Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Beszereltem egy Ruancheng 7" fejegységet, a telefonkihangosítón kívül minden működik./ Android autó, tolatókamera, telefonkártyán net/ kivéve a telefonkihangosítás. Álló helyzetbe, ha jár a motor akkor sincs semmi gond, de ha elindulok, akkor szakadozik a hang, nem értik amit mondok, én hallok mindent. Cseréltem már mikrofont. Mi lehet a gond? Valaki tudna segíteni? Köszönöm.
-
Oldbiggy
tag
válasz
SoulReaver #6810 üzenetére
A youtubon linuxosnak mondják.
[link] -
Oldbiggy
tag
Mert minden indításnál ujraindult a fejegység, most reggel is kb 3 mp alatt elindul. Ma kipróbáltam a kihangosítót, akivel beszéltem mind azt mondta, hogy mintha mellette álltam volna annyira tisztán, és hangosan hallottak és én is tisztán, és hangosan hallottam mindent.
-
Oldbiggy
tag
Megjött, elkezdtem belakni, a piros-sárga vezetéket meg kellett cserélni, a hangja nagyon jó, a talált 17-21 műholdból16-20 at használ, telefonkihangosítót még nem próbáltam, holnap szerzek egy telefonkártyát, kipróbálom a 4G-t, kiváncsi vagyok arról a kártyáról lehet-e hívni. A régi tolatókamera jól szuperál, az újat ha lesz időm berakom. Remélem ilyen marad.
-
Oldbiggy
tag
2021. július 1-jétől az uniós jog szerint minden piactérnek általános forgalmi adót (áfát) kell beszednie, és bizonyos körülmények között át kell utalnia az illetékes adóhatóságnak. Az áfa mértéke a rendelésének célországától és a vásárolt áruk típusától függően változhat. További információért keresse fel Súgónkat.
Kérdés, hogy milyen szállítási módot alkalmazol. Általában, ha a Posta szállítja, akkor kezelési költséget számítanak fel. -
Oldbiggy
tag
válasz
kaszás1970 #5148 üzenetére
A beállításokba kellene lenni egy menüpontnak, ahol be lehet állítani a késleltetett kikapcsolást.
-
Oldbiggy
tag
válasz
kaszás1970 #5145 üzenetére
A piros, és a sárga vezetéket cseréld fel.
-
Oldbiggy
tag
Az EQ beállításoknál külön lehet állítani a hangszínt, hangerőt, az első és hátsó hangszórókon. Nem véletlenül a hátsó hangszórókon szól a telefon?
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Valaki meg tudja mondani, hogy egy Atoto s8 rejtett menüjét hogy tudom előcsalogatni?
Köszönöm. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Van egy 2005-ös Mazda 2-m nem Can buszos, tettem bele egy 2 Dines YUEHOO YH-605-ös fejegységet. A kormányvezérlőröl jön 2 szál ami elvileg a Key1-Key2, ellenállás mérővel mérve a gombokat nyomva változik az ellenállás, de a fejegységen levő Key1-Key2 vezetékkel összekötve nem vezérli a rádiót. A fejegység Face oldalán azt írták, hogy csak egy szálat kell bekötni. Pechemre a Face törölte a hozzászólásokat. Próbáltam többféleképpen bekötni oda eljutottam, hogy pirossal jelzi, hogy érzékelte a gombokat, de nem működik. Tudnátok tanácsot adni, mit hova kössek? Előre is köszönöm.
-
Oldbiggy
tag
-
-
Oldbiggy
tag
A tolatólámpára kötöttem, az adóegységet a hátsó ajtóba tettem, így nem kell vezetéket húzkodni. Nem akarom állandón látni mi van mögöttem, ezért kötöttem a tolatóra. Ha állandóra kötöm a vevőegységet kiváncsi leszek hogyan érzékeli, hogy tolatásnál kapcsoljon be a fejegységen a kép.
-
Oldbiggy
tag
Egy 2005-ös Mazda2 DY lenne az alany. Egy ilyen vezetéknélküli kütyü lenne ,egy rendszámtáblába épített kamerával, a kamera része elvileg jó, ha hátra metnetbe kapcsolok, akkor világít a kis led a kütyün. A gyári csati+ iso átalakítón van egy kék antenna vezeték, az elvileg állandó 12v-ot ad ki, ha rákötöm akkor állandó feszültség alatt lenne a vevő egység. Ma a gyári csatlakozón kerestem a Key1-Key2 vezetéket, a két vezeték között nem kapta sem feszt, sem ellenállást. Később kipróbálom a Key1 és Key2 és a negatív között hátha tudok valamit mérni. -
Oldbiggy
tag
Szép napot. Segítséget szeretnék kérni. 2 din-es fejegységem van, vettem egy tolató kamerát vezeték nélkül szeretném összehozni, a kamerát a tolatólámpára kötöttem, a fejegység felől hova célszerű kötni az egység +, és a - -t?
Köszönöm. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok.
Kábelezéssel kapcsolatba szeretnék kérdezni. Egy 2005-ös Mazda2 DY-ba szeretnék egy 2 dines fejegységet szerelni. A kérdésem, hogy a gyári csatlakozón milyen színü vezetéken megy a kormányon levő rádió vezérlő? A key1-key2 vezetéket hova kell csatlakoztatni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest