-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Gergosz2 #1429 üzenetére
Mivel rtc-vel méri az időt, szerintem év-hónap-nap-óra-perc-másodpercre akarja kapcsolgatni. Többféle módszer is lehetséges, nem tudom melyik a legcélszerűbb. Amit én próbáltam 3231-gyel, ott byte-okba olvasta be az adatokat, és kiírta. Vagy át kell számolni másodpercbe, és a megcélzott időponthoz hasonlítgatni, vagy az időpontot kell byte-okban tárolni, és ahhoz komparálni a pillanatnyi időt, vagy timert futtatni kiszámolva a hátralevő időt, vagy az rtc alarmját használni, és minden alarm után a következő eseményt beleírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest