Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Sziasztok
2007 C4 grand picassoba szeretnék valami androidos egységet. Van valaki aki esetleg már csinált, vagy tudja milyen tipus rakható be?
Vagy irányt tud adni, hogy kit keressek?Köszi
-
seger
addikt
2din fejegységre kellene a mikrofont rákötni a kihangosítóhoz. A leírás szerint 2 pont mic- és mic+. De mintha rá sem lenne kötve. Tud valaki segíteni?
Korábban már kérdeztem. Így néz ki. 1029hsz.
link -
seger
addikt
válasz
horist2 #1145 üzenetére
Ahogy írták előttem, ez egy launcher. Tökéletesen megy nekem ezzel, könnyen kezelhető. Nem használok tükrözést, számomra teljesen felesleges. Ahogy kapcsolódik a bt-vel a telefonom, megkapcsol a hotspot is és van net a fejegységen. Így a telefont elő sem veszem a zsebemből, egyből megy, ami nekem fontos. (Rádió, navi, és telefonálni is tudok). Egyébb dolgokat ha kell rádió helyett yt, vagy bármi, pár kattintás és megy.
-
seger
addikt
válasz
horist2 #1138 üzenetére
Nekem ott sem. Csak annyit ír, radio.
De annyira nem zavar. Ha indítom az autót, akkor szól a rádió, ami be van állítva, de egyből indul is a waze. Úgyhogy annyira nem zavar engem. Ha meg rosz a jel, és belezavar (nálunk a román rádió), akkor meg indítok netes rádiót, vagy yt vancedet. -
seger
addikt
válasz
horist2 #1136 üzenetére
Tudtam, de nem állítottam még semmit benne. Viszont nekem sehol nem írja a rádiót rds-el. Lehet itt kellene valamit állítanom.
Valamint a külső mikrofont csatlakoztattam rá, de nem valami jó. Vagy valamit nem jól csináltam. Vagy engedélyeznem kellene, vagy a belsőt letiltani. De nem találtam még semmit ezzel kapcsolatba
-
seger
addikt
válasz
horist2 #1117 üzenetére
Ilyenem van 7"-osba. Hiba nélkül megy. Car radio is fent van, ha olyan helyen járok ahol rosz a jel, akkor neten megy a rádió. Egyébként a gyárit használom. Rds annyira nem zavar, mert úgy van beállítva, hogy ha indítom a kocsit, gyári rádió szól, közben indul a waze. Rádió képét nem is látom...
Ez a netradio+ nem fog menni ezen. Napokban játszottam végig -
seger
addikt
Nekem gyári rádió app kellene. Mármint nem netes
-
seger
addikt
Kihangosítóval kapcsolatban kérdeznék.
Ki milyen mikorfont használ kihangosútó funkcióhoz? Gyárilag nem volt tartozék, amivel próbáltam, azok meg elég rosz minőségben hallanak. Olyan mintha sokat késne. Mikor asztalon próbáltam, beépített mikorfonnal elég jó volt. Beépítve a gyári gyenge, amit rákötök azzal is.
Valakinek ötlete? Esetleg lehetséges, hogy a külső mikrofont külön aktiválni vagy bekapcsolni kellene? -
seger
addikt
válasz
st3v3np3t3r #992 üzenetére
Iso csatiban van kék vezeték a táp csatlakozóban. (Ant)
Arra kötöttem.
link -
seger
addikt
válasz
st3v3np3t3r #988 üzenetére
Erősítőre rákötötte a vezetéket? Elsőre nekem sem fogott be semmi (nem ez a tipus) de volt egy vezeték (nekem kék) amit még antenna erősítőre is rá kellett kötni. Utána jó lett minden.
-
seger
addikt
Ezekben a kínai kütyükben le lehet cserélni a gyári rádió app-ot?
-
seger
addikt
Tudnátok olyan app-ot mondani, amivel külön állítható a hangerő az appokhoz?
-
seger
addikt
Én 2din 1G memóriával vettem tesztre. Rádió és navi, yt és navi együtt remekül megy. Ha sok minden van nyitva, akkor kicsit kell várni pl a váltásnál, de nem vészes! Szerintem tökéletes. Tolatókamera is jól vált, akár rádió akár yt közben. Igaz csak asztalon van tesztelve, kocsiban élesbe még nem volt! És 20ezer volt szállítással, egy ismerősöm intézte, szerintem a másik kocsinkba is ilyet rakok.
-
seger
addikt
-
seger
addikt
Rendeltem egy 2din kínai cuccot próbára.
Igaz csak 1G ram és 16GB verziót, mert ez volt gyors szállítással. Hétfőn rendeltem, pénteken készhez kaptam. Sebbességgel nincs baj, ha sok minden nyitva van, akkor kissé beg tud akadni, de pl rádió és navigációra nagyon jó. Egyik baj vele, hogy ha szól pl youtube, és navi is megy, akkor ameddig a navi infót mondja, addig a yt teljesen elhallkul, jó lenne ha halkabban szólna... de majd látjuk mennyire zavaró menet közben. Rádió az tovább szól közben. Kamera is van hozzá 12 ledes. Beépítve még nincs, asztalon teszteltem az egész kütyüt. Boot kb 20 mp, de ha rendes bekötéssel raktam rá egy árammérőt, ha fix 12v-ot kapja, és be van kötve a gyújtásra a másik betáp ahogy kell, és gyujtást leveszem, kb 1 perc után az áram nullára esik. Ha gyujtást ráadom, onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell újra bootoljon. Kb 5mp és szól a rádió, és kapcsolódott is a wifihez. Azt még nem találtam meg, hogy lehetne a rádiót alapértelmezett indításra rakni, de ha rádió szól mikor a gyujtás megszűnik, akkor rádióval is folytatódik gyujtás ráadásakkor.
Van 2db usb, van video in is. Még van mit próbáljak...
Ha tolatásra kapcsolok, autómatikusan átvált a kijelző a kamera képre.
Röviden ennyi.
Kezdő képernyőre nem sikerült indító ikonokat kirakni, lehet nem lehet, vagy csak még Én nem jöttem rá. Illetve a kezdő képet módosítani sem sikerült.
Most bal oldalt a zene lejátszó van, azt kevésbé fogom használni (inkább yt) másik oldalon egy mutatós óra.
Jobb lenne pl navi meg pl a rádiót mutatná.
Rendszer android go 8.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Villanyszerelés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parkside szerszám kibeszélő
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest