- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
hackeeeee #2493 üzenetére
Nagyon jó kis telefon, de valamiért nekem nem jönnek be a qwerty billentyűzetek. Talán csak túlságosan hozzászoktam a tapicskoláshoz és inkább portrait módban használom a telefont. Sima Xperia mini is nagyon tetszik, de inkább Ray vagy Neo (V). Telenor bemutatóteremben meg tudtam nyomkodni a mini pro-t és három következtetésre jutottam: 1) nagyon gyors, 2) volt benne SIM kártya, 3) volt rajta hipernet
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
aimettirlz #2488 üzenetére
Rootolt meg minden? Én a helyedben készítenék egy backupot és wipe-olnám a dalvik chache-t, ha az nem segít, akkor format system, data, chache és visszaraknám a stock Gingert (nem tudom, hogy a SEUS mire dobja vissza a készüléket).
-
FET-MEN
veterán
merre vagytok? régebben élt ez a topic
na xperia p ? faca mi? de inkább one s
-
FET-MEN
veterán
válasz
aimettirlz #2486 üzenetére
még szar ezeken az ics. Sztem flasheld visza gingerre. várni kell még mig kijavítják ezeket,mondjuk felháborito hogy kiadják ami még szar...
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, a következő problémák vannak az Xperia Arc Semmel és nem feltétlenül a frissítés miatt... (4.0.3)
- lassú a telefon kifejezetten a tárcsázás, híváslista megjelenítéskor... BRUTÁLISAN van hogy 15 másodperc mire bejön... ez sztem nem normális...
- bejövő híváskor sokszor nem ismeri fel a kapcsolatot, pedig be van írva telefonkönyvbe, tehát csak egy számot ír ki... és csak jóval később vagy hívás végén látom csak... hogy kivel beszéltem...
- galéria megnyitása és képek pörgetése után egyszercsak villan egyet és újra kezdi tölteni az egészet tehát elveszik a kép amin éppen vagyok és az elejére ugrik többször is...
- fogadott hívásokkor ( T ) főleg 10 másodpercen belül vonalrecsegés és kapcsolatbontás... (nyilván ez lehet hálózat is) de előfordul sokszor... Aszódon Gödöllőn is... Havernak Telenor is ilyet csinál egyetemen Gödöllőn... hívják és kicsörög és utána kapcsolatbontás... ezmiez? többszöru próbálkozás után tudja felvenni a telefont...
köszi a segítséget ha tudtok valamit ezekre, esetleg ha kell valami info még akkor leírom természetesen! -
FET-MEN
veterán
amugy durva playen mennyi hulladék van már
-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz #2479 üzenetére
mert akk még nem volt gépem
-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz #2477 üzenetére
vice cityn annó toltam. az faca volt mert kijátszottam. san andreasba már 100%-os mentés volt az elsö 20 küldi után
-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz #2475 üzenetére
te is dellen tolod szval
nekem gta4 is akadásmentesen fut. eddig csak german truck simulatornak kell töltő úgy már kisimul azonnal.
-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz #2472 üzenetére
én 15'6 colon tolom
telefonon nagyon gáz
-
nggabi
félisten
válasz
kiskaktusz #2472 üzenetére
jajah
-
FET-MEN
veterán
valaki? mostani népszerü játékok érdekelnének ándoidra
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2457 üzenetére
Még annyiért is marha drága. A Mini 2 is drága, bár nyitóár.
Mondjuk dual core, de szerintem túl van értékelve az, nagyon kevés helyen van kihasználva. Egy egy magos magasabb órajelen akár sokal gyorsabb is lehet. Az üzemidő mondjuk emiatt a dual corenál nagyobb lehet, de tökmindegy mert úgyis a kijelző visz el sokat és naponta kell tölteni az összeset.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó hagyjukmár.. A mini2-re is 85k-s független árat mondtak az elején, erre most debütált 50k-s áron...
Amazonnál már van 270€-ért, és ez az új ár.. Lesz olcsóbb is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
cellpeti
nagyúr
üdv
nem találtam más topikot, ezért itt kérdem. Miért android a wp7-vel szemben? Illetve TI melyik telót ajánlanátok úgy 45-50k kategóriában és miért.
Állítólag a Galaxy S-re már nem lesz ICS?
LG Optimus Black-re meg igen? Sokan fűzik a fejem a WP7-re. Droidot használtam, tetszik, nem rossz rendszer. Meddig várhatóak a frissítések a régebbi telókra?(Galaxy S, Motorola Defy/Defy+).
Frissítések terén tényleg jobb a WP7?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah mi a helyzet errefelé?
-
supi007
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, átmegyek a spica topicba.
-
supi007
csendes tag
Hello!
Szeretném frissíteni a Spicamat. Le szeretném tölteni hozzá a Froyo 2.2-t. Van valami hivatalos oldal, ahonnan letölthetem a végleges verziót? Ki gyártja egyáltalán a ezt a "szoftvert"? Samsung oldalán valami KIES programot ajánlottak, de az semmire sem jó, nem is nagyon működött nekem.
Előre is köszönöm a felhomályosító válaszokat. Jelenleg, nem sokat értek ebből az egészből.supesz
-
FET-MEN
veterán
válasz
#40993792 #2421 üzenetére
nekem most sgm melett 5800 van. Nagyon stabil megbízható,kiforrott.apám 1,5 éve használ 5230_at ugyanez csak fos kammal és kevesebb hangszoroval. Na apám kamionos gondolom nem kell elmagyarázni hogy mit kap a telefon. Most annyi hogy bekell vinnüntk takarittatni mert tengerpart van a kijelző alatt
-
FET-MEN
veterán
one x. az s4-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest