- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nekem nem kéne GUI-s, de a qBittorrent eddig olyan jó volt, és annyira bevált, annyira a legfunkciógazdagabb linuxos kliens, hogy ezzel kivételt tettem. Egészen mostanáig. Ma viszont repült a gépről, mert még mindig nem javították ki a hibát, ennyi nap után sem, ami azt jelenti, hogy a belátható közeljövőben sem fogják. Tudtam egyébként, hogy nem szabad kivételt tenni, most meg is bántam. Töröltem, mert már másodszor fordult elő, hogy nem bírják időben lekövetni a libtorrent-rasterbar frissülését, ilyen banda szoftverét meg nem használom.
Nálam nem tett fel extrát a qBittorrent, mert a Qt-s dolgokat a Goldendict felrakta, igaz azt is dobni fogom majd, ha találok helyette jobbat.
rTorrentből nekem az hiányzik, hogy be lehessen állítani, hogy egyszerre csak x darab torrent töltődjön, a többi álljon sorba. Egyébként más vonatkozásban megfelelne, fapados, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Intel Core i3 10105F processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB