Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm szépen a válaszod.
Ígen így ígaz én sem ész nélkü installálok a gépemre semmit,vannak jó ísmerőseim és tőlük kérdezem ha éppen nem is értek én valamit,de itt az Arch Linux fórumon gondoltam is hogy ezt megkérdezzem és tisztázom le magamnak,tanulást fojtatom nem szégyenlelem,mert a rendzser rolling alapokon fut.Azt fogom tenni amit éppen mondasz és AUR-os oldalán figyelni is fogom ha kellene egy programnak az installere.
További szépeket kívánok.
-
Lenry
félisten
válasz
IstvánLászló #9115 üzenetére
semmilyen, az AUR alapvető működéséből fakadóan nem is létezhet rá egyféle, átfogó megoldás.
az az ellenőrzés, hogy nem töltesz le ész nélkül bármit: megnézed, mióta létezik a csomag, hányan töltötték le, volt-e probléma. ez mind látszik a csomag AUR-os oldalán.
a mostani fertőzött csomagok mind újonnan (valószínűleg csak emiatt) létrehozottak voltak. -
IstvánLászló
őstag
A kárvető azt értem csak az AUR-ra feltöltött verziókat érintheti.
Jó lenne tudni, AUR csamagoknak az ellezőrzésérére,főleg - tudnátok mondani esetleg valamijen megoldást,én a vírusirtora gondolnék is elsősorban,jelzem nem vagyok paranoiás,de szeretném azért megtudni azt hogy a gépemen van e? kártevő és azért is hogy tudjam minden is rendben van.
Azt jelzem 8 éve nincs Win-xxx a gépemen: Pure ArchLInux cinnamonnal használom nagy őrőmmel és minden jól fut ami éppen nekem is kellenek progik. -
IstvánLászló
őstag
A rendszerem Pure ArchLInux cinnamonnal használom nagy őrőmmel.
Azt tudom mondani az AUR kapcsán,támadás okát én sem értem,miért kellet ijet csinálni.Az AUR -t éppen most teszteltem én pont most segitségnek és a terminálban ezt mondja a yay nak a kimenete.
[gamer@gamer ~]$ yay -Syu
:: A csomagadatbázisok szinkronizálása...
core naprakész
extra naprakész
multilib naprakész
:: Searching AUR for updates...
:: Searching databases for updates...
there is nothing to do
Az AUR-t ból én csak a protonplus csomagot használom a luris-nak a kapcsán a Diablo 2-4 hez kelllet ez a jó program. -
growler
őstag
DDoS támadás [link]
-
Lenry
félisten
válasz
shadow1901 #9107 üzenetére
létrehozol egy smb.conf fájlt és onnantól lesz smb.conf fájlod, egy minimál működőképes konfigot meg kb 3 tized másodperc találni a neten, amiből ki tudsz indulni
-
shadow1901
aktív tag
Hali!
Xfce, elmúlt 4 napban, 5. telepítés.
Hogy tudom a networkmanagert(?) kivarázsolni a panel(?)-re? Hogy kattintgatva tudjak wifit kikapcsolni/váltani. Volt amikor sikerült már, de akkor duplázta a klienseket a routerben. 2x wifi 2x utp MAC. (Most belegondolva lehet csak nem vártam meg, hogy lejárjon a lease. ) Ez a kisebbik baj.A nagyobb:
Samba miért nem készít az /etc/samba könyvtárba semmit? (1db private mappa van benne csak.) .conf nincs, hogy be tudjam állítani a megosztást. Nemoval próbálkozom már, az minten ment, debianon gvfs valami letöltése után ment. Thunarral smb:///ip/mappa sem megy. Nemoval is csak kifelé. Gondolom mert nincs beállítva a nem létező confba semmi. Most kifelé sem jó. -
vargalex
félisten
válasz
attilav2 #9101 üzenetére
A hozzászólásod alapján nem olyan régen vagy MacOS-en, a Telegram desktop viszont 2017 végén került a hivatalos repoba AUR-ból…
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest