Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen alaplapot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Én régebben vásároltam tőle, korrektnek tűnt. Egy bajom volt vele, hogy az Örs környéki sokemeletes házakban alig találtam meg azt a lépcsőházat, ahol van.
Ha jól emlékszem, a hobbielektronika fórum saját boltja.
Igen, a webshopok néha nagyon átverősek. Én is vettem 35 ezerért szivattyút, ami kapásból rossz volt. Fizetni a futárnak kellett készpénzben. Az eladóról semmit nem tudtam meg, csak a hirdetett telefonszámát. A futár cég nem volt hajlandó megmondani, ki az illető. Azt mondták, nem tudják, pedig csak tudták, kinek kell a pénzt odaadni. Azóta is hirdet ugyanazzal a telefonszámmal, változó névvel, várossal.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy valami lengyel webshopból rendeli meg az én nevemre.
Azóta akkor sem rendelek olyan webshopból, ahol nincs személyes átvételi lehetőség, akkor se, ha futárral akarom hozatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Vírusirtó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Nintendo Switch
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Gyúrósok ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest