Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nagy nehezen betöltődött, Itt egy német tükör, ha kellene: https://mirror.23m.com/archlinux/iso/2025.12.01/
-
Siriusb
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Aham, csőbe akarsz húzni, hogy megint 10 évig ne dugjam ide az orromat.
ÁÁÁ, dehogy!!!
Wiki most is betölt egy pillanat alatt, de a letöltés oldalra már nem jutok el én sem. Ez egy jelzés a Jézuskától, hogy ne a gép előtt ülj Karácsonykor...
Nagybetűsök is annyira bírnak, mint itt a nagyarchúak.
Ha egyszer ilyen szeretnivaló vagy!
Kell Neked őszintének lenni, legyél sunyi, mint sokan mások.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
https://archlinux.org/ már elérhető most néztem az előbb jól müködik,azt mondják ha szeretnék,Ideiglenes megoldás IPv6-tal használjuk az oldalukat,nálam automatikusan gondolom az IPv6-al müködik,semmitsem kellet beállitanom,csak inditanom kellet a firefoxot és ezután most mára elérhtőek az információk.
Remélem így tömören tudtam segíteni.Az Nvidia driver580 kell a gépedhez,egy jó probát biztosan megér gondolom,ne add fell hajrá,installád nyugottan az iso-ban levő arcinstall parancsal,meglátod hogy nagyon beszédes az installere.
-
válasz
growler
üzenetére
De most mondta Siriusb kollégátok, hogy csak egyszer kell feltenni és örökké megy...akkor ez úgy van, hogy minden csomagfrissítés előtt azért érdemes körbejárni, hogy lesz-e meglepi a frissítés után? Értem. Meggyőző.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
I02S3F
Szerintem te vagy az egyetlen, akinek már többször eltört, biztosan született Ubuntus vagy.

No hoppa, aszongya egy friss blog, hogy...
Arch alapú rendszerek: ezek a verziók minden programnak a legújabb (félkész) verzióját használja.
Félkész verzióóó? Huha...gondoltam, hogy ilyen kreatív írásban benne lesz a Linux is, azért is néztem bele. Félkész verzióóóó... ez jó. -
válasz
Siriusb
üzenetére
Mert mindent megteszünk, hogy távol tartsunk innen.
Ó...tudom már, hogy jó helyen járok, itt mindig olyan szivélyesek a nagyarcuak!
Tudom, már mondtad itt régebben az okát.
No nekem még nem töltődik be az oldal, valami TLS kézfogást ír alul a FF, aztán meg kapcsolódás sikertelen.
Szerintem az a legjobb, ha manuálisan telepítesz...
Aham, csőbe akarsz húzni, hogy megint 10 évig ne dugjam ide az orromat.
Ha totál manuálban telepíteném, az csak azt jelentené, hogy iszonyat türelmem van és ügyesen tudom követni az archwiki install aloldalát egy másik gépről megnyitva. Bezárt a siratóasszony, akarom mondani látóasszony topik...
Bezárták, nem bezárt! Nagybetűsök is annyira bírnak, mint itt a nagyarchúak. Ezzel jár sajnos. Amúgy nem keresek kihívásokat, már van, törpenyuszi szakszerű működtetése. Ez még az Arch installnál is bonyolultabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kell Neked őszintének lenni, legyél sunyi, mint sokan mások.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, már mondtad itt régebben az okát.

BoB