Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
horist2 #1145 üzenetére
Ahogy írták előttem, ez egy launcher. Tökéletesen megy nekem ezzel, könnyen kezelhető. Nem használok tükrözést, számomra teljesen felesleges. Ahogy kapcsolódik a bt-vel a telefonom, megkapcsol a hotspot is és van net a fejegységen. Így a telefont elő sem veszem a zsebemből, egyből megy, ami nekem fontos. (Rádió, navi, és telefonálni is tudok). Egyébb dolgokat ha kell rádió helyett yt, vagy bármi, pár kattintás és megy.
-
Diák66
őstag
válasz
Mclarenöcsi #1142 üzenetére
Sajnos nem egyszerű találni jót. A kínaiak gyakran értékesítenek mellé olyan sticket, amivel jó. A huawei stickek Hi-Linkes firmware-i nem szoktak működni, de az úgynevezett Non-Hilink igen. Ez amolyan szerencse kérdése. Ami viszont biztos működne az a wifi adóval ellátott modem, függetlenül attól van-e akkuja, vagy nincs. Természetesen ezen stickeknek csak áram kell és wifi hálózatot csinálnak. Amelyikbe van akku is, az fejegység kikapcsolását követően is.
-
mumtaz
senior tag
ATOTO A6 PRO (ATOTO A6Y2721PRB)?
Elég sok helyen dícsérik. -
seger
addikt
válasz
horist2 #1138 üzenetére
Nekem ott sem. Csak annyit ír, radio.
De annyira nem zavar. Ha indítom az autót, akkor szól a rádió, ami be van állítva, de egyből indul is a waze. Úgyhogy annyira nem zavar engem. Ha meg rosz a jel, és belezavar (nálunk a román rádió), akkor meg indítok netes rádiót, vagy yt vancedet. -
seger
addikt
válasz
horist2 #1136 üzenetére
Tudtam, de nem állítottam még semmit benne. Viszont nekem sehol nem írja a rádiót rds-el. Lehet itt kellene valamit állítanom.
Valamint a külső mikrofont csatlakoztattam rá, de nem valami jó. Vagy valamit nem jól csináltam. Vagy engedélyeznem kellene, vagy a belsőt letiltani. De nem találtam még semmit ezzel kapcsolatba
-
horist2
tag
Igen nekem is a szlovénokkal meg a horvátokkal van bajom
De nem is ez a baj ok, hogy bezavarnak, de nincs rds így átlép a következő adóra amit talál és el is menti.
Mindent ment amit talál és beállítási lehetőség 0.
És ott van elmetett 20 adó amik között zongoráznom kell mindig, hogy melyik lehet a kb egyetlen befogható Petőfi. -
Diák66
őstag
válasz
Mclarenöcsi #1129 üzenetére
A stick firmware nem mindegy. Nem tud mindegyikkel kommunikálni.
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek arról a dologról,hogy van egy Hizpó márkájú 2 dines rendszer.Rádugom a usb net sticket digis kártyával,és nem történik semmi.A stick az működik mert a led jelez hogy ok.Van a menüben egy Enthernet nevű gomb de az vagy nem csinál semmit vagy azt írja,hogy a beállítások alkalmazás állandóan leáll.Ez mitől lehet vagy mit kéne csináljak,hogy működjön. -
kezman
őstag
Sziasztok, fejegységem, Android 5.1 KERNEL 3.10, APK-t szeretnék telepíteni de nem fut végig a telepítés, kiírja a telepítés nem sikerült, mi lehet a gond, ismeretlen fájlok telepítése engedélyezve van?
-
seger
addikt
válasz
horist2 #1117 üzenetére
Ilyenem van 7"-osba. Hiba nélkül megy. Car radio is fent van, ha olyan helyen járok ahol rosz a jel, akkor neten megy a rádió. Egyébként a gyárit használom. Rds annyira nem zavar, mert úgy van beállítva, hogy ha indítom a kocsit, gyári rádió szól, közben indul a waze. Rádió képét nem is látom...
Ez a netradio+ nem fog menni ezen. Napokban játszottam végig -
-
horist2
tag
Sziasztok!
Vásároltam pár hónapja egy csodás fejegységet ami már az őrületbe kerget.
Erről a fajtáról lenne szó:
[kép]
[kép]A rádió elég érdekesen működik maga a lejátszó nem írja ki az rds-t hanem össze vissza keres. Viszont az értesítési sávban meg látom, hogy kiírja szépen az rds adatokat.
[kép]
[kép]Frissíteni se enged más rádió szoftvert se találok rajta.
De szörnyű!
Lenne valami jó meglátásotok?
Előre is köszönöm. -
mumtaz
senior tag
Fene. Akkora dömping van ezekből a kínai cuccokból, hogy nem tudom, mi legyen.
Ok. Az MCU fontos, hogy a jobbik fajta legyen.
Olyan 2DIN-es fejegységet keresnék, ami bevált
Lehessen SD kártyával bővíteni.
tolatókamera (bemenet)
eseményrögzítő kamera mehessen.
Bluetooth
WifiA több persze jobb. De azért nem akarok csilliárdokat kiadni érte. Olyan 50-60 környékén.
Mit javasolnátok? Mármint ami konkrétan bevált.
Köszönöm.
-
Diák66
őstag
Ha tudsz szerezni MTC (A/B/C/D/E stb...) verziót, azok jók, talán MTCE van mostanság. De más gyártók is vannak, figyelni kell az akcióikat. Rendelés esetén MCU verzióra kérdezz rá. Neten rákeresel és ha szerencséd van, akkor találsz egy jót, elfogadható áron. A 4/64 GB kb, semmit sem ér. A hardveres eszközök határozzák meg, hogy milyen is az adott rádió. DSP, Tuner stb.... A RAM, ROM csak a "tablet" működését befolyásolja. Értsd úgy, hogy ha ilyet veszel, az olyan, mintha lene egy tableted, amihez USB segítségével különböző eszközöket csatlakoztatnál. Itt viszont az MCU fogja majd megteremteni a kapcsolatot a hardver eszközök és a tablet között.
Nagyon nagy a szórás, valamelyik jobb, valamelyik rosszabb. Árban viszont igen hasonlóak, vagy akár túlzottan is drágák lehetnek. Emiatt kell információkat szerezni a termékről mielőtt megveszed.
-
Diák66
őstag
Szerintem a Hizpo-t ne rendeld, S32F0 MCU lesz, mint nekem is a Dicola Store-tól. Jól szól, de vannak hibái. 4PDA-n találsz rengeteg infót róla. Nem megy rajta a Navradio+ sem, pedig már nagyon kukázni akarom a gyári FM appot. Már túl vagy MCU update és Android update-n is.
-
bl4ze
veterán
de természetesen van úgy rémlik én is linkeltem már ide
keress rá , de ha nem akkor beírod az applikáció nevét Google keresőbe éss az xda fórumba irányítva rögtön az első link a Free verzió
azt viszont jó ha tudod hogy ez a free verzió nagyon lebutított kb a felét sem tudja és mutatja mint a fizetős -
mumtaz
senior tag
Üdv.
Ha most berendelnék valami Hizpo fejegységet, ami van EU raktáron, akkor melyik országot jelöljem meg a szállítási időre tekintettel. Mert most gondolom talán a COVID-19 is beleszól, honnan, mennyi idő alatt érkezik meg.
HIZPO Factory Store. A lehetőségek pedig: UK, Spanyol, Francia, Olasz.
Mondjuk mellényúlni sem akarok. PX5-ös, nyolcmagos, 4/64GB változatokat nézegetek 40 és 60 között. Melyik lenne a legjobb? Vagy az itt mindegy? Mert valahogy nem tudom szétszedni, hogy az egyik miért 42, míg a másik 55. Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, ránézésre a specifikáció is ugyanaz, ugyanaz a store. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest