Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
De mi köze ennek a boot loaderhez? Itt az usb soros átalakitó driver, vagy maga az eszköz hibás.
Nekem van hibás nano-m, az elsőt amit rendeltem az volt. Az látszólag szépen ment, csak az ide nem tudott rá feltölteni semmit, mindig hiba üzenet volt. Az booltoader hibának látszott. (de csak addig amig nem próbáltam meg rá boot loadert tenni egy kölcsön uno3 -al. Mivel utána se ment) Azóta vettem már nanot is (mostanában új usb chipes van), meg mini pro-t is (amin nincs egyáltalán usb soros), meg uno3 -t is, de mind ment elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Philips LCD és LED TV-k
- XPEnology
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest