Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a gyári navit a Fiat Cromamban, mivel a jelenlegi térképe 2011-es és a legfrissebb is 2017-es lenne hozzá. De mivel az is 60ezer lenne ebayről a térkép hozzá akkor már inkább teszek még hozzá ha kell és vennék egy androidos fejet. Joying márkát néztem ki magamnak 8mag/4gb 1din verzióban (nem tudom miért de valahogy most ez tetszik. alá be tudnám tenni a telót) Kérdésem az lenne, hogy ez az intel proci mennyire karcsú teljesítményben? Vagy csak én gondolom túl. Ami menne rajta: rádió , waze, ha a feleségem velem van akkor youtuberól zene mert akkor ő tud vele bibelődni, ekkor esetleg a waze és youtube egyszerre menne. Én max pendriveről vagy a belsőtárhelyről hallgatnék zenét. Jelenleg a gyári navi mutatja a fogyasztás mindenféle fajtáját. Átlag, pillanatnyi, átlag seb. megtett km stb. Ezt a kis kelejlzőn is tudom léptetni szóval az nem probléma ha eltűnik.(Állítólag proxy rendezéssel helyre lehet tenni ezt, fiat ecuscan-be van rá opció.)
-
Neubauer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hizpo 7.1.2 Androidos verziójú fejegységem. Minden szuperül működik rajta (tolatókamera, kormányvezérlés, net, GPS,stb.) Viszont az USB-s DVR képét nem tudom elővarázsolni a fejegységen.
Sem a fejegység sem a kamera előre telepített appjával sem. A kamera belső tárhelyét felismeri USB1-ként. Azon látszanak a rajta lévő gyári fájlok. Arról feltelepítem az ucardvr.apk-t. Feltelepül. Majd az app megnyitása után nem látja a kamerába betett 32GB SD-t. Nem tudom sem leformázni (No TF card), sem a fejegységen megnézni a kamera képét, sem a felvett videókat sem. A kamera egyébként veszi az SD kártyára a videót.
A Factory settingsben a DVR USB-re van állítva. Tud esetleg valaki megoldást rá? -
svgyula
addikt
Üdvözletem! A kérdésem a következő lenne. Belefutott már valaki abba a hibába, hogy túl halk a navigáció? Ha hallgatom normál hangerőn a zenét akkor nem értem a navigáció hangot. Természetesen be van állítva, hogy vegye le a média hangját, tehát a zene elhallgat amíg mondja a szöveget.
Ha valakinek sikerült megoldást találni megköszönném, ha leírná. -
danesz79
csendes tag
Fekete csatlakozó közben megoldódott.
https://legacygt.com/forums/showthread.php/backup-camera-walk-through-4th-gen-w-nav-241555.html?s=e91e45112313c66d7b5dcdc373f88565& -
danesz79
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy autót, amiben egy 2017/10 havi androidos fejegység van. Szeretném beazonosítani, leírást szerezni hozzá, de sajnos nem találok róla semmilyen információt már 2 hónapja. Hiányoznak a kábelek amiket szeretnék pótolni, hogy kihasználhassam minden lehetséges tulajdonságát. Antenna átalakítót megrendeltem hozzá, de 20pin to RCA-ból 6 vagy 9 RCA-s kell? External Mic-on kívül nem tudom mi kell a többi csatlakozóra. 4pines fekete a tolató kamera szerintem, de nem találok ilyen dugaszos tolatókamerát.
Ha van bármi ötletetek szívesen fogadom, előző tulaj nem tud segíteni! -
detoxico
újonc
válasz
detoxico #291 üzenetére
Megjött az új kábelköteg. Már be tudtam üzemelni. Ugyanakkor a korábbi kábelköteghez adott canbus doboz (18 pin) nem passzol sz új kábelen lévő 20pines csatlakozóhoz. Ismét írtam nekik, hogy küldjenek megfelelőt.
Illetve a gyári kamera sem csatlakoztatható egyelőre - konverter csatlakozót nem adtak - igy azt valahogy meg kell oldanom.
canbus csatlakozó az új vezetéken nem kompatibilis a korábban küldött dobozzal -
kirkri
addikt
Nemrég írtam, hogy felraktam a fejegységre az új MX-es Android 9-et. A hétvégén leautóztam Debrecenbe Pestről és azt vettem észre, hogy frekvenciát vált a fejegység! Ezt korábban nem tudta, egy idő után elkezdett sisteregni és nem váltott.
Most pedig mentem az autóval és meglepődtem, hogy még Hatvannál is tökéletesen szól. Már akkor is gyanakodtam, hogy adót válthatott, de nem voltam benne biztos. Akkor megnéztem a frekvenciát, majd 100 kilométerrel arrébb újra ránéztem és láttam, hogy már más frekvencián áll.
Azért még mindig nem az igazi, mert csak annak a rádióadónál áll át a másik frekvenciára, amelyet éppen hallgatok. Ha egy másik, elmentett adóra átkapcsolok és annak már gyenge a jele, akkor nem kezd el hozzá másik frekvenciát keresni.
-
detoxico
újonc
De volt hozzá átalakító. Mivel 2019-es a modell, a kinézet rendben volt már, azt lekoppintották, ugyanakkor a csatlakozó kiosztásnál a korábbi RAV4 kábeleit küldték meg. Elvileg úton van a javított verzió.
Abban biztos vagyok, hogy az USB és a kamera csatlakozóhoz nem fognak átalakító kábeleket küldeni. Ehhez viszont valami átalakító szükséges. Sajnos totálisan nem értek hozzá. Valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet beszerezni, illetve, hogy a zöld-elvileg USB illetve a szürke a hátsó kamera. Ha nem az javítsatok ki légy szíves...
Böngésztem a netet és kutakodtam mindenfelé, de nem találtam hasonló pin kiosztással csatlakozókat, mint ezen a gyári fejegységen van. 28 és 30 pinesek - ezt elvileg most küldik. A gyári USB és a kamera kábel megintcsak egyedinek tűnik, a korábbi modelleken mintha nem ilyen lenne.
-
HUNited
őstag
Te szerelsz is?
Helyileg merre? És milyen áron?Valószínűleg ezt fogom megvenni, beígérték hogy ha az UPS expedited shippinget választom 14,74 dollárért, akkor áfa, vám, stb. nélkül szállítják (mint Gearbesten az EU Priority line)
-
bl4ze
veterán
Upgrade az Infidnavi fejegységhez :
ma bekerült egy tolató kamera , ez [link]A beszerelés aero. fórum társ profi munkája, és önzetlen segítségének eredményét dicséri !
-
donchicco
tag
-
aero.
veterán
válasz
donchicco #278 üzenetére
Először is írj a cégnek, akiktől vetted (ha nem megy az angol akkor segítek szívesen). A pumpkin support elég gyors és közvetlen volt anno, hátha most is.
A dpi-t max a fejlesztőiben tudod megnézni, ha esetleg a display beállításoknál nincs semmi. Ezen kívül csak root-tal lehetne változtatni rajta, de kérdés mit szólna hozzá, láttam már bootloop-ot emiatt.
-
donchicco
tag
Tudom kissebbre venni a betűméretet de nem kicsinyít annyit, hogy használható legyen.
Pedig minden okés lenne ha azon az egy "ok" gombon továbbjutnék...
A waze sem nagyon idegesítő,elég épphogy látni a gombot a térkép okés.
Fejlesztői beállításban van némi kódolt menü,holnap posztolok képet, hátha ott lehet valamit mókolni.
(próbálkoztam egérrel is usb-n csatlakozva,de ami kívűl esik az ott is marad) :-( -
aero.
veterán
válasz
b4lukapitany #266 üzenetére
Egyszer néztem videót egy ilyen 1gb ram-os újabb android fejről, ott okésnak tűnt a dolog, de szerintem ahogy felteszed a Spotify-t, összefossa magát.
Octa Core + 2GB minimum, 50-60k a fej + keret kell még a Golfhoz. Amit linkeltél fém keret kell, de külső beépítő keret is, mert a Golfodnak nem szabvány 2 dines a bemenete, hanem speckó, lekerekített sarkú.
-
-
donchicco
tag
Senkinek, semmilyen ötlete?
-
donchicco
tag
Sziasztok!
Megjött a fejegységem,beépítették nagyon szuper DE:
Vannak alkalmazások aminek az alja valahogy kicsúszik a képernyőről.
Pl.: Waze (épphogy látni a megtervezett út elinditására vagy megállítására a gombot)
Horizon Go (nem tudok tovább lépni,mert az ok gombok a képernyőn kívűl esnek és nem lehet legörgetni...)Erre tud vki megoldást?
Tükrözni csak a magnóra lehet a telefont? Telefonra a Magnót nem lehet?
Hiába változtatok a kijelzőn megjelenő betűméreten, az kicsit feljebb hozza, de az ok gombig nem jutok el...
Pumpkin Android 8.0 -
b4lukapitany
tag
https://www.aliexpress.com/item/32623881406.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.afd11825XQmnOV&algo_pvid=5aa5364b-252e-43ff-a69f-a2d9e566eff9&algo_expid=5aa5364b-252e-43ff-a69f-a2d9e566eff9-10&btsid=6d620404-667c-4c6a-a149-29a332bb1790&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_55
Esetleg egy ilyenre még talán befizetnék.
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok! Golf V-höz szeretnék valami okosságot. Lényeg, hogy mondjuk spotifyról tudjak zenét hallgatni normálisan+működjön a rádió, esetleg a navi néha.
https://www.ebay.co.uk/itm/9-Double-2-Din-Android-8-1-Car-Stereo-DAB-Radio-GPS-SAT-NAV-WiFi-Link-For-VW/283515070909?hash=item4202d0a9bd:g:XA4AAOSwx7hdAevD
Ilyesmit merjek rendelni?
+https://www.ebay.co.uk/itm/1x-Universal-Car-Van-Stereo-Radio-Double-2-Din-Radio-Panel-Mounting-Cage-Frame/183753918671?_trkparms=aid%3D333200%26algo%3DCOMP.MBE%26ao%3D1%26asc%3D59228%26meid%3D3dc4bc231e13492d957eea38d9dc12fd%26pid%3D100008%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D283515074521%26itm%3D183753918671%26pg%3D2047675&_trksid=p2047675.c100008.m2219
Ilyen cucc kell hozzá?
Szeretném 50 ezerből megúszni a dolgot. 2 gigásra rá se tudok keresni, az a néhány amit meg láttam és 9" drágább jóval.
-
detoxico
újonc
válasz
detoxico #259 üzenetére
Megjött a fejegység, ugyanakkor az eredeti RAV4 csatlakozókkal nem kompatibilis a küldött kábelköteg
Ez a gyári hátulja, ahol 3 ugyanolyan méretű csatlakozó foglal helyet (fekete/szürke és fehér) egymás mellett. A gyártó amit küldött azon pedig különböző méretű kábelcsatlakozókra van előkészítve a köteg.
Várom mit válaszolnak, de sok reményt nem fűzök hozzá, hogy a hibát megoldják. Forrasztgatni, gányolni meg nem fogok.Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehet megoldani? Esetleg a csatlakozó kiosztásról valami információ?
Köszi előre is. -
Sérnyovác
tag
Üdv lehet a gyári fm rádió helyett valami másik appot felrakni? Használhatót nem találtam
-
KNikk
csendes tag
Sziasztok!
