Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy milyen 2 dines Android Auto képes fejegységre lehetne kicserélni, egy 2016-os Toyota Auris hibrid gyári fejegységét?
Vagy esetleg honnan lehet beszerezni ilyet ebbe? Alliexp..?
Köszi előre is. -
Norbi988
csendes tag
válasz
KRISSTUS #6045 üzenetére
Az összes can-bus beállítást próbáltam az adott típusnál
. Egyiknél se akarja az igazat. Szerintem itt lesz valami galiba mert ha ezt lehúzom minden működik csak hang nincs pedig ez a "fő csatlakozó. [kép]
Az eladó 2 napja nem írt vissza azért is szenvedek vele még. Max holnap elmegyek egy szervízbe hátha ott tudnak rá valamit.
Can bus nélkül működik a zárás, nyitás viszont minden kezelő, visszajelző, kamera stb. nem működik -
KRISSTUS
aktív tag
válasz
Norbi988 #6044 üzenetére
Én is azt tudnám tanácsolni amit jones965-is mond.
Elkötés hiba: a Fiestát is különböző felszereltséggel gyártották így nem biztos, hogy az az "univeruzális" bekötés ami az Android fejegységnél van az a te autódnál megfelelő.
Nálam pl a CanBus beálltásánál az autóm típusa után 4 választási lehetőség van és mind másképp működik. Az én autómhoz más dekoderre volna szükség mind amit kaptam.
Ha esetleg a gyujtás szál a fejegységhez nem CanBus-os, akkor próbaképpen csatlakoztasd le a dekódert és nézd meg úgy.
-
jones965
Modder
válasz
Norbi988 #6039 üzenetére
Szerintem valami elkötés hiba lesz, és a canbus bekavar. Én a kábelek kiosztásánál keresgélném a megoldást, vagy másik típus beállításnál a canbus-on.
Nekem is Ford van, és az android egység fölé bekellett tegyem a gyári fejegység panelját
( szerencsére van hely), mert egy csatlakozóhoz nincs megfelelő aljzat és folyamatos légzsák hibát jelzett. -
Norbi988
csendes tag
Bocs pontatlanul fogalmaztam😄. Szóval közép konzolon működik a gomb. Belülről tudom nyitni zárni a konzolon. A kulcsom 3 gombos (külön nyitás, külön zárás, és külön csak a csomagtartó ajtó nyitásra ami ugyen nem nyitja,zárja többi ajtót) Na nekem a fő nyitás, zárás funkció nem működik csak a csomagtartó nyitás. Szóval
ha be akarom zárni a kocsit teljesen vagy nyitni akkor semmi nem történik. Ha le húzom a fejegységet minden faszán működik -
Playerka
csendes tag
Sziasztok!
Az Agama Launcher programhoz van valakinek magyar nyelvű használati útmutatója?
Hogyan lehet a program beállításait reset-elni, alaphelyzetbe hozni? -
Norbi988
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Tegnap beszereltem egy androidos fejegységet a kocsiba. Minden funkció tökéletesen működik. Viszont a centrálzár nem akar nyitni zárni. Csak külön a csomagtartó nyitás gomb működik. Can-bus beállítás lehet a ludas? Fiesta 2009 -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Van egy junsun v1 pro 2/32 fejegysegem, meg 9es Droiddal, honnan tudom pontosan, melyik FW kell hozza, illetve merre erdemes keresgelni akar FW-t, akar guide-ot a frissiteshez?
-
-
espi38
őstag
válasz
Oldbiggy #6027 üzenetére
Konkrétan úgy indult, hogy bootolt a készülék?
Nálam az zavaró, hogy kikapcsolom a fejet és utána állítom le az autót, majd indítom akkor is azonnal bekapcsol a fej és ezt mindig csinálja.
A kihangositás nálam is jó, bár fél percenként hallok ilyen pattano hangot, de nem érdekel.
Viszont az roppant zavaró, hogyha hív valaki akkor a fej mondja a hívószámot angolul és nem tudom hol tudom ezt kikapcsolni, nálad is meg van ez a fantasztikus extra funkció? -
Oldbiggy
tag
Mert minden indításnál ujraindult a fejegység, most reggel is kb 3 mp alatt elindul. Ma kipróbáltam a kihangosítót, akivel beszéltem mind azt mondta, hogy mintha mellette álltam volna annyira tisztán, és hangosan hallottak és én is tisztán, és hangosan hallottam mindent.
-
Oldbiggy
tag
Megjött, elkezdtem belakni, a piros-sárga vezetéket meg kellett cserélni, a hangja nagyon jó, a talált 17-21 műholdból16-20 at használ, telefonkihangosítót még nem próbáltam, holnap szerzek egy telefonkártyát, kipróbálom a 4G-t, kiváncsi vagyok arról a kártyáról lehet-e hívni. A régi tolatókamera jól szuperál, az újat ha lesz időm berakom. Remélem ilyen marad.
-
Pityu89
senior tag
Alfa Romeo Giulietta 2014-hez milyen fejegységet vennétek? Mivel létezik 2 din beépítő keret, elengedem a specifikust, univerzálisban is gondolkodom. Fontos a beépített Android Auto és a DAB. Köszönöm.
-
espi38
őstag
válasz
Oldbiggy #6013 üzenetére
Szia!
Időnként csinál hülyeségeket-tegnap például ement a hangszín és alig szólt a zene
Na gondoltam magamban ennyit bírt a fej,küldhetem vissza...
Aztán ráböktem a hangszínszabályzóra azonnal megjött a hang
Volt,hogy a beállított rádió frekiket elfeljette-soka tapasztalatom nincs az androidos fejegységek világában ez a második ebben az autóban-az elsőt visszaküldtem-de szerintem annak ellenére,hogy időnként sztrájkól a ketyere megérte a pénzét és ha felmész az oldalra akkor nagyon sok pozitív vélemény van a cuccról ami nem véletlen.
Én simán ajánlom ennyi pénzért a típust -
akoska23
aktív tag
Sziasztok !
Volvo S60 2005 be cseréltem a gyári fejegységet egy (noname szerintem) androidos fejegységre. Valaki foglalkozik Budapesten és környékén ezek rendes bekötésével , mert nekem most nem hallatszik a tolató radarom és az autót sem látja . Az pedig furcsa hogy mintha egy butított Android lenne rajta .Esetleg egy frissítés is jó lenne neki . -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Witson official store-ban most olyan 70-75 körül van kuponnal meg mindenféle kedvezménnyel a 4+64-es Android fejegység Kia Ceed-be.
Gondolkodom a vételén, de sehol nem találok egy normális leírást, videót a funkciókról.
Ha van itt valaki, akinek ilyen van, leírná a tapasztalatait?
Köszi! -
Oldbiggy
tag
2021. július 1-jétől az uniós jog szerint minden piactérnek általános forgalmi adót (áfát) kell beszednie, és bizonyos körülmények között át kell utalnia az illetékes adóhatóságnak. Az áfa mértéke a rendelésének célországától és a vásárolt áruk típusától függően változhat. További információért keresse fel Súgónkat.
Kérdés, hogy milyen szállítási módot alkalmazol. Általában, ha a Posta szállítja, akkor kezelési költséget számítanak fel. -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Junsun V1 Pro 2/32-es fejegységem van.
Normális, hogy a gyújtás ráadása után 30-40 másodperc, mire betölt a CarPlay?
Frissítettem a ZLinket.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest