-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A guta megüt!
A SOK (Tasmota) includolt fájlok közül egyben átírtam az átírandókat - rosszul. Rossz SSID-t adtam meg, amihez csatlakozni kéne. Miután láttam futás közben, hogy mi a baj, gyorsan átírtam a fájlban jóra.
Ennek ellenére hiába fordítom és töltöm fel újra, valahonnan emlékszik a régi - hibás - SSID-re, és ahhoz akar csatlakozni. Úgy látszik, valamiért nem fordítja újra azt a fájlt.
Próbáltam keresni az átmeneti tárhelyét (portable verzió), de nem találtam meg. Windows alól disk karbantartás tmp fájok törlésével, gép újraindítás, semmi nem használ. A Windows keresője nem találja a fájlokban azt a szót, ami a régi SSID. Honnan a fenéből emlékszik rá?
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest