- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
szerintem forró vizet a pingwinre
-
FET-MEN
veterán
gyerekek ez a CPU azér..
[link]
-
FET-MEN
veterán
hackee azér most x8-am odaadnám bátran ezzel a rendszerrel. meglepődnél a sebességen
-
AXisBOLD
addikt
kis help kellene
nem tudom mit nyomtam el vagy mi történt, de se a betűk se a számok lenyomására nem reagál a billentyűzet.
backspace, enter, iránygombok, tálca működnek.
illetve a betűkre különböző programok indulnak el, pl g-mail, böngésző, stb.concorde tab 7015 meg egy ilyen noname bill
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget GPS ógyben, megoldódott a dolog.
-
firewolf
tag
Üdv!
Azt szeretném beállítani, hogy adott wifi hálózaton (vagy csak titkosítatlanon) milyen programok kommunikálhassanak. Tehát pl nyílt wifin nem akarom engedni, hogy gmail-be bejelentkezzen, de netezni akarok... Hol/milyen appal tudom ezt beállítani? -
Babetta-X
senior tag
Androidra létezik valami olyan GPS mint a Nokiára a nokia maps, szóval, hogy ingyenes és offline tudom használni? Egy xperia x8-ról lenne szó, és valami offline is működő gpst szeretnék rávarázsolni.
-
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
Masok altal inteligensnek es joeszunek mondott ember vagyok (nyugi nem tarskereso feladas lesz) bar mostanaban sajat magammal szemben nem ez a tapasztalatom, a lenyeg, hogy kerestem az androidrol mint op rendszerrol olyan ismertetot, ami szajbaragosan elmondja a dolgokat a lelkes felhasznalonak, noha nem azert mert olyan hulye lennek hanem mert nagyon erdekel a dolog es elhataroztam, hogy melyebben bele szeretnek berulni a temaba mint egy atlagfelhasznalo es ehez tudnom kene a legalapabb dolgokat is. Most nem arra vagyok kivancsi, hogy hogy kell a widgetet athuzni a masik jobb kepernyore, meg hogy kell torolni ezt meg azt, hanem magara a rendszernek a felepitesere, tulajdonsagaira, trukkjeire, pl olvastam par helyen hogy fozott rom, pl ezekra a dolgokra, meg a jelentesukre mi is ez mire valo stb. Nagyjabol van mar ralatasom az androidra de van meg mit tanulni es jo volna belemerulni...(rootolas, stb)
Mielott elfelejtem, hogy miert is postolok, az lenne a kerdesem, hogy tudtok e ilyen oldalt, ahol reszletesen kielemezve le vannak irva a dolgok.
Hogy jobban ertheto legyek: Sokat olvastam utana, de a legtobb helyen pl mint egy egyenletkent irnak a dologrol, de elobb meg kene ismerni az alapmuveleteket (osszeadas, kivonas, szorzas, osztas..) -
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
hi all. valaki használ itt dézi HD-t? (desire HD)
-
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #2256 üzenetére
És a kártyafüggőség megszűntethető gyári szoftver alatt, úgy, hogy ne keljen másik romot telepíteni? Egy vodafone 858-ról lenne szó, amit t-mobileos kártyával szeretnék használni, természetesen boltban csináltatnám vagy valami normális helyen, úgy tudom ezekkel könnyű variálni.
-
Babetta-X
senior tag
Ha a gyári androidra másik romot húzok az még nem számít büntetendőnek ugye? Azt tudom, hogy gari ugrik, de pl úgy tudom kártyafüggetlen ettől nem lesz a kütyü.
-
sith7
félisten
Aki még nem játszott vele, mindenképpen próbálja ki: Little Empire ... reggel óta nem bírom letenni ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mimegyittmármegint!?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hivatalosan hogyan függetlenítenek Androidos telefont? Lenne egy vodafone 858-am és azt szeretném kifüggetleníteni. A turbo simről már hallottam, de jobb lenne egy végleges megoldás. Boltban egy ilyen mennyibe kerül? Próbáltam úgy kérdezni, hogy ne tűnjön wareznak, mivel tudtommal ez még nem az, ha mégis akkor bocsánat, nem illegális módon, hanem hivatalosan "szeretném", esetleg ha bárki tud valamit akár privátban is megköszönöm!
-
FET-MEN
veterán
Szép az uj DX
zsolti nézd meg sztem fasza [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2223 üzenetére
jóvan na, énisazthasznánám rajta
-
FET-MEN
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2217 üzenetére
a Cyán is főzött rom
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogyan tudnám bevarázsolni a telefonszámom a Beállítások/A telefonról/Állapot/Telefonszám rublikába?
-
[DE2JAY]
senior tag
Csácsá! - 2. játékunk, ha van kedvetek játszani - és a cikk róla.
Ha van valami javaslat, ötlet, nyűg, akkor írhattok ide: info@hattedskull.hu
-
kavics325i
őstag
válasz
Mr President #2212 üzenetére
csinálj egy ugyanilyen fiókot és aktiváld aztán ezt töröld
-
Mr President
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy hatalmas nagy problémám. Az a helyzet hogy a telefon nem szinkronizálja a google fiókomat. Hibás felhasználónév és jelszóra hivatkozva. De ez kizárt mert már kismilliószor próbáltam és nem engedi. PC-n megy. Higgyétek el jól írtam be, ezért nem értem mi baja vele.
Mivel nincs szinkronizálva így a marketben azt mondja mikor töltenék le hogy nincs készülék a fiókomhoz hozzáadva.
Valami ötlet hogy miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest