Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Sziasztok, van egy régi fejegység a kocsiba, egyre többször ujraindul már, nem tudom mi fajta esetleg lehet vele valamit kezdeni esetleg android autót rá, eddig is csak waze, rédió és zene USB-ről megy, másra nem használom, pár kép?
-
kezman
őstag
Üdv, segítségre lenne szükségem, adott egy három éves fejegység (7" Universal Android 5.1 2 Din HD Touch Screen Car Stereo Radio MP5 Player GPS Navigation Multimedia Entertainment|Car Multimedia Player,) megbolondult, tegnap induláskor újra indult és azóta több alkalmazás eltünt de ez még a legkevesebb, azóta a rádiót nem lehet kikapcsolni, eddig ha az alkalmazáskezelőből kitöröltem elhalgatott, már kb egy éve nem használtam épp e miatt, használhatatlan a készülék mert a rádió szól vagy sistereg, mit lehet tenni esetleg valaki aki mért hozzá Pécs környékén?
-
kezman
őstag
válasz
B. Tamas #1246 üzenetére
Kösz, meg oldottam a leckét, régi de azért amire kell elfut rajta, a Here wego ok, a rádiója gagyi, újraindításkor elfelejti a beállításokat, ez is pipa, a MyOnline rádió tökéletes, usb-ről m,egy a lejátszás másra meg igazán nincs szükségem, indításkor kell vele várni úgy fél percet mire be bootol, ja és navigációnál nem szabad levenni a gyújtást teljesen mer különben azt is elfejti, nem tudom ha bekötnénk egy direkt áramszálat az mennyire terhelné az aksit állás közbe, kb két napnál nem áll többet?
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Egy érdekes dologgal szembesültem, próbának felraktam az Agamát, szuper , tetszik is, csak egy gond van vele, ha leveszem a gyújtást és újra indítok állandóan bootolással kezd, vajon miért kapcsol ki teljesen, ilyenkor a rádiót is újra kell programozni mert elfelejt mindent, letöröltem Agamát, most megszűnt a bootolás, pedig jóbb lenne egy autós felület?
-
kezman
őstag
Sziasztok, fejegységem, Android 5.1 KERNEL 3.10, APK-t szeretnék telepíteni de nem fut végig a telepítés, kiírja a telepítés nem sikerült, mi lehet a gond, ismeretlen fájlok telepítése engedélyezve van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest