- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94 #2698 üzenetére
Mondjuk nem tudom mire szeretnél frissíteni hiszen sgm2-re csak GB van ics nem lesz
-
Victoryus94
őstag
válasz
FET-MEN #2697 üzenetére
Megvolt minden, kiessel frissítettem, nem volt bedugva a telefon. Újraindítottam. Win8x86 alatt jó volt, és Win7x64 alatt is. Ezért nem értem, most miért nem.
Közbe a telefont is frissítettem, de nem változott semmi. (ha már van MSDN kulcsom WinPro-hoz, akkor meg használni is szeretném, szóval oprendszert nem akarok cserélni.) -
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94 #2696 üzenetére
driverfrissítés
-
Victoryus94
őstag
Helló
Samsung Galaxy Mini2 (Android 2.3.6) telefont használok Windows8x64-es oprendszerrel. A gondom az, hogy ha csatlakoztatom a telót a géphez, az nem látja. Elkezdi tölteni a telót, és ha Odinon kötöm össze, akkor másol is rá, de nem jelzi a külső meghajtót, a telefon pedig nem írja ki az értesítési sávban hogy csatlakoztatva van. (Gondolom egyértelmű, hogy a KIES sem látja.)
Ötlet valakinek? -
novoszath
senior tag
olyan problémám lenne hogy leszedtem az assasin's creed HD-t és nem fut teljes képernyön
A képernyő felbontás: 960*640
nem tudom hogy miként lehetne át irni a gambe hogy teljes képernyős legyen?
előre is köszönöm a segítséget
-
FET-MEN
veterán
szia. ha neked fertőd jó akkor jöhetsz itthon vagyok
33.-adik hetit nem biztos hogy bevállalnám loader nyitásra, de egy 2.3.7 mehetne stock kernelre. most rootolt. leszeded flashtool-t ott már csak root ellenorzese, utána meg xrecovery. rajta is van recovery ott telepíted a cwm-et, utána meg a romot, és kész vagy -
FET-MEN
veterán
faszán kihalt a topic
-
[DE2JAY]
senior tag
-
FET-MEN
veterán
azért itt vannak masinák [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah megnéztme az ICS--et a Mini pro-n... Havernál villog az értesítés led üzenetnél, és nemfogadott hívásnál is.
Android 4.0.4.
Nem rossz, bár elég fura volt. Tempó jó volt, bár néha volt 1 kis lag.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, haver frissítette pár napja a Mini pro-ját ICS-re, azt mondta, hogy nincs már vele semmi gond, gondolok itt a visszajelző led hibákra. Elvileg minden klappol rajta.
-
FET-MEN
veterán
kinnvan a teszt [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2637 üzenetére
jah csak haverjaim aztsetudják miaz az első hsz.
mind1 nyáron veszek tabletet valszeg wayteq lesz mert 65 ér nagyon jó az a gép. a 100 is. arról lesz faca tesztem. meg lesz új telefon is de arról még nincs pontos adat hogy mi lesz. majd mondom mert még nem tudom mennyi kes lesz rá
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #2630 üzenetére
Le kell xarni az ilyet..
Nem mindig egy kategóriában kell teszteket csinálni.. Ha flame megy, töröltetni kell a hsz-eket, aztán kész, nem kell velük foglalkozni.
Max írd meg személyes bejegyzésbe, és kész. Legyen meg. Engem érdekel az emberek véleménye. Akiket meg nem érdekel bizonyos vélemény, az meg ne olvassa el, v ha elolvassa, akkor ne szóljon hozzá. De, ha meg biztosra akarsz menni, akkor nem kell engedni a hozzászólásokat, aztán nem fog ott okoskodni senki.
Képek átméretezésre ajánlom ezt! Elég jó kis program, ráadásul ingyenes!
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2629 üzenetére
bukott téma sajnos..töröltem az egészet.. ott keződött hogy a képek méretét elszúrtam. az ok el is kezdtem az átméretezést.. de megjelentek a kollégák gyorsan a kommentekkel hogy ezt a kettőt miért raktam össze amikor nem egy kategória... holott ma ugyanannyiba kerülnek..
-
FET-MEN
veterán
na ma kaptok egy symbian vs android összehasonlítót. a két készülék egy árban vannak viszont sok helyen különböznek. majd linkelek
akiket várok a teszt véleményezésre :
hackeeeee
Zsolt_72
nggabi
-
nggabi
félisten
válasz
#40993792 #2621 üzenetére
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\.............. -
FET-MEN
veterán
nagy a csönd.. helyzet? éppen gépen birkózom a maxpayne3 telepítésével..
-
FET-MEN
veterán
na gabi aktiviizálódtál?
-
AXisBOLD
addikt
udv.
galaxy spica fw-t hogy tudom frissiteni? kies 2.0 nem tamogatja(ami egyebkent egy kalap szar).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest