Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Tessék?
De hogy értsd, amíg én téged nem értelek (várom az írásod korrektúráját, mert az nem magyarul van sziktaktikailag), számomra az iOS gyári billentyűzete, ahol még egy sima vesszőért is át kell menni a második oldalra, egyszerűen használhatatlan.
A swiftkeyt használom iOS-en is, mert androidon is azt használtam. Szerencsére a felhőből átvette az összes "betanított" kifejezést. Viszont hasonlítsd össze az app beállítási lehetőségeit androidon és iOS-en. Ott látható, hogy az iOS milyen restriktív, ami az írásjelek és a számjegyek használatát, és az egész kezelhetőséget illeti. Láttál vagy használtál már billentyűzetet androidon?
Én amúgy alapvetően dicsértem az iOS-t és elégedettségemet fejeztem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest