- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DFX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
udv.
galaxy spica fw-t hogy tudom frissiteni? kies 2.0 nem tamogatja(ami egyebkent egy kalap szar).
-
AXisBOLD
addikt
válasz
FET-MEN
üzenetére
megcsinaltam a rootot a leiras szerint, a telo iszonyat belassult 1-2 app telepitese utan, fagyott, ujraindult.
most irom le 25x, mert senki se hiszi el, amit megertek, mert rootal nem lehet komoly bajt okozni.
a telo persze azota is hasznalhato, de nem olyan mint elotte es a rootot se sikerult levenni.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok ismet!
egy masik problema adodott.
Samsung Galaxy Spica(1.5) nem akar beengedni google account-al.
"cant establish a reliable data connection to the server'' sim kartya problemat ir.
ilyet se lattam meg

-
AXisBOLD
addikt
igen ezt en is tapasztaltam meg gt540-el, de nexus s mar sokkal jobb ebbol a szempontbol. itt is azota vannak ezek a furcsasagok, miota az ics rajta van. elotte szortam ra az appokat semmi lassulast nem tapasztaltam. mondjuk most annyi a kulonbseg, hogy sokkal tobb halozat fuggo appot hasznalok, meg ugy altalaban a telo is egesz nap aktivan dolgozik, asztali es notebook hianyaban.
hackeeeee: akkor meg varok azzal a hr-el
. insta forumaban tobben is panaszkodtak ugyan ilyen fagyasokra. -
AXisBOLD
addikt
Nexus S a telo.
Urak, köszi! Más megoldás biztos nincs?
Meg ebből kiindulva havonta jöhet egy HR?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok!
2 dologban lenne szükségem segítségre:
-instagram fagy, feltettem újra, ugyan az a helyzet. Mi lehetne még elkövetni?
-a fejlesztői lehetőségeknél érek el valamit, ha a 2D gpu módot, alkalmazások törlése amint elhagyják azokat, háttérfolyamatok korlátozása opciókat használom? Ha újraindírom a telefont 2-3 napig patent teszi a dolgát, de elég sok appot használok és utána hajlamos belassulni.
-
AXisBOLD
addikt
kis help kellene
nem tudom mit nyomtam el vagy mi történt, de se a betűk se a számok lenyomására nem reagál a billentyűzet.
backspace, enter, iránygombok, tálca működnek.
illetve a betűkre különböző programok indulnak el, pl g-mail, böngésző, stb.concorde tab 7015 meg egy ilyen noname bill
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.