Opel Astra J-be keresek fejegységet. Amire kellene: USB-ről zenét hallgatni, telefon kihangosítás, illetve navigáció, Waze-re igényt tartanék. Eddig Pioneer készülékeket néztem, de amelyik mindent tud amire szükségem lenne, az beépítő kerettel legalább 150-170ezer Ft, ebayről. A kérdésem az lenne, hogy van-e Androidos fejegység, ami mindezeket tudja, megbízható (nem ég le miatta az autó, azért mert kínai gagyi), 120ezerig belefér és aki nem ért hozzá semmit, az is be tudja üzemelni.
Köszi a választ előre is! -
Sérnyovác
tag
-
detoxico
újonc
Sziasztok!
Én egy Renault Fluence-be vettem korábban 7"-os gyári helyére illő darabot tolatókamerával ebay-ről. Link
Teljesen meg voltam vele elégedve. Csak ajánlani tudom. Beszerelés otthon elvégezhető, hozzá kapott kamera tökéletesen működött, de a LED világitás éjjel zavaró volt a kép szélénél. Gyors, nem fagyott le soha.Most várom a Toyota RAV4 (2019)-hez, a gyári helyett ezt a 10,1" darabot. Link
Erről egyelőre nincs infóm, jövő héten várom és beszerelem, utána teszt...
-
aero.
veterán
Hm, jó tipp. Eddig 4 kamerát szereltem be androidos fejre, de ezzel még nem találkoztam.
Az RDS szerintem nekem működik. Látom az adó nevét és némelyiken a szám címét is. Engem inkább az zavar, hogy nem vált adót magától. Vagy erre gondoltál? Valószínűleg más fm rádió app is működne nem? Ezt sem próbáltam még.
-
adobodo
csendes tag
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, informatikus is vagyok, szóval nekiálltam nyaggatni a factory settings-et, mert nagyon gyanús volt, hogy a back kamera, és az AUX VIN is ugyan úgy esik szét. A lényeg, hogy a protocoll settings-ben kellett átállítani a kamera felbontását HD 25P-ről SD-re. Így műxik.
Next mission: RDS beállítása, ugyanis a szoftver nem, de a chip tudja, és érdekes módon a Notify értesítéseknél, amikor háttérbe teszem a rádiót, akkor mutatja is az adó nevét, valamint mindig a kínai időt GMT+8-at mutatja, és a GPS sem állítja be jól, szóval ezzel kell még valamit kezdeni.
Köszönöm a segítséget.
-
-
HUNited
őstag
Látom vágod ezt a témát, hátha van ötleted. Van egy tolatókamera, ami elvileg működött mielőtt az autót megvettem (öcsém tesztelte az autót, akkor még jó volt). Mire én elutaztam hogy megvegyem, már nem ment a tolatókamera, csak hangyafarm van. Nem történt állítólag semmi az autóval. A kijelző jó, az AV2 felirat élesen, kontúrosan megjelenik. A kamera is elvileg jó, mert a kezemmel kalimpálok mögötte, az látszik a hangyafarm mögött. Van tipped, hogy mi lehet ez?
-
adobodo
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy iMars-nak hirdetett droidos fejegységet, amiről aztán kiderült, hogy nem az. Tucat termék, 1 gb ram, 1.3 G 4magos proci, 16 GB háttértár 8.1 droid.
A problémám az, hogy a tolatókamera - ami a fejegység beszerelés előtt jól működött egy alap kijelzővel - kapcsoláskor szétdobja a képet teljesen. Mindent cseréltem már, tehát szerintem az rca kábel, tápkábel, tápvételi hely, kamera problémája kizárva.
Érdekes, hogy nem csak a tolatókamera bemenetén, hanem a másik RCA videobemeneten is ugyan úgy szétdobja a képet.
Segíthet ezen egy szoftveres frissítés, vagy inkább küldjem vissza? Bár MO-i magánszemélyes vásárlás, hátha meg tudok vele egyezni.
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest