Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Speedy007 #3505 üzenetére
Fogalmam sincs milyen van benne, nem néztem még, de hétvégén megnézem.
Làtatlanban, hogy nem tudom milyen kijelzővel szerelt a telefon, úgy mondom, hogy tökéletes minden szempontból.
Betekintési szög, színek, fényerő, mind nagyon jó. Semmi lilàs sàrgás beütés. A PWM sem zavar (eddig) pedig nagyon érzékeny vagyok rá. Valójában szebb kijelzőt nem nagyon láttam még.
Igazából nekem mindegy, hogy milyen panel van benne, ha kiderül hogy LG, én akkor is elégedett leszek.
Amúgy meg elég gàz ez a panellottó màr itt is....Na mindegy.Zsolt,72 Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest