs táp a környéken, akkor azt az ágat is be lehet dugni az USB portba. Egy másikba persze.
És érdemes egy USB HUB-ot használni saját tápellátással. Egyszerűbb azt cserélni, mint a laptopot, alaplapot javíttatni, ha esetleg valami félremenne a kísérletezésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- EAFC 26
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold